Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, potilaslogistiikka

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme Potilaslogistiikka -tiimiin itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työmme tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Meillä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tiimin vastuualueisiin kuuluvat laitoshuolto ja potilaslogistiikka. Tuleva työsi sisältää myös tiivistä yhteistyötä muiden kehitystiimiemme kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
   • Kykyä toimia itseohjautuvasti
   • Huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Dokumentointiosaamista
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   • Kokemus järjestelmäkehityksen parista tai työstä terveydenhuollossa on plussaa, mutta ei välttämätöntä

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatiotyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt koulutuksien avulla. Työkielinämme toimivat sekä suomi että englanti.

   Tarjoamme sinulle:

   • Työympäristön, jossa voi olla oma itsensä
   • Kulttuurin, jossa toimitaan luotettavana kumppanina toinen toisillemme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen
   • Kasvuympäristön jatkuvalle oppimiselle ja kehittymiselle
   • Mahdollisuuden yhdistää työtä ja vapaa-aikaa joustavasti
   • Työn, jolla on vaikutus yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Meillä on mielekkäät työsuhde-edut kuten: työsuhdepolkupyörä, virike-, lounas- ja työmatka ja hierontaetu sekä Hoivanet – sairaan lapsen hoitopalvelu
   • Mahdollisuuden työskennellä pääsääntöisesti etänä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen viimeistään 10.3.2023. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä! Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

   Soveltuvuustesti

   Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta. Mikäli olet suorittanut hyväksytysti jo aiemmin soveltuvuustestin, niin mainitse siitä hakemuksessasi.

   Turvallisuuselvitys

   Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Lisätietoja

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit halutessasi olla yhteydessä sähköpostitse People Lead Heidi Koivukankaaseen (heidi.koivukangas(a)apotti).

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • ASIAKKUUSJOHTAJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Onko asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen ydinosaamistasi? Haemme nykyisen asiakkuusjohtajan siirtyessä toisiin tehtäviin asiakkuusjohtajaa vastaamaan Apotin asiakassuhteista.

   Asiakkuusjohtajana vastaat asiakkuuksien hallinnan prosesseista ja niiden kehittämisestä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toimit yhdentoista hengen asiantuntijatiimin vetäjänä ja raportoit Apotin Asiakaskokemus-yksikön johtajalle. Ymmärrät asiakkaidemme toimintamme tarpeita sekä Apotin palveluiden mahdollisuuksia tukea asiakkaan toimintaa. Asiakkuuksista vastaavana tavoitteenasi on erinomainen asiakastyytyväisyys sekä avoin kommunikaatio Apotin ja asiakasorganisaatioidemme välillä.

   Toivomme sinulta monipuolista kokemusta ja näkemyksiä asiakkuuksien hallinnan johtamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan ja/tai ICT-palveluliiketoiminnan tuntemusta. Mikäli olet luontainen verkostoituja hyvillä neuvottelu- ja viestintätaidoilla sekä ratkaisukeskeisellä asenteella varustettuna, saatat hyvinkin olla etsimämme asiakkuusjohtaja.

   Lisäksi toivomme sinulta:

   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
   • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
   • Erinomaisia vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Jätä hakemuksesi liitteineen viimeistään perjantaihin 1.3.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

   Lisätietoja tehtävästä ja Apotista työpaikkana saat Asiakaskokemus-yksikön johtajalta Ulla Kuukalta, puh. 040 772 5357 (soittoajat: 22.2. klo 8-9 ja 1.3. klo 10-11) ja sähköpostitse ulla.kuukka(a)apotti.fi

   Hae paikkaa
  • HR-ASSISTENTTI TAI HR-ASIANTUNTIJA (vuorotteluvapaan sijaisuus)

   Palatko innosta päästä hands on HR-hommiin? Iloinen HR-tiimimme etsii HR-asiantuntijaa tai HR-assistenttia vuorotteluvapaan sijaisuuteen sujuvoittamaan arkeamme.

   Tehtävänkuva muokkautuu valittavan henkilön osaamisen ja HR-kokemuksen mukaisesti joko HR-asiantuntijan tai HR-assistentin työnkuvaksi. Meillä pääset sukeltamaan työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin ja HR-järjestelmien maailmaan. Oman kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua yhdessä muun HR-tiimin kanssa monipuolisiin HR-tehtäviin. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja vahvuuksistasi.

   Haemme tiimiimme toimeen tarttuvaa tekijää, jolle hyvä yhteishenki on tärkeää. Olet tarkka, kiinnostunut työsuhdeasioista ja motivoidut myös rutiinitehtävistä. Lisäpisteitä saat kyvystä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä. Voit olla kokenut HR-konkari tai vastavalmistunut, HR-hommiin tähtäävä tulevaisuuden osaaja. Meille yhteistyökykytaidot, avoin mieli sekä kyky oppia ja omaksua uutta ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Jos kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi.

   Päivät tiimissämme ovat erilaisia ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua monipuolisesti koko työsuhteen elinkaareen. Pääset tekemään työtä yhdessä osaavan HR-tiimin kanssa.

   Millainen tiimi sinua odottaa?

   Me HR-tiimissä sytymme ihmisistä, osaamisen kehittämisestä ja rekrytoinnista. Pyrimme työllämme vaikuttamaan positiivisesti työn sujuvuuteen ja tukemaan työhyvinvointia. Olipa kyse sitten palkanmaksusta tai kinkkisestä TES-asiasta, palvelemme apottilaisia aina ilolla ja ripeällä otteella. Tiimissämme arvostamme keskinäistä sparrailua ja avointa kulttuuria. Teemme töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi toinen toistamme tukien ja jokaisen osaamista hyödyntäen!

   Suuntaa kohti hakulomaketta!

   Toivomme, että voit aloittaa työt 2.4.2024. Määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus kestää 28.9.2024 asti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on

   • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
   • Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
   • henkilö on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai 
   • henkilö on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

   Tehtävä on kokoaikainen.

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään 25.2.2024 mennessä.

   Olethan nopea - täytämme paikan heti sopivan henkiön löytyessä.

   Kerromme mielellämme lisää tehtävästä! Voit olla yhteydessä HR Partneriin Heli Anttilaan, puh. p.+358406528180 (soittoajat: to 15.2. 13-14) ja sähköpostitse heli.anttila(a)apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje