Apotti esillä European Social Services 2016 -konferenssissa Haagissa

14.6.2016 Tiedote

Apotti-hanke on kutsuttu kertomaan maailman ensimmäisestä sosiaali- ja terveydenhuollon tiedot yhdistävästä järjestelmästä sosiaalialan suurimpaan tapahtumaan Euroopassa, European Social Services 2016 -konferenssiin 20.–22. kesäkuuta Haagiin.

– Hienoa päästä kertomaan Apotin hyödyistä ja sen tuomista mahdollisuuksista toiminnan uudistamiseen näinkin suurella areenalla, kertoi Oy Apotti Ab:n kehittämispäällikkö Piritta Wartiainen.

Apotti-hankkeessa toteutetaan maailman ensimmäinen alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmä. Ytimessä on tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä, jolla ei ole raja-aitoja sosiaalitoimen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon välillä. Näin kaikkea asiakasta tai potilasta koskevaa tietoa pystytään käyttämään ajantasaisesti hoito- ja palvelutilanteissa.

Yhteinen järjestelmä tukee sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistä kehittämistä ja tiivistää yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Kustannushyötyjä muodostuu myös tietotekniikan hallinnan ja ylläpidon päällekkäisten kustannusten vähenemisestä. Lisäksi tietojen kirjaaminen yksinkertaistuu ja kuntalaisten sähköinen asiointi helpottuu.

Lisätietoa Apotti-hankkeen workshopista

 

Tilaa Apotin uutiskirje