Meille töihin


Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä – Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa kokonaisvaltaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme. Toimimme arvojemme mukaisesti uudisraivaajahenkisellä otteella muutoksessa olevalla toimintakentällä.

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset – kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Työllistämme Apotti-hankkeessa terveyden- ja sosiaalihuollon, ICT:n, juridiikan, käytettävyystieteiden, hankinnan, viestinnän ja monien muiden alojen ammattilaisia ja teemme tiivistä yhteistyötä järjestelmätoimittajamme Epicin sekä Epicin laajan asiakaskunnan kanssa ympäri maailmaa.


Tarinoita Apotin uudisraivaajista

Senior sovelluskehittäjä Maija-Liisa Sutela

Integraatioasiantuntija Kristian Andsten

Pääkouluttaja Pauliina Rantamäki

 

 

Sosiaalinen media

Maisa - sosiaali- ja terveyspalvelut sähköisesti mukanasi! Katso koko video biosta ➡️

Hyvää Maisan päivää! Apotin asiakasportaalissa, Maisassa, kansalaiset voivat hoitaa omia tai perheensä asioita missä ja milloin vain. Kuvassa meidän ihana Maisa-tiimi 😍 #apotti #maisa

20 uutta sovelluskehittäjää juhlimassa valmistujaistilaisuudessa omaa sertifikaattiaan.🍰 #Apotti #Epic #Onnea

Suklaamunajahti Apottilassa 🐣 Leppoisaa pääsiäistä! #apotti #pääsiäinen #toimistolla

Terveiset Hollannista! #Apotti-asiantuntijat perehtymässä Epic-järjestelmän sisällön rakentamiseen. #yhdessäonnistumme

Uusia apottilaisia perehdytetään Apotin mahdollisuuksiin Antti Iivanaisen ja Susi Salovaaran seurassa. #Apotti #aikaaihmisille #yhdessäonnistumme

Apottilaiset koolla keväisissä merkeissä kuulemassa tulevasta 😊 #apotti #uudisraivaajat

Apotissa valmistaudutaan hyvissä ajoin pääsiäiseen 🐣 #suutmakiaks #maanantai #tyytyväisetihmiset #apotti