Apotti-järjestelmä käyttöön HUS Diagnostiikkakeskuksen kliinisen fysiologian, isotooppilääketieteen ja kliinisen neurofysiologian yksiköissä

9.9.2022 TiedoteApotti-järjestelmä

Apotti-järjestelmä on otettu perjantaina 9.9. käyttöön HUS Diagnostiikkakeskuksen kliinisen fysiologian, isotooppilääketieteen ja kliinisen neurofysiologian yksiköissä. Käyttöönoton myötä kaikki HUS Diagnostiikkakeskuksen kuvantamistoimintojen työntekijät Uudenmaan alueella käyttävät yhteistä järjestelmää.

Käyttöönotto koskee noin 250:tä HUS Diagnostiikkakeskuksen työntekijää.

− Käyttöönotto on odotettu ja tärkeä, sillä sen myötä kaikki HUS Diagnostiikkakeskuksen ammattilaiset Uudenmaan alueella pääsevät yhteisen järjestelmän piiriin, Oy Apotti Ab:n toimitusjohtaja Hannu Välimäki sanoo.

Edellinen HUS Diagnostiikkakeskuksen Apotti-käyttöönotto tehtiin keväällä 2021.

Asiakas- ja potilasturvallisuuden varmistaminen on järjestelmän käyttöönotossa aina etusijalla. Kaikki uudet käyttäjät on koulutettu Apotti-järjestelmän käyttöön.

− Teemme tiivistä yhteistyötä HUS Diagnostiikkakeskuksen kanssa, jotta käyttöönottovaihe sujuisi mahdollisimman hyvin ja mahdollisesti esiin tulevat haasteet ratkaistaisiin nopeasti. HUSissa käyttöönottoa on tukemassa 45 tukihenkilöä. Apotin etätuki tukee uusia käyttäjiä puhelimitse ja chatissa, Välimäki kertoo.

Lisätietoja:

Hannu Välimäki, toimitusjohtaja, Oy Apotti Ab
p. 040 196 6311, hannu.valimaki@apotti.fi

Tilaa Apotin uutiskirje