Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, kuvantamisen toiminnallisuudet

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Olisitko sinä yksi meistä?

   Etsimme joukkomme vahvistukseksi innostunutta ja ongelmanratkaisuhenkistä sovelluskehittäjää avoterveydenhuollon toiminnallisuuksiin kuuluvaan Kuvantamisen tiimiin. Ethän pelästy uudisraivaajarooliin ajoittain kuuluvaa pientä turbulenssia? Huumoriakin täällä on!

   Tiimin vastuulla on kuvantamisen ja diagnostiikan alaan kuuluvat toiminnallisuudet kuten radiologian ja kliinisen fysiologian tutkimukset ja isotooppitutkimukset sekä niihin liittyvät työnkulut. Myös jos termit kuten endoskopia, C-kaari tai Raptori saavat aikaan innostunutta kutinaa, jatka lukemista! Tuleva pestisi sisältää tiivistä yhteistyötä muiden sovelluskehitystiimien, kuten ajanvaraus- ja integraatiotiimin sekä Maisan (kansalaisen palvelut) sekä Kardiologiset ja fysiologiset tutkimukset- tiimin kanssa. Yhteistyö järjestelmätoimittajan kanssa sujuu englanniksi.

   Sovelluskehittäjänä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa vastaamaan Apotti-järjestelmän konfiguroimisesta, mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tuotannon tuen häiriönhallinnan ja palvelupyyntöjen lisäksi vauhtia arkeemme tuovat tulevien käyttöönottojen valmistelut. Tulet myös työskentelemään oman vastuualueesi työnkulkujen jatkokehityksen parissa.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaisesti. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita, ja tiimit työskentelevät itseohjautuvasti. Tiimit koostuvat Product Ownerista, Scrum Masterista, sovelluskehittäjistä ja pääkouluttajista.

   Tehtävässä edellytetään ICT-alan koulutusta (esim. terveysteknologia, hyvinvointiteknologia, tietojenkäsittelytiede) tai terveydenhuoltoalan tutkintoa (esim. röntgenhoitaja) tai aiempaa kokemusta terveydenhuollon ICT-ratkaisujen ja/tai Apotin parissa työskentelystä. Arvostamme aiempaa kokemusta kuvantamispalveluiden, diagnostiikan ja/ tai polikliinisten palvelujen parissa työskentelystä. Myös integraatioihin, potilastiedon arkistoon (Kanta, Omakanta), koodistoihin tai raportointiin liittyvästä osaamisesta on hyötyä. Laaja-alainen innovatiivinen Excel-osaaminen, skriptaamisen logiikka ja kiinnostus HL7- ja sanomaliikennesaloihin on plussaa.

   Hakemamme sovelluskehittäjät kommunikoivat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kehitämme toimintojamme jatkuvasti. Odotamme työntekijöiltämme kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä ja muutosvalmiutta myös tilanteissa, joissa teemme rakenteellisia toiminnan muutoksia yksikössämme.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • itseohjautuvuutta ja uudisraivaajahenkisyyttä
   • joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta
   • intoa ja paloa kehittää Apotti-järjestelmää mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi
   • kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn, mutta myös valmiutta sopeuttaa työskentelyä nopeisiinkin muutoksiin tilanteen niin vaatiessa.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme.
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä.
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme.
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä.
   • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, matka- ja työsuhdepolkupyöräedun sekä alle 10 v sairaan lapsen hoitopalvelun
   • Kannustavan palkitsemisen mallin
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

   Haasta itsesi ja ole nopea – aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaina 12.2.2023 Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista.

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Englanninkieliset koulutukset järjestetään Yhdysvalloista käsin iltaisin Suomen aikaa.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä!

   Juho Suomela, Product Owner, puh. +358 40 659 4041 ma 30.1. 12.00-13.30 ja pe 3.2. 12-15

   Tommi Ralli, Sovelluskehittäjä Seniori, puh + 358 40 682 1854 ti 7.2. klo 12-14 ja to 9.2. klo 12-15

   Vilma Vainikainen, People Lead, terveydenhuollon avopalvelut, puh. +358 40 758 3174

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • HR-ASIANTUNTIJA TAI HR-ASSISTENTTI (vuorotteluvapaan sijaisuus)

   Palatko innosta päästä hands on HR-hommiin? Iloinen HR-tiimimme etsii HR-asiantuntijaa tai HR-assistenttia vuorotteluvapaan sijaisuuteen sujuvoittamaan arkeamme.

