Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme somessa #apottirekrytoi !

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • DATA-ANALYYTIKKO (2 tehtävää)

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme joukkomme vahvistukseksi tiedolla johtamisen tiimiin kahta ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua data-analyytikkoa! Tavoitteenamme on kehittää ennustavaa analytiikkaa sote-organisaatioidemme tarpeisiin yhteistyössä järjestelmätoimittajan kanssa. Olisitko sinä etsimämme data-analyytikko?

   Tiedolla johtamisen tiimin tavoitteena ovat laadukkaat ja vaikuttavat tiedolla johtamisen ratkaisut haastavassa ja alati kehittyvässä sote-ympäristössä. Pääset aitiopaikalle työskentelemään aidosti vaikuttavien asioiden kanssa. Työlläsi on aidosti merkitystä suureen joukkoon suomalaisia.

   Tehtävässäsi tulet yhteistyössä asiakasorganisaatioidemme kanssa rakentamaan ja toteuttamaan ennustavan analytiikan ja mahdollisesti tulevien hyvinvointialueiden tiedolla johtamisen ratkaisuja sote-organisaatioiden tarpeiden mukaisesti.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän IT-alan, tietojenkäsittelytieteen, tilastotieteen korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista, lisäpisteitä saat sosiaali- tai terveydenhuoltoalan kokemuksesta. Lisäksi arvostamme osaamista koneoppimisesta ja näyttöä onnistuneista asiakasdata- ja ennustavan analytiikan -projekteista. Kansainvälisiä tuulia toimintaamme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen taidon lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

   Arvostamme kokemustasi ja osaamistasi seuraavien asioiden saralla:

   • Lisäarvon tuottaminen asiakasdatan ja -analytiikan avulla
   • Hahmottaa teknisten muutosten vaikutuksia toiminnalliseen kokonaisuuteen
   • Koneoppiminen
   • Tietokantaosaaminen ja tietoturvaosaaminen
   • Tilastotieteiden osaaminen
   • Dokumentointiosaamista
   • Tiimityö -osaaminen ja hyvät kommunikaatiotaidot
   • Soveltavaa ITIL-tuntemusta

   Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi data analytiikkaan on olennainen osa onnistumistasi Apotissa. Toivomme sinun olevan pitkäjänteinen tiimipelaaja, joka nauttii myös itsenäisestä työskentelystä.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 28.5.2021 mennessä. Ole nopea - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä Yhteiset palvelut -yksikön johtaja Anselmi Leustuun, puh. +358 40 184 5866 ja sähköpostitse anselmi.leustu(a)apotti.fi tai tiedolla johtamisen päällikkö Panu Toiviainen, puh. +358 44 322 8381 ja sähköpostitse panu.toiviainen(a)apotti.fi

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje