Apotti-ekosysteemi on paikka kasvaa

 

Apotti-ekosysteemi tarjoaa uudenlaisia yhteistyömuotoja sote-IT-ekosysteemin palveluiden rakentamisessa. Haluamme edesauttaa niin ideointia, pilotointia kuin täysimittaista kaupallistamista. Apotti-ekosysteemissä palveluista voi tulla parempia uuden ja uudella tavalla hyödynnettävän, reaaliaikaisen tiedon avulla.

 

”Hyvä, kiinnostava palvelu voi kasvaa täyteen potentiaaliinsa Apotti-ekosysteemissä!”

 

Haemme joukkoomme etenkin tietoa tuottavia ja uutta tietoa tarvitsevia toimijoita eHealth, eWellness ja sosiaalihuollon aloilta. Tavoitteenamme on luoda nopeaa ja iteratiivista kokeilukulttuuria.

Apotti-ekosysteemi yhdistää sosiaali- ja terveyspuolen aivan uudella tavalla. Apotti on maailman ensimmäinen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteinen tietojärjestelmä. Yhtä lailla Apotti-ekosysteemin toimijat voivat yhdistää voimansa ja luoda yhdessä uuden ajan sote-palveluita.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tavoittaa sekä asiakkaita että sote-ammattilaisia ainutlaatuisessa mittakaavassa – ensin Suomessa, sitten kansainvälisesti. Apotin ytimenä toimiva Epic-tietojärjestelmä on jo käytössä huippusairaaloissa eri puolilla maailmaa.

Apotin modulaarinen kokonaisuus tuo yhteen kansallisia palveluita, kuten Kanta ja KaPa, sekä muita laajalti Suomessa käytössä olevia järjestelmiä, ja muodostaa näin sujuvan toimintaverkoston. Toimimme vuorovaikutuksessa uusien palvelujentarjoajien kanssa: ekosysteemin palvelut kehittyvät tukemaan ja täydentämään toisiaan.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!
ekosysteemi@apotti.fi

 

Ajankohtaista

 

15.10.2019

Apotti ja InterSystems yhteistyössä järjestelmäintegraatioissa

Apotti ja InterSystems tekevät tiivistä yhteistyötä järjestelmäintegraatiossa. InterSystemsin integraatioalusta on tärkeä osa Apotti-kokonaisuutta. Sitä käytetään sadoissa sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioissa ympäri maailman. Yhtä lukuun ottamatta kaikki Suomen sairaanhoitopiirit ovat ottaneet InterSystemsin integraatiotuotteita käyttöönsä.

Lue lisää »
31.05.2019

Ekosysteemi yhteistyössä kehittämässä vammaispalveluiden asiakkaiden osallisuutta

Apotti-ekosysteemi haluaa olla mukana kehittämässä parempia sote-palveluja, eri toimijoiden yhteistyötä ja innovaatiotoimintaa. Apotti, Eteva kuntayhtymä ja Helsingin kaupungin vammaispalvelut osallistuivat syksyllä 2017 Accenturen järjestämään Hackathon-tapahtumaan, jossa Aalto-yliopiston opiskelijat ideoivat ratkaisuja julkisen sektorin haasteisiin.

Lue lisää »
04.03.2019

Apotti-talk: Tekoäly tuo uusia mahdollisuuksia sosiaalihuoltoon

Apotti-ekosysteemissä seurataan tarkkaan, millaisia tekoälyratkaisuja sote-toimialalle markkinoilla syntyy. Uusien ja dynaamisten palveluiden muutosvauhti on viime vuosina ollut huima. Tekoälyratkaisut ovat edistyneet niin, että yhden massiivisen järjestelmän sijaan markkinoilla on kapeita asiantuntijajärjestelmiä, jotka pystyvät tehokkaasti mittaamaan jotain asiaa tai ennakoimaan joitain tapahtumia juuri sillä alueella, johon tämä yksittäinen ratkaisu on rakennettu.

Lue lisää »
19.12.2018

Ekosysteemi mahdollistaa sotedigimarkkinoiden parhaat tuotteet asiakkaidemme käyttöön

Apotin ekosysteemi poreilee lupaavasti. Tavattuja ekosysteemikumppaneita on lähes 90, joista yli kymmenen on jo osa avoimien rajapintojen kokeiluympäristöä, tuttavallisemmin Sandboxia. Apotti on avannut rajatulle sotedigiyritysjoukolle kokeiluympäristön, jossa yhteistyötä on päästy testaamaan ja harjoittelemaan matkalla aidosti kaikille avointa Sandbox-ympäristöä.

Lue lisää »
Ekosysteemikin tarvitsee toimivan bisnesmallin 02.10.2018

Ekosysteemikin tarvitsee toimivan bisnesmallin

Apotti-ekosysteemin nopean arvioinnin mallissa startupien ei tarvitse maksaa osallisuudestaan Apotti-ekosysteemin toimintaan, itse asiassa päinvastoin. Apotti-ekosysteemi on jo kaksi kertaa – joulukuussa 2016 ja toukokuussa 2018 – järjestänyt kilpailun, jossa on palkittu sen hetken viisi lupaavinta digiSOTE-startupia.

Lue lisää »
Apotti-ekosysteemi tiedottaa 18.05.2018

Järjestimme ekosysteemikumppaneillemme seminaarin 16.5.2018 Helsingissä

Apotti-ekosysteemiseminaari veti paikalle helteisenä keskiviikkoaamuna salillisen ekosysteemikumppaneita. Osallistujia oli kaikkiaan 32:sta yrityksestä. Eniten kiinnostusta herätti Apotin Sandbox: ekosysteemikumppaneille suunnattu teknisen integraatiokyvykkyyden ja -valmiuden testaamisen mahdollistava palvelu.

Lue lisää »
  • 1
  • 2