   Tehtävänkuva muokkautuu valittavan henkilön osaamisen ja HR-kokemuksen mukaisesti joko HR-asiantuntijan tai HR-assistentin työnkuvaksi. Meillä pääset sukeltamaan työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin ja HR-järjestelmien maailmaan. Oman kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua yhdessä muun HR-tiimin kanssa monipuolisiin HR-tehtäviin. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja sinun top 3 taitoasi!

   Haemme tiimiimme toimeen tarttuvaa tekijää, jolle hyvä yhteishenki on tärkeää. Olet tarkka, kiinnostunut työsuhdeasioista ja motivoidut myös rutiinitehtävistä. Lisäpisteitä saat kyvystä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä. Voit olla kokenut HR-konkari tai vastavalmistunut, HR-hommiin tähtäävä tulevaisuuden osaaja. Meille yhteistyökykytaidot, avoin mieli sekä kyky oppia ja omaksua uutta ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Jos kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi.

   Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet ja osaavan tiimimme tuen. Päivät tiimissämme ovat erilaisia ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua monipuolisesti koko työsuhteen elinkaareen.

   Millainen tiimi sinua odottaa?

   Me HR-tiimissä sytymme ihmisistä, osaamisen kehittämisestä, uusien osaajien rekrytoinnista ja työhyvinvoinnista. Olipa kyse sitten palkanmaksusta tai kinkkisestä TES-asiasta, palvelemme apottilaisia aina ilolla ja ripeällä otteella. Tiimissämme arvostamme keskinäistä sparrailua ja avointa kulttuuria. Teemme töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi toistemme osaamista hyödyntäen!

   Suuntaa kohti hakulomaketta!

   Toivomme, että voit aloittaa työt 1.3.2023. Määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus kestää 27.8.2023 asti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on

   • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
   • Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
   • henkilö on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai 
   • henkilö on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

   Tehtävä on kokoaikainen ja tarjoamme työstä tehtävänimikkeestä riippuen 2000-4200 euron kuukausipalkkaa.

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään keskiviikkoon 8.2.2023 mennessä.

   Kerromme mielellämme lisää tehtävästä! Voit olla yhteydessä HR Partneriin Heli Anttilaan, puh. p.+358406528180 (soittoajat: to 26.1. klo 15-16 ja pe 3.2. klo 13-14) ja sähköpostitse heli.anttila(a)apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, asiakas- ja käyttäjätietojen hallinta

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme innokasta ja omatoimisella työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää asiakas- ja käyttäjätietojen hallinta -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

   Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja innostavien tehtävien parissa. Tulevan tiimisi keskeisinä tehtävinä on huolehtia asiakas- ja käyttäjätietojen hallinnasta ja ylläpidosta Apotti-järjestelmässä. Asiakas- ja käyttäjätietojen hallinta -tiimissä kehitetään ja ylläpidetään esimerkiksi käyttäjien käyttöoikeuksiin, tietojen luovutukseen, tietosuojaan ja kertomusten eheyteen liittyviä toiminnallisuuksia. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo ennestään perehtyneisyyttä esimerkiksi henkilötietojen hallintaan, kertomuksen korjaukseen tai käyttöoikeuksien hallintaan liittyviin tehtäviin. Voit tutustua sovelluskehittäjän tehtävään lisää: https://www.youtube.com/watch?v=CcmJ-mdJlFI

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän sote-alan tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa!

   Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Koulutus suoritetaan etänä. Järjestelmäkoulutuksen jälkeen tiimimme asiantuntijat perehdyttävät ja auttavat sinua menestymään työssäsi!

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Kiinnostusta sote-alan hallinnollisiin toiminallisuuksiin
   • Yhteistyötaitoja ja valmiutta tiimityöhön
   • Huolellisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Omatoimisuutta ja aloitteellisuutta
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä Scrum Masterista.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaina 12.2.2023. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista.

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä:

   3.2.2023 klo 12:00-13:00 Laura Okunoye, tuoteomistaja, Järjestelmäkehitys, puh. 040 727 9312 tai sähköpostitse: laura.okunoye(at)apotti.fi

   tai

   8.2.2023 klo 09:00-10:00 Jouni Jalamo, päällikkö, Järjestelmäkehitys, puh. 040 151 3711 tai sähköpostitse: jouni.jalamo(at)apotti.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, päivystystoiminnot

   Etsimme joukkoomme itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Meillä pääset huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta terveydenhuollosta tai järjestelmäkehityksen parista, sillä tulet saamaan kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työtehtäviisi. Tuleva työsi sisältää tiivistä yhteistyötä eri kehitystiimien kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
   • Huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Joustavaa ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
   • Dokumentointiosaamista
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatiotyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt koulutuksien avulla. Aktiivisina työkielinämme ovat sekä suomi että englanti.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden työskennellä pääsääntöisesti etänä
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 12.2.2023. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

   Soveltuvuustesti

   Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta.

   Turvallisuuselvitys

   Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Lisätietoja

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä people lead Heidi Koivukankaaseen (heidi.koivukangas(a)apotti.fi) tai tuoteomistaja Jussi Nevalaan (jussi.nevala(a)apotti.fi tai soittamalla hänelle numeroon 040 659 4024 keskiviikkona 1.2.2023 klo 12-13 tai torstaina 9.2.2023 klo 12-13).

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, terveydenhuollon avopalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Olisitko sinä yksi meistä?

   Etsimme itseohjautuvaa ja ratkaisuhakuista sovelluskehittäjää terveydenhuollon avopalvelujen toiminnallisuuksien kehittämiseen edellisen kehittäjän siirtyessä talon sisällä eteenpäin. Ethän pelästy uudisraivaajarooliin ajoittain kuuluvaa pientä turbulenssia? Huumoriakin täällä on!

   Meillä pääset yhdessä rennon, yritteliään ja ammattitaitoisen porukan kanssa kehittämään Apotti-järjestelmää. Vastuualueisiimme kuuluu mm. silmätautien, KNKn, neurologian ja psykiatrian toiminnallisuuksia. Lisäksi osa tiimiläisistä keskittyy suun terveydenhuollon ja hammaskuvantamisen toiminnallisuuksiin. Ylpeänä toteamme, että tiimimme vastuulla on "kaikki kaulasta ylöspäin" olevat toiminnallisuudet ja työnkulut avoterveydenhuollossa.

   Yhdessä tiimisi kanssa kehität, mukautat, konfiguroit, testaat, validoit ja katselmoit Apotti-järjestelmää. Työskentelet oman vastuualueesi työnkulkujen ja toiminnallisuuksien parissa sekä ylläpitoon ja häiriönhallintaan liittyvissä tehtävissä sekä tulevaisuuteen suuntaavien jatkokehityskohteiden parissa.

   Työ sisältää runsaasti yhteistyötä muiden Apotti-tiimien ja asiantuntijoiden esim. ajanvaraustoiminnallisuuksien ja Maisa-tiimin (kansalaisen palvelut) kanssa sekä myös integraatioasiantuntijoiden, kuvantamisen, raportointi- ja analytiikka-asiantuntijoiden, laskutuksen ja käytettävyyden asiantuntijoiden kanssa. Toimintamme on organisoitu ketterän SAFe-viitekehityksen mukaisesti. Sovellamme juna- ja tiimitasolla scrumin periaatteita. Tiimimme koostuvat sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista. Järjestelmätoimittajan kanssa asioimme englanniksi.

   Toivomme sinulta löytyvän joko ICT- tai terveydenhuoltoalan koulutusta ja /tai työkokemusta kyseisiltä aloilta. Tehtävässä on etua terveys- tai hyvinvointiteknologian, terveydenhuollon digitalisaation, tietojenkäsittelytieteen tai vastaavan opinnoista. Eduksi luetaan ehdottomasti aiempi työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisujen tai Apotin parissa työskentelystä. Arvostamme toki suun terveydenhuollon palvelujen ja erikoissairaanhoidon polikliinisten palvelujen tuntemusta. Myös integraatioihin, potilastiedon arkistoon (Kanta, Omakanta) ja koodistoihin liittyvästä osaamisesta olisi etua tulevassa työssäsi.

