Maisa tavoittaa jo yli puoli miljoonaa käyttäjää

1.9.2021 TiedoteMaisa-asiakasportaali

Apotin digitaalisen asioinnin kanava Maisa ylitti puolen miljoonan käyttäjän rajan elokuussa. Heinä-elokuun aikana Maisan otti käyttöön selaimessa tai mobiilisovelluksessa yli 77 000 uutta käyttäjää.

Maisa helpottaa yhteydenpitoa ammattilaisen ja kansalaisen välillä

Maisa-asiakasportaalin kautta voi hoitaa omia sosiaali- ja terveydenhuollon asioita oman ammattilaisen tai hoitotiimin kanssa ja tarvittaessa asioida valtuutuksella oman läheisen, esimerkiksi iäkkään vanhemman, puolesta. Alaikäisten lasten huoltajat voivat asioida alle 12-vuotiaan lapsensa puolesta.

– Olemme todella iloisia, että kansalaiset ovat löytäneet Maisa-portaalin, ja kehitämme sitä koko ajan yhdessä Apotin omistajien kanssa. Saamamme palaute ja asiakastarinat esimerkiksi siitä, miten portaalissa asiointi sujuvoittaa koko perheen arkea, ovat todella innostavia. Maisan palvelut helpottavat yhteydenpitoa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Selvästikin tällaisille digitaalisille palveluille on ollut tilausta ja kasvu jatkuu, kertoo Apotin Business Manager Riikka Elovaara.

Maisa on tällä hetkellä käytössä Helsingin, Kauniaisten, Keravan, Vantaan sekä HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan palveluissa.

Maisa-portaalin käyttäjämäärät elokuulta 2021.

Tilaa Apotin uutiskirje