Apotti-ekosysteemi on paikka kasvaa

 

Apotti-ekosysteemi tarjoaa uudenlaisia yhteistyömuotoja sote-IT-ekosysteemin palveluiden rakentamisessa. Haluamme edesauttaa niin ideointia, pilotointia kuin täysimittaista kaupallistamista. Apotti-ekosysteemissä palveluista voi tulla parempia uuden ja uudella tavalla hyödynnettävän, reaaliaikaisen tiedon avulla.

 

”Hyvä, kiinnostava palvelu voi kasvaa täyteen potentiaaliinsa Apotti-ekosysteemissä!”

 

Haemme joukkoomme etenkin tietoa tuottavia ja uutta tietoa tarvitsevia toimijoita eHealth, eWellness ja sosiaalihuollon aloilta. Tavoitteenamme on luoda nopeaa ja iteratiivista kokeilukulttuuria.

Apotti-ekosysteemi yhdistää sosiaali- ja terveyspuolen aivan uudella tavalla. Apotti on maailman ensimmäinen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteinen tietojärjestelmä. Yhtä lailla Apotti-ekosysteemin toimijat voivat yhdistää voimansa ja luoda yhdessä uuden ajan sote-palveluita.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tavoittaa sekä asiakkaita että sote-ammattilaisia ainutlaatuisessa mittakaavassa – ensin Suomessa, sitten kansainvälisesti. Apotin ytimenä toimiva Epic-tietojärjestelmä on jo käytössä huippusairaaloissa eri puolilla maailmaa.

Apotin modulaarinen kokonaisuus tuo yhteen kansallisia palveluita, kuten Kanta ja KaPa, sekä muita laajalti Suomessa käytössä olevia järjestelmiä, ja muodostaa näin sujuvan toimintaverkoston. Toimimme vuorovaikutuksessa uusien palvelujentarjoajien kanssa: ekosysteemin palvelut kehittyvät tukemaan ja täydentämään toisiaan.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!
ekosysteemi@apotti.fi

 

Ajankohtaista

 

Ekosysteemikin tarvitsee toimivan bisnesmallin 02.10.2018

Ekosysteemikin tarvitsee toimivan bisnesmallin

Apotti-ekosysteemin nopean arvioinnin mallissa startupien ei tarvitse maksaa osallisuudestaan Apotti-ekosysteemin toimintaan, itse asiassa päinvastoin. Apotti-ekosysteemi on jo kaksi kertaa – joulukuussa 2016 ja toukokuussa 2018 – järjestänyt kilpailun, jossa on palkittu sen hetken viisi lupaavinta digiSOTE-startupia.

Lue lisää »
Apotti-ekosysteemi tiedottaa 18.05.2018

Järjestimme ekosysteemikumppaneillemme seminaarin 16.5.2018 Helsingissä

Apotti-ekosysteemiseminaari veti paikalle helteisenä keskiviikkoaamuna salillisen ekosysteemikumppaneita. Osallistujia oli kaikkiaan 32:sta yrityksestä. Eniten kiinnostusta herätti Apotin Sandbox: ekosysteemikumppaneille suunnattu teknisen integraatiokyvykkyyden ja -valmiuden testaamisen mahdollistava palvelu.

Lue lisää »
Apotti tuo tekoälyä terveydenhuoltoon 15.12.2017

Apotti-talk: Tekoälyä terveydenhuoltoon [podcast]

Tekoäly on tulossa myös terveydenhuoltoon. Apotin ekosysteemissä on jo mukana yrityksiä, jotka hyödyntävät tekoälyä ratkaisuissaan. Kuuntele Apotin podcastin ensimmäinen jakso!

Lue lisää »
Apotti-ekosysteemi vierailulla Massachusetts General Hospitalissa 08.12.2017

Miten Apotti-ekosysteemi avaa suomalaisille yrityksille ovia kansainvälisessä markkinassa?

Viimeisimpänä avauksena halusimme Apotissa selvittää, miten voisimme avata suomalaisille yrityksille ovia globaalissa markkinassa ja synnyttää kansainvälisten investoijien ja yritysten parissa kiinnostusta toimia nykyistä enemmän maassamme. Apotin teknologiajohtaja Jari Renko kirjoitti aiheesta blogin!

Lue lisää »