Marjo Berglund Oy Apotti Ab:n hallituksen puheenjohtajaksi

30.12.2020 TiedoteOy Apotti Ab

Oy Apotti Ab:n hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Helsingin yliopiston kvestori Marjo Berglund aloittaa hallituksen puheenjohtajana 1.1.2021.

Oy Apotti Ab:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2018 toimineen Juha Jolkkosen toimikausi päättyy 31.12.2020. Uutena puheenjohtajana aloittaa 1.1.2021 Helsingin yliopiston kvestori eli talousjohtaja Marjo Berglund.

Berglund on työskennellyt it-, kehitys-, talous- ja toimitusjohtajana niin startupeissa ja tytäryhtiöissä kuin konsernien emoyhtiössäkin. Hänellä on monipuolista kokemusta myös hallitustyöskentelystä mm. Yliopiston Apteekin, Helsingin yliopistokiinteistöt Oy:n ja Helsinki Innovation Services Ltd:n hallituksista.

– Haluan kiittää Juha Jolkkosta todella merkittävästä ja rakentavasta panoksesta Apotin hallituksen puheenjohtajana, Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki sanoo.

– Samalla toivotan tervetulleeksi Marjo Berglundin, jonka monipuolinen kokemus tuo käyttöömme uudenlaista osaamista ja näkemystä: tämä on erityisen tärkeää määrittäessämme Apotin strategista suuntaa tulevaisuudessa, suurten käyttöönottojen jälkeisessä ajassa.

Marjo Berglund
Marjo Berglund

– Odotan mielenkiinnolla uutta tehtävääni Oy Apotti Ab:n hallituksen puheenjohtajana, sillä tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmien merkitys sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisessä ja tiedolla johtamisessa on aivan keskeinen, Marjo Berglund sanoo.

– Apotti-järjestelmä on maailman ensimmäinen sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävä toiminnanohjausjärjestelmä ja sen monipuoliset mahdollisuudet tukevat käynnissä olevan sote-uudistuksen tavoitteiden saavuttamista. Apotti-järjestelmän ja sen Maisa-asiakasportaalin avulla kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin painopistettä saadaan siirrettyä raskaista ja kalliista hoidoista ennaltaehkäisyn ja itsehoidon suuntaan. Tämä on tärkeää, jotta voimme ylläpitää yhdenvertaisesti kaikkien saavutettavissa olevaa sote-palvelujärjestelmää.

Tilaa Apotin uutiskirje