Apotin ekosysteemiin valittiin ensimmäiset startupit

19.12.2016 Tiedote

Apotin ekosysteemin kautta eri toimijat voivat kehittää Apottiin tai muihin asiakas- ja potilastietojärjestelmiin kytkeytyviä tuotteita ja palveluita. Tavoitteena on mahdollistaa niin ideointia, pilotointia kuin täysimittaista kaupallistamista sote-IT-ekosysteemin palveluiden rakentamisessa.

Haemme kumppaneiksemme etenkin tietoa tuottavia ja uutta tietoa tarvitsevia toimijoita eHealth, eWellness ja sosiaalihuollon aloilta. Ekosysteemiin on valittu jo mukaan seuraavat startupit:

Myontec
Myontec Oy kehittää ja valmistaa hyvinvointiteknologiaa sisältäviä älyvaatteita, joilla pystytään mittaamaan lihasryhmien aktiivisuutta. Kerätty tieto lihasten toiminnasta voidaan siirtää langattomasti eri applikaatioille tai alustoille. Ratkaisu vapauttaa terveydenhuollon resursseja ja tarjoaa luotettavaa tietoa kuntoutettavien henkilöiden lihasten tilasta.

Aica
Tohtorille.fi auttaa kansalaista valitsemaan ja varaamaan aikoja kaikille palveluntuottajille – yksityisille ja julkisille – yhdessä paikassa. Palvelua voi hakea hinnan, laadun ja vapaiden aikojen perusteella. Tuottajia on mukana jo yli 1000 ja määrä lisääntyy koko ajan. Palvelussa on noin 5000 vahvistettua potilasarviota ja sen kautta varataan 1000 varausta/kk.

Evondos
Evondos-palvelu automatisoi modernin hoivarobotin avulla kotihoidon lääkkeenjakoon liittyviä prosesseja. Robotti varmistaa, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan. Palvelu parantaa lääkehoidon toteutumista ja vähentää hoitajien kotikäyntien tarvetta. Palvelua voidaan laajentaa erilaisilla integraatioilla.

Sensotrend
Sensotrendin automaattinen diabetespäiväkirja auttaa diabeetikkoa selvittämään, kuinka eri tekijät vaikuttavat verensokereihin. Avainsana on helppous. Palvelu noutaa tarvitsemansa tiedot lukuisista liikuntasovelluksista ja ravintopäiväkirjoista, jotka tekevät tietojen kirjaamisesta hauskaa tai jopa täysin automaattista.

RadFox
RefFox on radiologisten tutkimuslähetteiden tekoon tarkoitettu selainpohjainen sovellus. RefFox tuo radiologian erikoislääkärin spesialiteettituntemuksen reaaliaikaisesti osaksi lähetteenteon prosessia. Lähettävän lääkärin kohdalla suurin hyöty tulee työajan optimoinnista, kun radiologiseen substanssiin perustuva tuki on käytössä reaaliaikaisesti.

Lue lisää Apotti-ekosysteemistä >

 

Tilaa Apotin uutiskirje