Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • SOVELLUSKEHITTÄJIÄ, vuodeosasto- ja laboratoriotiimi

   Etsimme terveydenhuollon vuodeosasto- ja laboratoriotiimeihin itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettuja sovelluskehittäjiä. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Meillä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tuleva pestisi sisältää myös tiivistä yhteistyötä muiden kehitystiimiemme kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
   • huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • dokumentointiosaamista
   • valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   • kokemusta laboratoriotyöskentelystä

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimit koostuvat sovelluskehittäjistä, pääkouluttajista, tuoteomistajasta sekä Scrum Masterista.

   Emme edellytä aikaisempaa kokemusta tietojärjestelmien kehityshankkeista, mutta lisäpisteitä saat kokemuksesta terveydenhuollon tietojärjestelmien, erityisesti laboratoriojärjestelmien parissa työskentelystä. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn. Aktiivisina työkielinämme ovat sekä suomi että englanti.

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
   • uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • mahdollisuuden etätyöhön

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 8.7.2022. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä!

   Tehtäviä on yhteensä kolme ja ne ovat toistaiseksi voimassa olevia.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä kehittämispäällikkö Mika Ahola (p. 040 621 6360, mika.ahola(a)apotti.fi).

   Turvallisuuselvitys

   Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • INTEGRAATIOASIANTUNTIJA, lääkintälaitteet

   Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

   Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

   Haemme nyt kehittymishaluista lääkintälaiteintegraatioiden asiantuntijaa.

   Apottilaisena tuet laadukkaan kokonaishankkeen onnistumista. Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi sosiaali- tai terveydenhuollon toimintaan on meille tärkeää. Etsimme integraatioasiantuntijaa kehittämään, toteuttamaan, testaamaan ja ylläpitämään lääkintälaitteiden tietojen siirtoa osaksi Apotti-järjestelmää.

   Mitä tulet tekemään?

   Integraatioasiantuntijana työtehtäviisi kuuluu lääkintälaitteiden tuottamien datan tiedonsiirtoon liittyvä määrittelyä, datan prosessointityötä, ylläpitotyötä, datan käsittelyyn liittyvää kehitystyötä ja testausta. Vastaat omalta osaltasi lääkinnällisten laitteiden integraatioiden käyttöönotosta osana Apotti-järjestelmän toteutusta. Menestyäksesi tehtävässä sinulta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn projektimaisessa työympäristössä. Tulet toimimaan lääkintälaitteiden käyttöympäristöissä läheisessä yhteistyössä käyttäjien, Apotti-järjestelmän kehitystiimien, toiminnallisen lääkintälaiteliityntä erityisasiantuntijan, asiakkaiden lääkintälaiteasiantuntijoiden sekä lääkintälaitteiden ylläpidon ja lääkintälaitteiden toimittajien kanssa. Olet aloitteellinen ongelmanratkaisija ja kehittäjä moniammatillisessa organisaatiossa.

   Tulet saamaan soveltuvan koulutuksen työtehtäviisi ja käyttämiimme työkaluteknologioihin riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksestasi.

   Tehtävässä menestymisessä ovat eduksi:

   • vahva halu oppia lääkintälaitteiden ja järjestelmäsovellusten toimintaa
   • vahva halu kehittää lääkintälaitteiden integraatioita
   • terveydenhuollon toimialan tuntemus
   • kykyä oppia ja löytää tietoa nopeasti
   • vahvat vuorovaikutustaidot sekä analyyttinen ongelmanratkaisukyky
   • terveydenhuollon tietojärjestelmien aiempi tuntemus
   • tehohoidon tai anestesiatoiminnan tuntemus

   Arvostamme lisäksi:

   • lääkintälaitteiden ja lääkintämittauslaitteiden vahvaa käyttökokemusta

   Haasta itsesi!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme Avaintesia. Jätä hakemuksesi liitteineen viimeistään perjantaihin 29.07.2022 mennessä. Hakemusten perusteella valitaan henkilöt haastatteluun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Oletko valmis haasteeseen? Tule mukaamme siirtämään suomalainen sote-ict uudelle vuosituhannelle! Täytäthän hakemuksen liitteineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä integraatioasiantuntija Kristian Andsteniin sähköpostitse kristian.andsten(a)apotti.fi.

