Apotin ilme uudistuu

14.9.2015 Tiedote

Oy Apotti Ab tuottaa jatkossa asiakas- ja potilastietojärjestelmäpalvelut omistajilleen (alkuvaiheessa Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa ja HUS). Uudella ilmeellä halutaan kuvata tahtoa parantaa ja tehostaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita.

– Hankkeen alusta lähtien kantavia teemoja hankittavan järjestelmän suhteen ovat olleet mm. mukautettavuus, avoimuus ja käytettävyys. Oy Apotti Ab tulee toimittamaan yllä olevan määritelmän mukaisia asiakas- ja potilastietojärjestelmäpalveluja asiakkailleen. Uudella ilmeellä haluamme viestiä niin joustavuudesta ja helppoudesta kuin laadusta ja luotettavuudestakin, toimitusjohtaja Hannu Välimäki kertoo.

Uusi logo on suunniteltu hanketoimiston omin voimin. Projektista vastanneen Petri Karlssonin mukaan logo saa innoituksensa kreikkalaisesta jumaltarustosta. Logon oranssi, graafinen osa on Apollonin symboli. Apollon oli valon ja totuuden jumala, joka edusti myös tietoa, taiteita ja parantamista.

– Logon symboli, Apollonin aurinko kuvaa yhtiön omistajien tahtoa kehittää yksi yhteinen uuden sukupolvenratkaisu palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten tietojärjestelmätarpeita, kehityspäällikkö Petri Karlsson kertoo.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Hannu Välimäki, p. 040 196 6311

 

Tilaa Apotin uutiskirje