Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • TUOTEOMISTAJA, kuvantaminen

   Hei sinä, joka haet uusia haasteita! Haemme Apottiin kuvantaminen- tiimiin hyvät kommunikaatio- ja ryhmätyötaidot omaavaa tuoteomistajaa. Tarjolla on monipuolinen ja haastava tehtävä, jossa vastaat tiimisi kehitysjonosta ja käyttäjätarinoista sekä osallistut Apotin SAFe-toimintamallin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

   Tuoteomistajana vastaat toiminnallisuuksien pilkkomisesta käyttäjätarinoiksi, tiimin kehitysjonon priorisoimisesta sekä sen ylläpidosta ja tarvittavista tarkennuksista​. Tehtävään kuuluu lisäksi vastata käyttäjätarinoiden hyväksymisestä/hylkäämisestä sekä määrittelydokumentaation sisällöstä ja laadusta. Vastaat myös häiriönhallintapäällikön roolissa häiriönhallinnan ja palvelupyyntöprosessin toimivuudesta ja tehokkuudesta tiimissä ohjaten tukiryhmien työtä ja kehittäen niiden toimintaa. Muutospäällikön roolissa vastaat muutoksen hyväksymisestä sekä muutoksen omistajan roolissa muutoksen tarpeellisuuden arvioinnista ja sen hyödyllisyydestä. Tehtävään kuuluu myös tukea ratkaisuarkkitehtia arkkitehtuurin yhtenäisyyden varmistamisessa.

   Työskentelemme Apotissa ketterän SAFe-toimintamallin mukaisesti junamallissa. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Keskeisenä tehtävänäsi on vastata oman vastuualueesi tuotteista, niiden kehittämisestä sekä junien välisten riippuvuuksien ratkomisesta. Monipuolisessa tehtävässäsi pääset osallistumaan lisäksi SAFe-toimintamallin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

   Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta HUS diagnostiikkakeskuksen palveluiden kehityksestä tai osaamista joko sosiaali- tai terveydenhuollon prosesseista. Työotteeltasi olet rohkea, innovatiivinen, määrätietoinen ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee nopeasti ja rohkeasti saamaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Meille tärkeintä on halusi oppia ja haastaa itseäsi uusien ja mielenkiintoisten tehtävien parissa moniammatillisessa ympäristössä huipputiimien ja -osaajien kanssa.

   Mikäli tunnistat itsessäsi seuraavaa osaamista, saatat olla etsimämme tuoteomistaja:

   • Sinulla on aiempaa osaamista tai työkokemusta PACSiin ja kuvantamistoimintoihin liittyen
   • Aiempi kokemus tai osaaminen integraatioista ja sanomaliikenteestä katsotaan eduksi
   • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat esiintyä selkeästi ja vakuuttavasti
   • Tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä omassa työssäsi
   • Osaat määritellä käyttäjätarinoita sekä niiden hyväksyntäkriteereitä ja huomioida tässä sekä riippuvuudet että kuvantamisen palveluiden tarpeet
   • Olet uudisraivaaja, joka ei pelästy haastavien riippuvuuksien hallinnointia
   • Olet toiminut aiemmin projektin- tai tiiminvetäjänä

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta liitteineen viimeistään perjantaihin 31.3.2023 klo 16.00 mennessä. Haastattelut toteutetaan nopealla aikataululla jo hakuajan aikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Tehtävä alkaa 17.4.2022 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä Terveydenhuollon avopalveluiden junan johtajaan Sari Haavistoon sähköpostitse: sari.haavisto(a)apotti.fi

   Hae paikkaa
  • PÄÄKOULUTTAJA, sosiaalihuollon avopalvelut

   Etsimme joukkomme vahvistukseksi yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyistä pääkouluttajaa! Tehtävä sijoittuu Sosiaalihuollon avopalveluiden tiimiin. Tiimin vastuualueena on työikäisten palvelut, iäkkäiden ja vammaisten palvelut. Olisitko sinä etsimämme pääkouluttaja?

   Pääkouluttajana pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi monipuolisten tehtävien parissa. Tulet vastaamaan vastuualueesi Apotti-järjestelmän loppukäyttäjien koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta, koulutusmateriaalin tuottamisesta ja koulutusympäristön rakentamisesta. Tuet kouluttajien työskentelyä ja toimit linkkinä kouluttajien ja sovelluskehitystiimin välillä. Pääkouluttajan tehtävä sisältää myös tuotannon tehtäviä, kuten häiriönhallintaa, neuvontaa ja ohjepäivityksien luomista järjestelmän muuttuessa.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimit koostuvat sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, Product Ownerista sekä Scrum Masterista.

   Tehtävän aluksi tulet saamaan koulutuksen Apotti-järjestelmään (mukaan lukien Epic-sertifikaatti). Työtehtävään saat perehdytyksen. Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sosiaalialan vankkaa tuntemista. Hyvät verkostoitumistaidot, laaja ymmärrys sosiaalihuollon eri ammattiryhmistä ja organisaatioista luovat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle. Tällä hetkellä työtä tehdään hybridimallissa.

