Avoimuutta Apotin viestintään

5.2.2016 Tiedote

Apotin viestintäjohtajaksi on tammikuussa 2016 nimitetty ETM, KTM Johanna Klemetti.

Johanna Klemetti on työskennellyt pitkään terveydenhuollon ja hoiva-alan sekä henkilöstöpalveluiden viestinnän ja markkinoinnin parissa. Hän siirtyi Apotin viestintäjohtajaksi StaffPointin markkinointi- ja viestintäjohtajan paikalta. Sitä aikaisemmin hän työskenteli useita vuosia Attendo Terveyspalveluiden viestinnässä ja markkinoinnissa.

– Olen aina työskennellyt organisaatioissa, joilla on vahva halu kehittää ja luoda uudenlaisia toimintamalleja. Olen päässyt tarkastelemaan suomalaista terveydenhuoltoa niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin näkökulmista ja nähnyt molempien hyvät puolet. Tarve toimiville ja yhtenäisille tietojärjestelmille on kiistaton molemmilla sektoreilla.

Apotin tavoitteena on luoda pääkaupunkiseudun kunnille ja HUS toimintaympäristö, joka mahdollistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden jatkuvan kehittämisen. Tärkeänä välineenä on yhtenäisen tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen, jossa kaikki asiakasta tai potilasta koskeva tieto on ajantasaisesti käytettävissä hoito- ja palvelutilanteessa.

– Olen erittäin ylpeä ja iloinen, että olen päässyt osaksi näin ainutlaatuista muutoshanketta, jossa keskiössä on aidosti ihmislähtöinen sosiaali- ja terveydenhuolto. Tehokas tiedonkulku ja turhien raja-aitojen kaataminen mahdollistavat sen, että ammattilaiset voivat keskittyä yhä paremmin potilaan ja asiakkaan kokonaistilanteeseen. Harvassa työssä pääsee näin konkreettisesti vaikuttamaan positiivisesti yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään ja hyvinvointiin, Johanna iloitsee.

– Toivon, että osallistavan ja avoimen viestinnän avulla saamme viestittyä yhä useammalle ihmiselle, miten hienoa muutostyötä Apotissa tehdään. Lanseerasimme tänään Apotin ihkauudet web-sivut, joiden tarkoitus on valottaa sitä laajaa toimintakenttää, jolla Apotti toimii. Tulemme jatkossa päivittämään tasaisesti sivuillemme Apotin ja alan kuulumisia.

– Apotti on laaja hanke, jossa sekä sisäinen, että ulkoinen viestintä korostuu entisestään, kun pääsemme toteutus- ja käyttöönottovaiheeseen. Olen erittäin iloinen, että saamme Johannan täydentämään osaavaa ja motivoitunutta tiimiämme ja varmistamaan visiomme onnistumisen, toteaa toimitusjohtaja Hannu Välimäki. Johanna raportoi Hannulle ja kuuluu yrityksen johtoryhmään.

 

Tilaa Apotin uutiskirje