Maisan nimipäiväviikolla keskitytään Maisan hyötyihin

15.5.2023 TiedoteMaisa

Maisa on Apotti-järjestelmää käyttävien HUS-yhtymän, Helsingin, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sekä Kauniaisten kaupungin yhteinen sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasportaali, jota käyttää jo yli miljoona kansalaista. Maisan kautta voi hoitaa niin omia kuin läheistenkin sote-asioita missä ja milloin vain.

Maisassa on mahdollista esimerkiksi hallinnoida ajanvarauksia, osallistua etävastaanotolle tai viestitellä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Maisa myös muistuttaa tulevista tapaamisista, saapuneista viesteistä tai vaikkapa valmistuneista tutkimustuloksista.

Maisaa voi käyttää verkossa tai mobiilisovelluksella.

Toukokuun 17. päivä on Maisan nimipäivä, ja sen kunniaksi juhlistamme Maisaa koko viikon sosiaalisen median kanavissamme. Tule mukaan seuraamaan!

Tiedätkö muuten, mistä Maisan nimi tulee? Apotin emojärjestelmä Epicillä on oma MyChart-niminen asiakasportaalinsa. Kun tätä palvelua lähdettiin jalkauttamaan Suomeen, sille tarvittiin toki myös sopivasti suomeksi taittuva nimi. Järjestimme nimikilpailun, jonka voittajaksi valikoitui Maisa.

 

Tutustu Maisaan tarkemmin täällä.

Maisan käyttöönottoon ja käyttöön liittyviä videoita löydät Apotin YouTube-kanavan Maisa-soittolistalta.

Maisa-asiakasportaaliin liittyviin kysymyksiin saat vastaukset osoitteessa ukk.maisa.fi.

Maisa-aiheisen podcast-jaksomme löydät täältä.

Ota Apotin somekanavat seurantaan:

Apotti Facebookissa

Apotti Instagramissa 

Apotti Twitterissä 

Apotti LinkedInissä

Assi Rinnetmäki

Työskentelee viestintäasiantuntijana keskittyen ensisijaisesti ulkoiseen ja asiakasviestintään. Sote-alan viestintä erityisen lähellä sydäntä.
Innostuu helposti, rakastaa talviuintia, laulamista ja kirjoja.

Tilaa Apotin uutiskirje