Tuusulan valtuusto päätti Apottiin liittymisestä

8.6.2016 Tiedote

Tuusulan valtuusto päätti 6. kesäkuuta hakea Oy Apotti Ab:n osakkaaksi. Valtuusto antoi kunnanhallitukselle valtuudet hyväksyä osakkuuteen liittyvät sopimukset ja KL-Kuntahankinnoille annettavan sitoumuksen. Tuusula aloitti liittymisneuvottelut Apotti-hankkeen kanssa maaliskuun lopulla.

Apotti-hankkeessa hankitaan yhteinen asiakas- ja potilastietojärjestelmä, joka mahdollistaa toiminnan kehittämisen ja sitä kautta paremman laadun. Apotti-järjestelmä ohjaa työprosesseja ja toimii ammattilaisten tukena ja muistuttajana kiireisissäkin tilanteissa. Lisäksi se helpottaa omahoitoa ja sähköistä asiointia. Kyseessä on maailman ensimmäinen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteinen tietojärjestelmäratkaisu.

– Olemme todella iloisia, että Tuusula liittyi joukkoomme toteuttamaan yhteistä järjestelmää, joka takaa tietojen reaaliaikaisen saatavuuden palvelu- ja hoitopaikasta riippumatta, kommentoi Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki.

Apotissa ovat tällä hetkellä mukana Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen sekä HUS. Myös muut HUS-alueen kunnat voivat liittyä Apotti-hankkeeseen KL-kuntahankintojen kautta.

Lue aiempi tiedote aiheesta

 

Tilaa Apotin uutiskirje