Vantaan suun terveydenhuollon ikäkausitarkastusten ajanvarauskehotuksissa ongelma

26.2.2021 TiedoteApotti-järjestelmä

Vantaan suun terveydenhuollon ikäkausitarkastusten ajanvarauskehotuksissa on havaittu ongelma. Osa suun terveydenhuollon asiakkaista ei ole saanut kutsuja ikäkausitarkastuksiin. Vantaan suun terveydenhuollon työntekijät ovat yhteydessä kirjeitse tai Maisa-asiakasportaalin kautta asiakkaisiin, joita ongelma koskee.

Ongelman taustalla on virhe Apotti-järjestelmässä. Järjestelmään on tehty 25.2.2021 päivitys, jonka arvioidaan korjanneen ongelman.

Virhe koskee alle kouluikäisten sekä opiskelijaterveydenhuollon ikäkausitarkastuksia. Virhe ei koske kouluikäisten ikäkausitarkastuksia. Kaiken kaikkiaan ajanvarauskehotus on jäänyt lähtemättä 4 167 henkilölle. Ajanvarauskehotuksen on saanut normaalisti Maisa-asiakasportaalin kautta 7 670 henkilöä.

Asiakkaiden ikäkausitarkastuskehotusten tarkistus on käynnissä, ja Vantaan suun terveydenhuollon työntekijät ovat yhteydessä kirjeitse tai Maisa-asiakasportaalin kautta asiakkaisiin, joita ongelma koskee.

− Pahoittelemme Vantaan suun terveydenhuollon asiakkaille ja heidän perheilleen Apotti-järjestelmän virheestä aiheutunutta haittaa, sanovat Vantaan kaupungin suun terveydenhuollon johtaja Helena Salusjärvi-Juopperi ja Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki.


Lisätietoja:

Helena Salusjärvi-Juopperi, suun terveydenhuollon johtaja, Vantaan kaupunki
p. 040 716 4822
helena.salusjarvi-juopperi@vantaa.fi

Hannu Välimäki, toimitusjohtaja, Oy Apotti Ab
p. 040 196 6311
hannu.valimaki@apotti.fi

Tilaa Apotin uutiskirje