Apotti uuteen vaiheeseen – yli 150 hengen rekrytoinnit käyntiin

12.4.2016 Tiedote

 

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa yhdistävä muutoshanke Apotti tulee parantamaan yli 1,6 miljoonan suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Hanke on nyt lähdössä liikkeelle täysimittaisesti ja ensimmäiset käyttöönottoon liittyvät rekrytoinnit ovat käynnissä. Apotti tulee työllistämään kokonaisuudessaan yli 200 eri alojen ammattilaista Suomessa.

– Luomme täysin uudenlaisia tapoja hyödyntää tietoa sosiaali- ja terveydenhuollossa ja mahdollistamme jouhevan tiedonkulun ja tiiviimmän sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyön.

– Ajankäytön tehostuessa potilaat pääsevät nopeammin hoitoon, mutta potilaiden ja asiakkaiden on aiempaa helpompi myös huolehtia sähköisen asioinnin avulla itse omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Avohoidon mahdollisuudet laajenevat, ja uusi järjestelmämme hyödyttää myös alan tutkimusta, Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki kertoo.


Töitä tarjolla yli 150 osaajalle

Apotti-hankkeessa allekirjoitetaan seuraavaksi lopullinen hankintasopimus Epicin kanssa. Käyttöönottovaiheessa hankkeen henkilöstötarve kasvaa ja silloin tullaan rekrytoimaan laaja joukko uusia osaajia. Nyt aluksi etsitään mm. projektiasiantuntijoita, sovelluskehittäjiä, järjestelmäasiantuntijoita ja kouluttajia, joiden rekrytointi on käynnissä. Kaiken kaikkiaan Apotti tulee työllistämään yli 200 osaajaa Suomessa.

– Rekrytoimme lähes 100 sovelluskehittäjää, jotta saamme mukautettua järjestelmästä juuri meidän asiakkaidemme tarpeita palvelevan ja varmistamme sen, että voimme myös käyttöönoton jälkeen mukauttaa järjestelmää itsenäisesti ilman toimittajan tukea. Lisäksi tulemme rekrytoimaan teknistä henkilöstöä mm. integraatioita ja myöhempää tuotantovaihetta silmällä pitäen, sanoo Välimäki.

 

Tule auttamaan meitä hiomaan tuhansien ammattilaisten työkalu huippuunsa! Avoimet työpaikkamme löydät täältä

 

Tilaa Apotin uutiskirje