Apotti on mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon valtakunnallisilla atk-päivillä

22.5.2017 Tiedote

Ammattilaisten keskuudessa kiinnostus Apottia kohtaan kasvaa koko ajan. Osallistumme Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päiville Finlandia-talolla 23.–24. toukokuuta. Tapahtuman kävijöiksi odotetaan yli 1500 sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja tietojenkäsittelyn asiantuntijaa. Päivät järjestää Kuntaliitto yhdessä HUS:n ja Helsingin kaupungin kanssa.

Apotin löytää osastolta 138. Tarjoamme ajankohtaista tietoa hankkeen etenemisestä ja esittelemme järjestelmän perusominaisuuksia.

Päivien ohjelmaan kuuluu monipuolinen katsaus ajankohtaisista teemoista sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittelyyn liittyvistä toteutuksista, saavutetuista hyödyistä ja toiminnan kehittämisestä uusiin hallintorakenteisiin. Apotti on mukana myös ohjelmassa:

  • Apotin tuotekehitysjohtaja Heikki Onnela pitää tiistaina 23.5. esityksen sosiaali- ja terveydenhuollon tiedon integroinnista ja
  • Apotin CTO Jari Renko kertoo keskiviikkona 24.5. ekosysteemin muodostumisesta asiakas- ja potilastietojärjestelmän ympärille.

Lue lisää tapahtumasta

 

Tilaa Apotin uutiskirje