   Pääkouluttajan tehtäviin kuuluu:

   • Koulutusmateriaalien tuottaminen ja muokkaaminen, verkkokurssien tekeminen ja loppukäyttäjien ohjeiden työstäminen
   • Vastata kokonaisuuksia kouluttavien kouluttajien perehdyttämisestä, kouluttamisesta ja käyttöönottojen aikaisesta tuesta
   • Vastata koulutusympäristöön tehtävien näkymien rakentamisesta
   • Vastata koulutusympäristön ylläpidosta ja korjaamisesta, sekä ongelmien selvittämisestä yhdessä muiden toimijoiden kanssa
   • Asiakkaan tilaamien ohjaustuntien ja tilauskoulutusten suunnittelu ja toteutus
   • Tuotannonylläpidon tehtävät, kuten häiriönhallintaan osallistuminen

   Arvostamme:

   • Työikäisten palveluiden, iäkkäiden ja vammaisten palveluiden tuntemusta ja/tai työkokemusta
   • Aiempaa kokemusta kouluttamisesta ja/tai kouluttamiseen liittyvistä tehtävistä
   • Pedagogista ja kehittämismyönteistä työotetta
   • Hyviä kommunikaatio- ja esiintymistaitoja
   • Halua ja kykyä opettaa muita, kiinnostusta suunnitella eri koulutusmuotoja ja kykyä ottaa huomioon erilaiset oppijaryhmät
   • Järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja itseohjautuvuutta
   • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
   • Kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn osana moniammatillista ketterää tiimiä sekä tiimienväliseen yhteistyöhön
   • Kokemus verkkopohjaisen materiaalin tuottamisesta katsotaan eduksi
   • Apotti-koulutuksen viitekehyksen ja materiaalin tuntemus katsotaan eduksi.

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävä on vakituinen. Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään 2.4.2023 mennessä. Osana rekrytointiprosessia toteutamme etänä tehtävän Sphinx-soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Kerro hakemuksessasi, mikäli olet sen jo hyväksytysti suorittanut. Valitsemme haastatteluun hakijat testin läpäisseiden joukosta. Etenemme prosessissa sitä mukaa kun sopivia haastateltavia löytyy ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

   Lisätietoja tehtävästä:

   Kalle Kuusinen, People Lead, puh. 050 372 4908 kalle.kuusinen(at)apotti.fi

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, vuodeosasto

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme Vuodeosaston kirjaaminen ESH -tiimiin itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Meillä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tuleva työsi sisältää myös tiivistä yhteistyötä muiden kehitystiimiemme kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
   • Huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Dokumentointiosaamista
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   • kokemus järjestelmäkehityksen parista tai työstä terveydenhuollossa, erityisesti erikoissairaanhoidosta, on plussaa, mutta ei välttämätöntä

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatiotyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt koulutuksien avulla. Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden työskennellä pääsääntöisesti etänä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 5.4.2023. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

   Soveltuvuustesti

   Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta. Mikäli olet suorittanut hyväksytysti jo aiemmin soveltuvuustestin, niin mainitse siitä hakemuksessasi.

   Turvallisuuselvitys

   Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Lisätietoja

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit halutessasi olla yhteydessä sähköpostitse People Lead Heidi Koivukankaaseen (heidi.koivukangas(a)apotti) tai soittamalla 28.3.2023 klo 15-16 tai 3.4.2023 klo 13-15 numeroon 040 728 0934.

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • AVUSTAVA JURISTI (vuorotteluvapaan sijaisuus)

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä, Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja. Tule mukaan tekemään Suomen sote-sektorin suurinta muutosta yli 530 ammattilaisen työkaverina.

   Haemme Apottiin lakitiimiimme vahvistuksesi kehittämis- ja kehittymishakuista sekä dynaamisessa toimintaympäristössä viihtyvää avustavaa juristia vuorotteluvapaan sijaiseksi.

   Toimit osana Apotin kompaktia lakitiimiä. Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus aikavälillä 22.5.2023-15.10.2023.

   Avustat tehtävässäsi Apotin juristeja monipuolisissa juridisissa haasteissa, jotka liittyvät muiden muassa tietosuojaan, sopimuksiin, julkisiin hankintoihin, vaatimuksenmukaisuuteen ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin.

   Olet etsimämme henkilö, mikäli:

   • sinulla on oikeustieteellinen yliopistotutkinto (OTM/LLM/OTK)
   • täytät vuorotteluvapaan sijaisuudelle asetetut kriteerit
   • aito innostus ammatilliseen kehittymiseen dynaamisen organisaatiomme mukana
   • kyky toimia modernilla in-house -otteella ja tuoda osaamistasi joustavasti monipuolisiin kehittämishankkeisiimme
   • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
   • sujuva suomen ja englannin kielen taito

   Tarjoamme sinulle:

   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • tuemme myös sinua oman osaamisesi kehittymisessä ja monipuolistamisessa
   • tuemme aktiivisesti henkilöstömme ammatillista kehittymistä
   • mahdollisuuden aidosti kehittää ja olla mukana vaikuttamassa prosessien ja toimintatapojen muotoutumiseen
   • joustavat etätyömahdollisuudet - vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme
   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
   • uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Valimossa

   Ilmoita itsestäsi Apotin hakuportaalin kautta viimeistään 26.3.2023. Aloituspäivä 22.5.2023. Hakijaa pyydetään esittämään palkkatoive hakemuksessa. Lisätietoja tehtävästä saat Apotin juristeilta: Eibhlín Ní Ghríofa, 0406535877 tai Risto Hovi, 0405421252. Soittoajat tiistai 21.3.2023 klo 14-15 ja keskiviikko 22.3.2023 klo 14-15.

   Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on:

   • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
   • Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
   • henkilö on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai 
   • henkilö on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje