Vantaan suun terveydenhuollon ikäkausitarkastusten ajanvarauskehotuksissa ongelma

26.2.2021 Tiedotesuun terveydenhuolto

Vantaan suun terveydenhuollon ikäkausitarkastusten ajanvarauskehotuksissa on havaittu ongelma. Osa suun terveydenhuollon asiakkaista ei ole saanut kutsuja ikäkausitarkastuksiin. Vantaan suun terveydenhuollon työntekijät ovat yhteydessä kirjeitse tai Maisa-asiakasportaalin kautta asiakkaisiin, joita ongelma koskee.

Ongelman taustalla on virhe Apotti-järjestelmässä. Järjestelmään on tehty 25.2.2021 päivitys, jonka arvioidaan korjanneen ongelman.

Virhe koskee alle kouluikäisten sekä opiskelijaterveydenhuollon ikäkausitarkastuksia. Virhe ei koske kouluikäisten ikäkausitarkastuksia. Kaiken kaikkiaan ajanvarauskehotus on jäänyt lähtemättä 4 167 henkilölle. Ajanvarauskehotuksen on saanut normaalisti Maisa-asiakasportaalin kautta 7 670 henkilöä.

Asiakkaiden ikäkausitarkastuskehotusten tarkistus on käynnissä, ja Vantaan suun terveydenhuollon työntekijät ovat yhteydessä kirjeitse tai Maisa-asiakasportaalin kautta asiakkaisiin, joita ongelma koskee.

− Pahoittelemme Vantaan suun terveydenhuollon asiakkaille ja heidän perheilleen Apotti-järjestelmän virheestä aiheutunutta haittaa, sanovat Vantaan kaupungin suun terveydenhuollon johtaja Helena Salusjärvi-Juopperi ja Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki.


Lisätietoja:

Helena Salusjärvi-Juopperi, suun terveydenhuollon johtaja, Vantaan kaupunki
p. 040 716 4822
helena.salusjarvi-juopperi@vantaa.fi

Hannu Välimäki, toimitusjohtaja, Oy Apotti Ab
p. 040 196 6311
hannu.valimaki@apotti.fi

Tilaa Apotin uutiskirje