Sopimus Fujitsu Finland Oy:n kanssa on nyt allekirjoitettu

30.9.2016 Tiedote

Käyttöpalveluiden kilpailutuksen voittanut Fujitsu Finland Oy rakentaa Apotti-järjestelmälle korkean käytettävyyden tuotantoympäristön. Palveluna hankittavat konesalit, pilvipalvelut ja kaikki asiakas- ja potilastieto tulevat sijaitsemaan Suomessa.

Neuvotteluvaiheeseen valittiin kolme tarjoajaa, joista kaikki jättivät tarjouksen. Tarjouksen jättivät Capgemini Finland Oy, Fujitsu Finland Oy ja Hewlett-Packard Oy.

– Asettamamme minimivaatimukset palvelun laadulle ja sisällölle olivat erittäin korkeat. Fujitsu Finland Oy:n tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisin, kertoo Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki (kuvassa oikealla).

– Päätös vahvistaa rooliamme soten ja siihen liittyvien ict-ekosysteemien kehittäjänä Suomessa. Apotti on sekä kansallinen että kansainvälinen suunnannäyttäjä, kommentoi Fujitsun vt. toimitusjohtaja Jari Mielonen (kuvassa vasemmalla).

Apotti-hanke on edennyt suunnitellun mukaisesti ja käyttöpalveluiden hinta on osa jo aiemmin arvioitua ja ilmoitettua 575 miljoonan ja kymmenen vuoden kokonaishintaa.

 

Tilaa Apotin uutiskirje