Apotin ensi-illat ovat alkaneet!

8.6.2018 Tiedote

Vantaan Energia Areena täyttyi kesäkuun alussa 1600:sta Vantaan sote-ammattilaisesta. He olivat tulleet Apotin ensi-iltaan tutustumaan tulevaan työkaluunsa, Apotti-järjestelmään. Useita nykyjärjestelmiä korvaava asiakas- ja potilastietojärjestelmä otetaan käyttöön Vantaalla ja HUS Peijaksessa 9.–11. marraskuuta.

Apotin mobiiliratkaisut kiinnostivat kävijöitä
Apotin mobiiliratkaisut kiinnostivat kävijöitä

Tunnelma oli mainio ja moni kertoi odottavansa Apottia jo kovasti. Apotti-järjestelmän toimintaa esiteltiin tilaisuudessa asiakas- ja potilastarinoiden kautta. Ohjelmaan kuuluivat muun muassa huostaanottoprosessin, fysioterapeutin käynnin sekä perusterveydenhuollon vastaanoton demot. Apotissa työskentelevät sote-ammattilaiset osoittivat hienosti kykynsä heittäytyä näyttelijän rooliin!

– Useat tuhannet lääkärit, hoitajat ja sosiaalityöntekijät ovat omalla panoksellaan vaikuttaneet Apotti-järjestelmän sisältöön. Oli hienoa päästä näyttämään, miten valtava määrä työtä ja asiantuntemusta on konkretisoitunut toimivaksi, ammattilaisten työtä aidosti tukevaksi järjestelmäksi ja uusiksi toimintatavoiksi, sanoo Apotin viestintäjohtaja Johanna Klemetti.

Ensi-iltojen infopisteillä kävijöillä oli mahdollisuus kysyä asiantuntijoilta muun muassa käyttöönotosta, koulutuksista ja mobiiliratkaisuista. Myös Apotin asiakasportaalilla, Maisalla, oli oma ständinsä.

Apotin ensi-illat jatkuvat HUS Peijaksen tilaisuuksilla, jotka järjestetään kesän aikana.

 

Tilaa Apotin uutiskirje