Saavutettavuusseloste

Apotti.fi-verkkosivuston saavutettavuusseloste

Tämä 30.9.2020 laadittu saavutettavuusseloste koskee 5.10. uudistettua palvelua www.apotti.fi.

Apotti.fi-verkkosivuston omistaa Oy Apotti Ab. Apotin omistajaorganisaatiot pyrkivät takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden EU:n saavutettavuusdirektiivin ja lain digitaalisten palveluiden tarjoamisesta mukaisesti.

Oy Apotti Ab:n uudet verkkosivut on päivitetty täyttämään A- & AA-vaatimukset. Uudistettu, saavutettavuusvaatimukset täyttävä verkkosivusto on julkaistu 5.10.2020.

Saavutettavuuden tila on korjaustoimet tehneiden Heku-ryhmä/Barabran ja Oy Apotti Ab:n itsearvio. Sivustolle teetetään ulkopuolisen asiantuntijaorganisaation saavutettavuusarvio vuoden 2021 aikana.

Verkkopalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää kriittiset A- & AA-vaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Ilmoita puutteesta sähköpostitse: apotti@apotti.fi tai verkkosivujen Ota yhteyttä -lomakkeella osoitteessa: www.apotti.fi/ota yhteyttä. Lupaamme vastata sinulle mahdollisimman pian ja viimeistään 14 työpäivän kuluessa.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, eli sivuston ylläpitäjälle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään: saavutettavuusvaatimukset.fi/oikeutesi.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000.

Apotin omistajaorganisaatiot ovat sitoutuneet jatkuvaan saavutettavuuden ja käytettävyyden kehittämiseen. Saavutettavuus on tärkeä osa yhteiskunnallista tasa-arvoa.

Tilaa Apotin uutiskirje