30.09.2020

Analytiikkatyökalun käyttö laajenee HUSissa

Apotti-järjestelmässä oleva Epicin luoma SlicerDicer-analytiikkatyökalu itsenäisempään tiedon tutkimiseen ja analysointiin otetaan käyttöön HUSin lääkäreille ja hoitajille.

Lue lisää »
28.09.2020

Apotti ja Maisa – mistä on kyse?

Apotti-asiakas- ja potilastietojärjestelmä ja sen digitaalinen asiakasportaali Maisa herättävät mielenkiintoa ja keskustelua sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja Uudenmaan kuntalaisten keskuudessa.

Lue lisää »
Mieslääkäri tietokoneella 24.09.2020

HUSin kardiologi näkee Apotti-järjestelmässä paljon potentiaalia

HUSin kardiologi Mikko Parry on käyttänyt Apottia työvälineenään helmikuun alusta alkaen. Hän kertoo, että uusi järjestelmä on tuonut mukanaan hyötyjä, mutta myös joitakin haasteita käytettävyyden suhteen. Asiaan onkin kiinnitetty huomiota ja tilannetta on saatu parannettua.

Lue lisää »
23.09.2020

Sote-uudistuksen tavoitteiden saavuttaminen edellyttää tietojärjestelmien yhtenäistämistä ja lainsäädännön kehittämistä

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus on jälleen ajankohtainen: massiivinen sote-lakipaketti on lausunnoilla syyskuun loppupuolelle saakka, ja lakien on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2023 alussa. Uudistuksessa tulisi kiinnittää erityistä huomiota digitalisaation mahdollisuuksiin: emme pysty ylläpitämään yhdenvertaisesti kaikkien saavutettavissa olevaa sote-järjestelmää ilman merkittäviä muutoksia.

Lue lisää »
Perhe syysmetsässä 16.09.2020

Maisa-asiakasportaali toi suurta helpotusta vantaalaisen perheen elämään

Vantaalla asuvalla Hanna Vainiolla on kolme lasta, joista yksi sairastaa vaikeaa diabetesta. Kun Vainioille tarjoutui mahdollisuus ottaa käyttöön sähköinen Maisa-asiakasportaali sosiaali- ja terveydenhuollon asiointiin, helpottui perheen arki merkittävästi.

Lue lisää »
25.08.2020

Potilasdatan analysointi tuottaa tietoa ammattilaisten käyttöön

Apotti-järjestelmän taustalla oleva Epic-järjestelmä on käytössä 20:ssä Yhdysvaltojen parhaaksi listatussa huippusairaalassa. Epic on nyt avannut yhdysvaltalaisissa sairaaloissa syntyvän satojen tuhansien, jopa miljoonien potilaiden massadatan Epic Health Research Network -sivustolle terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Lue lisää »
Arkisto

Sosiaalinen media