   Hakemamme sovelluskehittäjät kommunikoivat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kehitämme toimintojamme jatkuvasti. Odotamme työntekijöiltämme kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä ja muutosvalmiutta myös tilanteissa, joissa teemme rakenteellisia toiminnan muutoksia yksikössämme.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • itseohjautuvuutta ja uudisraivaajahenkisyyttä
   • joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta
   • intoa ja paloa kehittää Apotti-järjestelmää mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi
   • kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn, mutta myös valmiutta sopeuttaa työskentelyä nopeisiinkin muutoksiin tilanteen niin vaatiessa.

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme.
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä.
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme.
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä.
   • lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matka- ja työsuhdepolkupyöräedun, sekä alle 10 v sairaan lapsen hoitopalvelun
   • kannustavan palkitsemisen mallin
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

   Haasta itsesi ja ole nopea – aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

   Täytä hakemus palkkatoiveineen viimeistään sunnuntain 29.1.2023. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Mainitse, jos olet jo aiemmin suorittanut Apotin soveltuvuustestin hyväksytysti! Valitsemme haastateltavat testin vihreällä tai keltaisella läpäisseiden joukosta. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Englanninkieliset koulutukset järjestetään etänä Yhdysvalloista käsin iltaisin Suomen aikaa.

   Lisätietoja tehtävästä: Soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 15-16

   Tiina Koponen, Tuoteomistaja, +358 40 630 4650

   Maarit Front, Scrum Master, +358 40 767 5694

   Vilma Vainikainen, People Lead, +358 40 758 3174

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • VIESTINTÄSUUNNITTELIJA

   Tule meille viestintäsuunnittelijaksi!

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   No, minkälainen homma?

   Etsimme joukkomme vahvistukseksi tarkkaa ja itseohjautuvaa tekijää! Viestintäsuunnittelijana saat vastuullesi asiakkaillemme suunnattujen Apotti tiedottaa -tiedotteiden koostamisen ja prosessin kehittämisen yhteistyössä mm. Apotin asiakkuuspäälliköiden, sovelluskehittäjien ja johtavien asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi pääset työskentelemään asiakasviestinnän ja sen kehittämisen parissa ja muissa viestinnän tehtävissä.

   Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, johon sisältyy viestinnän opintoja. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta viestinnän parissa työskentelystä. Olet etsimämme osaaja, jos sytyt hyvän asiakaskokemuksen luomisesta ja osaat kääntää monimutkaiset asiat selkeälle ja ymmärrettävälle kielelle. Kirjoitus- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja olet kotonasi nopeatempoisessa työympäristössä. Kansainvälisiä tuulia toimintaamme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäpisteitä saat sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksesta.

   Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet, uusimmat ohjelmistot sekä tietenkin osaavan tiimimme tuen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä hyvän perehdytyksen. Teemme töitä ripeällä, mutta rennolla otteella!

   Entäs me sitten?

   Sinua odottaa iloinen ja ketterä kuuden hengen tiimi, ja otamme sinut suurella sydämellä osaksi joukkoamme. Lisäksi pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakaskokemusyksikön kanssa. Tiimissämme panostetaan avoimeen kulttuuriin ja yhteen hiileen puhaltamiseen. Toimimme luotettavina kumppaneina toisillemme arvojemme mukaisesti. Viihtyisä toimitilamme, eli kavereiden kesken Apottila, sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta voit työskennellä joustavasti myös etänä.

   Suuntaa kohti hakulomaketta!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Tehtävän kuukausipalkka sijoittuu 2 400–3 800 € välille.

   Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytäthän hakemuksen liitteineen kuitenkin viimeistään 5.2.2023.

   Voit kysyä lisää tehtävästä viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anna Karjalaiselta, puh. 040 617 6131 (ti 24.1. klo 10-11 tai klo 14-15 ja to 26.1. klo 14-15) ja sähköpostitse anna.karjalainen@apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ-PÄÄKOULUTTAJA

   SOVELLUSKEHITTÄJÄ-PÄÄKOULUTTAJA, Lähetteet ja Ostopalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Oletko sinä kiinnostunut ottamaan haltuusi mielenkiintoisen sovelluskehittäjä-pääkouluttaja yhdistelmäroolin uudessa Lähetteet ja Ostopalvelut -tiimissä? Me etsimme joukkoomme ratkaisuhakuista, kivalla hybridityöotteella varustettua kollegaa vakituiseen työsuhteeseen mukavaan työyhteisöömme.

   Apotin kehitystiimit koostuvat sovelluskehittäjistä, pääkouluttajista, tuoteomistajasta sekä Scrum Masterista. Nyt hakemamme henkilö tulee työskentelemään monimuotoisen ja laajan terveydenhuollon lähete-sovellusalueen parissa. Kehitettävät työnkulut kattavat lähetteiden ja ostopalveluiden koko elinkaaren uuden lähetteen luomisesta arviointiin ja hoitopalautteen lähettämiseen tiiviissä yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Työnkulut varmistavat, että potilaat pääsevät tarvitsemaansa hoitoon niin perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa kuin ostopalvelun tuottajalle ja että lähettäjä saa tiedon toteutuneesta hoidosta.

   Sovelluskehittäjän keskeisiin tehtäviin kuuluvat Apotti-järjestelmän kehitys, mukauttaminen ja konfigurointi, testaus ja tuotannon tuki häiriönhallintaprosesseineen. Pääkouluttaja puolestaan vastaa sovellusalueen loppukäyttäjien koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta, koulutusmateriaalin ja ohjeiden tuottamisesta ja ylläpidosta, koulutusympäristön rakentamisesta ja kouluttajien tukemisesta. Hybridiroolissa menestymisessä avainasemassa on vuorovaikutustaidot, joustavuus ja kyky sopeutua muutoksiin. Järjestelmätoimittajan kanssa asioimme englanniksi. Toimintamme on organisoitu ketterän SAFe-viitekehityksen mukaan ja sovellamme tiimitasolla scrumin periaatteita.

   Toivomme, että sinulta löytyy ICT-alan koulutusta (esim. terveysteknologia, hyvinvointiteknologia, tietojenkäsittelytiede), terveydenhuoltoalan tutkinto tai kokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä. Arvostamme myös esim. lähetetoiminnallisuuksien tai ostopalvelujen ymmärrystä tai polikliinisten palvelujen työkokemusta. Myös integraatioihin, potilastiedon arkistoon (Kanta, Omakanta), koodistoihin tai raportointiin liittyvä osaaminen tai Apotti-järjestelmän käyttö- tai kouluttajakokemus on hyödyksi.

   Hakemamme rohkea moniosaaja on kehittämisorientoitunut, itseohjautuva, järjestelmällinen ja kommunikoi sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hän operoi joustavasti eri tiimien ja koulutusyksikön rajapinnassa. Kehitämme toimintojamme jatkuvasti, joten odotamme työntekijöiltämme muutosvalmiutta myös tilanteissa, joissa teemme rakenteellisia toiminnan muutoksia.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme tiimiläinen:

   • Intoa ja paloa kehittää Apotti-järjestelmää lähetteiden ja ostopalveluiden työnkulkujen osalta mahdollisimman käytettäväksi.
   • Joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta – huumoria unohtamatta
   • Valmiutta reagoida muutoksiin ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn

   Tarjoamme sinulle:

   • vakituisen työsuhteen
   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme.
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä.
   • Lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun, työsuhdepolkupyörän sekä sairaan alle 10 v lapsen hoitopalvelun
   • Kannustavan palkitsemisen mallin
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään.
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja joustavan mahdollisuuden etätyöhön

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 29.1.2023. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta. Työhön liittyvän koulutusjakson aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:

   Tuoteomistaja, Laura Moilanen laura.moilanen(at)apotti.fi pe 20.1. klo 9-10 puh. 040 183 3320

   People Lead, Jouni Jalamo jouni.jalamo(at)apotti.fi 26.1 klo 9-10 puh. 040 151 3711

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme:www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme:https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje