Meille töihin


Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä – Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa kokonaisvaltaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme. Toimimme arvojemme mukaisesti uudisraivaajahenkisellä otteella muutoksessa olevalla toimintakentällä.

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset – kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Työllistämme Apotti-hankkeessa terveyden- ja sosiaalihuollon, ICT:n, juridiikan, käytettävyystieteiden, hankinnan, viestinnän ja monien muiden alojen ammattilaisia ja teemme tiivistä yhteistyötä järjestelmätoimittajamme Epicin sekä Epicin laajan asiakaskunnan kanssa ympäri maailmaa.


Tarinoita Apotin uudisraivaajista

Senior sovelluskehittäjä Maija-Liisa Sutela

Integraatioasiantuntija Kristian Andsten

Pääkouluttaja Pauliina Rantamäki

Projektipäällikkö Juha Välimäki

 

 

 

Sosiaalinen media

Yhteistyöllä voittoon 🏆 #apotti #uudisraivaajat #toimistolla #yhteistyö

Vielä ehdittiin mukaan kilometrikisan loppukiriin! Ei muuta kuin polkemaan 🚴🏼‍♀️ #apotti #kilometrikisa #työmatkapyöräily #työhyvinvointi

Meillä järjestetään aina perjantaisin koko porukan yhteisiä tietoiskuja 💡 Tällä kertaa fysioterapeutti Virpi Kuusisto kertomassa toimistoergonomiasta 👍🏼👨🏼‍💻 #työhyvinvointi #apotti #fysioterapeutti #ergonomia

Meillä on nyt useita rekryjä auki – käy tsekkaamassa! Linkki biossa➡️ #rekry #apotti #avoimettyöpaikat

Viikonloppu häämöttää edessä ja aurinko paistaa 🔭 Vielä viimeiset rutistukset ensin! 💪🏼 #perjantai #toimistolla #apotti

Apottilaiset ovat palanneet kesälomilta täynnä uutta energiaa ☀️ Ihanaa nähdä tuttuja kollegoita ja kääriä hihat syksyn tohinoihin! 😊 #yhteishenki #apotti #uudisraivaajat #toimistolla

Apottila muutti Valimotielle Pitäjänmäkeen. Muuttopuuhat vielä käynnissä. #Apotti #muutto #Yhdessäonnistumme

Apotin uudet toimitilat Pitäjänmäessä alkavat valmistua! Hienolta näyttää jo 😍#muutto #apotti #toimitilat