Apotti keskittyy käyttöönottoon 610 päivän päästä, ei lobbaukseen

9.3.2017 Tiedote

Helsingin Sanomat uutisoi ministeriön virkamiesjohdon matkasta Apotin järjestelmätoimittaja Epicin vieraaksi. Ministeriö halusi kartoittaa alan tilannetta muun muassa sote-uudistuksen digitalisaation laskelmien tueksi.

– Meidän pääfokuksemme on nyt onnistuneen käyttöönoton varmistamisessa. Toki koko Suomi voi varmasti hyötyä Apotin ja Epicin kokemuksista. Onhan kyseessä järjestelmä, joka rankattiin tänäkin vuonna KLAS-arvioinnin parhaaksi seitsemättä kertaa peräjälkeen. Lisäksi Epic voitti kahdeksalla osa-alueella, esimerkiksi parhaan asiakasportaalin tittelin, toteaa Apotin toimitusjohtaja Hannu Välimäki.

Apotti-hanke on laaja toiminnanmuutoshanke, johon osallistuu lukuisia tahoja ja jossa kehitetään uusia toimintamalleja. Muun muassa sosiaalihuollon, terveydenhuollon ja it-ammattilaisten tiivis yhteistyö on kansainvälisessäkin mittakaavassa merkittävää.

Apotti tekee yhteistyötä muiden hankkeiden kanssa ja tukee kansallisia sote-palveluita. Sen kautta Apottiin tehdystä isosta kehitystyöstä pääsee hyötymään koko Suomi.

 

Tilaa Apotin uutiskirje