Kohti käyttöönottoa: käyttöönottovalmistelut huipentuvat yliheittoon, jolla varmistetaan asiakas- ja potilasturvallisuus

20.4.2021 TiedoteApotti-järjestelmä

Uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän käyttöönottoa on valmisteltu useita kuukausia. Viimeinen suuri ja erittäin kriittinen askel ennen käyttöönottoa on niin sanottu yliheitto.

Yliheitossa vuodeosastolla olevien potilaiden ja laitoshoidon ja palveluasumisen asiakkaiden tiedot siirretään Apotti-järjestelmään. Tämä on tärkeää asiakas- ja potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Yliheiton onnistumisesta vastaa Apotin toiminnallisen käyttöönoton projektipäällikkö Johanna Koivistoinen, joka valvoo sen etenemistä läpi käyttöönottoyön.

 

Apotti-järjestelmä otetaan 24.4. käyttöön Helsingin, Kauniaisten ja Keravan terveydenhuollossa, kotihoidossa, iäkkäiden palveluissa ja päihdehuollossa sekä HUS Diagnostiikkakeskuksen kuvantamistoiminnoissa. Käyttöönotto koskee noin 15 000:ta Helsingin, Kauniaisten ja Keravan sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijää sekä noin 2 000:ta HUS Diagnostiikkakeskuksen kuvantamistoimintojen työntekijää.

Tilaa Apotin uutiskirje