Apotti on mukana ATK-päivillä

4.5.2023 Tiedotesote

Oy Apotti Ab on mukana Turussa 22.–24.5. järjestettävillä sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä. Apotin asiantuntijapuheenvuoroissa kuullaan ajankohtaista asiaa kyberturvallisuudesta ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävästä järjestelmästä. Apotin ständillä päästään tutustumaan Apotti-järjestelmän ja sen Maisa-asiakasportaalin toimintaan.

Tiistaina 23.5. klo 14 (sessio 2) Oy Apotti Ab:n turvallisuusjohtaja Henry Kylänlahti ja Deloitte Oy:n johtaja Hannu Kasanen käsittelevät ajankohtaisessa puheenvuorossaan simuloituja kyberhyökkäyksiä, joita käytetään tietojärjestelmän turvallisuuden kehittämiseen.

Keskiviikkona 24.5. klo 10.30 (sessio 7) Oy Apotti Ab:n teknologiajohtaja Jari Renko luo katsauksen sosiaali- ja terveydenhuollon laajaan yhtenäiseen järjestelmään ja siihen, miten se integroituu useisiin erillisjärjestelmiin.

Apotin ständillä (ständinumero 400) ATK-päivien osallistujat pääsevät tutustumaan Apotti-järjestelmän ja sen Maisa-asiakasportaalin toimintaan. Apotin asiantuntijat demoavat järjestelmää tiistaina klo 12.30–14.00 ja keskiviikkona klo 11.45–13.00. Tiistaina ständillä kuullaan myös järjestelmätoimittaja Epicin katsaus järjestelmän kehityksen suuntaviivoihin, kuten kehitteillä oleviin tekoälyratkaisuihin.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Turussa!

Lue lisää: ATK-päivien ohjelma

Tilaa Apotin uutiskirje