   Turvallisuuselvitys

   Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Lisätietoja Apotista löydät osoitteesta www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • PÄÄKOULUTTAJA, Avoterveydenhuollon toiminnallisuudet / Terveydenhuollon avopalvelut

   PÄÄKOULUTTAJA, Terveydenhuollon avopalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   PÄÄKOULUTTAJA, Terveydenhuollon avopalvelut

   Etsimme yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyistä pääkouluttajaa nykyisen siirtyessä Apotti-urallaan eteenpäin! Tehtävä sijoittuu terveydenhuollon avopalveluiden AVO PTH-tiimiin. Olisitko sinä etsimämme pääkouluttaja?

   Pääkouluttajana pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi monipuolisten tehtävien parissa. Tulet vastaamaan vastuualueesi Apotti-järjestelmän loppukäyttäjien koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta, koulutusmateriaalin tuottamisesta, koulutusympäristön rakentamisesta ja kouluttajien koulutuksesta ja perehdytyksestä. Ohjaat kouluttajien työskentelyä ja osallistut loppukäyttäjien kouluttamiseen. Toissijaisesti pääkouluttajan tehtävä voi sisältää myös tuotannon tehtäviä, kuten häiriönhallintaa, neuvontaa ja ohjepäivityksien luomista järjestelmän muuttuessa.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimit koostuvat sovelluskehittäjistä, pääkouluttajista, Product Ownerista sekä Scrum Masterista.

   Tehtävän aluksi tulet saamaan koulutuksen Apotti-järjestelmään (mukaan lukien Epic-sertifikaatti) ja kouluttamiseen. Tehtävään sopiva koulutustausta ja työkokemus on esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon, ICT-alan tai terveysteknologian alalta mahdollisesti pedagogisella koulutuksella, asenteella sekä koulutuskokemuksella höystettynä. Hyvät verkostoitumistaidot ja monipuolinen ymmärrys sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöstä luovat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle.

   Pääkouluttajan tehtäviin kuuluu:

   • Koulutusmateriaalien tuottaminen ja muokkaaminen, verkkokurssien tekeminen ja loppukäyttäjien ohjeiden työstäminen
   • Vastata koulutusympäristöön tehtävien näkymien rakentamisesta
   • Vastata kokonaisuuksia kouluttavien kouluttajien perehdyttämisestä, kouluttamisesta ja koulutuksien aikaisesta tuesta
   • Vastata koulutusympäristön ylläpidosta ja korjaamisesta, sekä ongelmien selvittämisestä yhdessä muiden toimijoiden kanssa
   • Asiakkaan tilaamien ohjaustuntien suunnittelu
   • Tarvittaessa asiakasrajapinnassa kouluttaminen ohjaustunneilla ja luokkahuoneissa
   • Toissijaisesti tuotannonylläpidon tehtävät, kuten häiriönhallintaan osallistuminen

   Arvostamme:

   • Sosiaali- tai terveydenhuollon ja etenkin perusterveydenhuollon ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tuntemusta ja/tai työkokemusta
   • Aiempaa kokemusta koulutustehtävistä
   • Hyviä kommunikaatio- ja esiintymistaitoja
   • Halua ja kykyä opettaa muita, kiinnostusta suunnitella eri koulutusmuotoja ja kykyä ottaa huomioon erilaiset oppijaryhmät
   • Järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja itseohjautuvuutta
   • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
   • Kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn osana moniammatillista ketterää tiimiä sekä tiimienväliseen yhteistyöhön
   • Kokemus verkkopohjaisen materiaalin tuottamisesta katsotaan eduksi
   • Apotti-järjestelmän käyttökokemus, Apotti-tukihenkilönä toimiminen, Epic-sertifikaatin suorittaminen tai Apotti-koulutusmateriaalin tuntemus katsotaan eduksi

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävä toistaiseksi voimassa oleva. Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaina 10.7.2021. Osana rekrytointiprosessia toteutamme etänä tehtävän Sphinx-soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Kerro hakemuksessasi, mikäli olet sen jo hyväksytysti suorittanut. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta. Etenemme prosessissa nopeasti sitä mukaa kun sopivia haastateltavia löytyy. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo hakuajan kuluessa.

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Lisätiedot:

   Lisätiedot:

   Vilma Vainikainen, päällikkö, Järjestelmäkehitys ja -tuki, puh. 040 758 3174 vilma.vainikainen(at)apotti.fi

   Minna Jantunen, koulutuspäällikkö, Yhteiset palvelut, puh 040 649 5868 minna.jantunen(at)potti.fi 21.6.- 1.7. 2022

   Virpi Bärlund, koulutuspäällikkö, Yhteiset palvelut, puh 040 6594058 virpi.barlund(at)apotti.fi. 4.7.- 6.7. 2022

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje