Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • PERUSTERVEYDENHUOLLON JOHTAVA ASIANTUNTIJA

   Haemme näkemyksellistä ja ratkaisukeskeistä perusterveydenhuollon johtavaa asiantuntijaa Apotin asiakkuuksien hallinta tiimiin. Tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaatioiden johdon ja ammattilaisten kanssa.

   Perusterveydenhuollon johtavana asiantuntijana tehtävänäsi on tukea asiakasorganisaatioita järjestelmän tarkoituksenmukaisessa käytössä sekä toiminnan ja tiedolla johtamisen kehittämisessä. Toimit asiakasrajapinnassa tunnistaen asiakastarpeita järjestelmän ja toiminnan jatkokehittämiseksi huomioiden järjestelmän yhtenäisyyden. Syvennät olemassa olevia asiakassuhteita, luot uusia ja varmistat asiakkaiden Apotista saamaa hyötyä omalla osaamisellasi.

   Toimit oman substanssialueesi erikoisasiantuntijana sekä asiakkaille, Apotissa että kansallisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Apotin tuotehallinnan asiantuntijoiden, asiakkuuspäälliköiden sekä Apotin johdon kanssa. Seuraat ja osallistut kansalliseen ja kansainväliseen asiakas- ja potilastietojärjestelemäkehitykseen ja keskusteluun omaan aihealueeseesi liittyen ja hyödynnät sitä omassa työssäsi. Tehtäväaluetta voidaan muokata oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Kannustamme sinua jatkamaan kliinistä työskentelyä ja käyttämään Apotti-järjestelmää työssäsi esim. 20 % työajalla.

   Toivomme sinun omaavan joustavan ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen sekä valmiudet projektiluontoiseen työskentelyyn. Yhteistyötaitosi ovat erinomaiset ja työskentelet sujuvasti niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Kykenet omaksumaan uusia aihealueita ja saamaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Perusterveydenhuollon syvällinen käytännön kokemus ja sote-palvelujärjestelmän hyvä tuntemus ovat edellytys työssä menestymiseen. Toivomme sinulta sujuvan suomen kielen taidon lisäksi riittävää englannin kielen taitoa.

   Työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen. Organisaatioistamme löytyy paljon osaavia asiantuntijoita, jotka perehdyttävät sinut sekä auttavat sinua menestymään työssäsi.

   Tehtävään sopiva koulutustausta on lääketieteen lisensiaatin tutkinto tai hoitotyön tutkinto yhdistettynä soveltuvaan korkeakoulututkintoon. Apotti-järjestelmän tuntemus on välttämätöntä työssä onnistumiseksi.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina, ketterinä kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka tuottaa ja jatkokehittää ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Roolin ja organisaation, jossa jatkuva osaamisen ja toiminnan kehittäminen ovat osa työtämme.
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Pääset mukaan kehittämään entistä parempaa Apotti-järjestelmää ja terveydenhuollon toimintatapoja.

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2022 mennessä. Ole nopea - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä asiakkuusjohtaja Helena Tukiaan puhelimitse (040 596 9938) perjantaina 2.12. klo 15.00–16.00 tai torstaina 8.12. klo 8.00–9.30 tai sähköpostitse: helena.tukia(at)apotti.fi

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJOITA, tiedolla johtaminen

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Innostutko lisäarvon tuottamisesta analytiikan avulla? Etsimme joukkomme vahvistukseksi kuutta ratkaisukeskeistä ja kehittämishaluista analytiikka-asiantuntijaa. Kaksi tehtävistä sijoittuu sosiaali- ja päihdehuollon sekä kotihoidon raportoinnin tiimiin, kolme datapalvelut-tiimiin ja yksi analytiikkapalvelut-tiimiin. Yhden Datapalvelut-tiimiin palkattavan analytiikka-asiantuntija työaika tulee jakautumaan Scrum masterin ja analytiikka-asiantuntijan tehtävien välillä. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme analytiikka-asiantuntija?

   Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan raportointiratkaisuja asiakasorganisaatioidemme tiedolla johtamisen tarpeisiin. Tiimi työskentelee monipuolisesti sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon raportoinnin parissa. Tuleva tehtäväsi sisältää sekä asiakasyhteistyötä, että tiivistä yhteistyötä sovelluskehitystiimiemme kanssa.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tulevaan tiimiisi kuuluu analytiikka-asiantuntijoita, pääkouluttaja, Product Owner sekä Scrum Master.

   Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran työkokemusta analytiikasta tai raportoinnista. Kokemus tiedon mallintamisesta, mittareista, analysoinnista ja visualisoinnista on eduksi tehtävässä menestymisessä. Kansainvälisiä tuulia toimistollemme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi itseohjautuvuutta ja organisointikykyä sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Sopiva opintotausta tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai loppusuoralla olevat opinnot (esim. tilastotiede, tietojärjestelmätieteet, matematiikka). Tärkeintä meille on kuitenkin kehittämisorientoitunut asenteesi ja kiinnostuksesi raportointia ja tiedolla johtamista kohtaan!

   Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinun omaavan SQL/DW/ETL-osaamista (esim. Microsoft SSIS, SSAS) ja/tai sosiaali- tai terveydenhuollon kokemusta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan osaaja - tärkeintä meille on halusi kehittyä sote-alan raportoinnin ammattilaiseksi! Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen Epic-järjestelmän tietovarastoja raportointiratkaisuihin.

   Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet, uusimmat ohjelmistot sekä osaavan tiimisi tuen ja hyvän perehdytyksen.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaihin 18.12.2022 mennessä. Kontaktoimme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valikoituvat testin läpäisseiden joukosta.

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä:

   Raportointi: Mari Sormunen, tuotepäällikkö, mari.sormunen(at)apotti.fi

   Data- ja analytiikkapalvelut: Panu Toiviainen, tuotepäällikkö, puh. 045-3228381, soittoajat: pe 2.12.2022 klo 12-13 ja ke 7.12.2022 klo 13-14

   Riikka Tiittanen, RTE, riikka.tiittanen(at)apotti.fi

   Jenni-Maria Jaakola, People Lead, jenni-maria.jaakola(at)apotti.fi

   Hae paikkaa
  • KOULUTTAJA

   Hei koulutusosaaja! Oletko aiemmin työskennellyt Apotti-kouluttajana? Haluatko palata joukkoomme haastamaan ja kehittämään itseäsi? Tai oletko ehkäpä oman yksikkösi Apotti-guru tai tukihenkilö ja kiinnostunut kouluttamisesta?

   Haemme nyt Apotin osaamisen kehittämisen yksikköön kahta kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 02.01.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toinen määräaikainen työsuhde päättyy 8.6.2023 ja toinen 31.12.2023.

   Etsimme Apotti-kouluttajaa, jolla on terveydenhuollon koulutus ja työkokemusta terveyden- tai sosiaalihuollon kentältä. Toiveena on, että osaamiseen yhdistyy Apotti-järjestelmän käyttökokemus tai aiempi kokemus Apotti-kouluttajan työstä.

   Työsuhde sijoittuu terveydenhuollon koulutuksen tiimiin. Koulutustyötä pääset Apotti-kouluttajana kuitenkin tekemään hyvin monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan useiden eri ammattiroolien koulutusten parissa.

   Apotin osaamisen kehittämisen yksikkö tuottaa jatkuvaa koulutuspalvelua kaikille Apotin asiakasorganisaatioille. Yksikössämme työskentelee tällä hetkellä 22 kouluttajaa, kolme koulutussuunnittelijaa sekä osaamisen kehittämisen päälliköitä. Työskentelemme kolmessa tiimissä. Teemme päivittäin paitsi kouluttajatiimirajat ylittävää yhteistyötä myös tiivistä yhteistyötä järjestelmäkehitystiimien kanssa. Kouluttajan päätyötä on säännöllisten ja tilauskoulutusten vetäminen kouluttajaparin kanssa sekä erilaisten räätälöityjen koulutusten valmistelu ja vetäminen asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tämän lisäksi kouluttajat osallistuvat kouluttajan työn ja koulutusten kehittämiseen, tuottavat ja ylläpitävät koulutusmateriaaleja ja verkkokursseja yhteistyössä järjestelmän kehityksen kanssa sekä huolehtivat yksikön päivittäisistä rutiineista tiimien yhteisesti sopimalla tavalla. Suunnittelemme työtehtäviämme SAFe-viitekehyksen mukaisesti.

   Toivomme sinulta:

   • joko sosiaalialan tai terveysalan koulutusta
   • työkokemusta terveyden- ja sosiaalihuollon kentältä
   • Apotti-järjestelmän käyttökokemusta tai aiempaa kokemusta Apotti-kouluttajan työstä
   • erinomaisia yhteistyö- ja työyhteisötaitoja sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta
   • esiintymistaitoja ja -intoa
   • erinomaisia perus-IT-taitoja
   • ratkaisuhakuisuutta ja asioita edistävää asennetta
   • joustavuutta ja valmiutta työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
   • kykyä ja intoa opettaa muita
   • kokemus koulutustyöstä katsotaan eduksi
   • ruotsin kielen osaaminen ja kyky kouluttaa ruotsiksi katsotaan eduksi
   • työskentely Apotti-tukihenkilönä katsotaan eduksi

   Koulutustyö tapahtuu pääasiallisesti Apotti-toimistolla Pitäjänmäessä arkisin toimistotyöaikaan, mutta kouluttajan työtehtävien hoitaminen saattaa vaatia jonkin verran työskentelyä iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Asiakkaidemme niin toivoessa koulutamme myös asiakasorganisaatioidemme tiloissa. Koulutustyön lisäksi kouluttajan viikkoon kuuluu keskimäärin 1–2 toimistopäivää, joiden aikana etätyöskentely on mahdollista.

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme asiantuntevina, ammattitaitoisina ja luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmillemme että toisillemme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa asiakkailleen ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun sekä kannustavan palkitsemisen mallin
   • työn, jolla on merkitystä yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämässä

   Kouluttajan tehtävästä saatava palkka määräytyy koulutuksen ja tehtävään soveltuvan työkokemuksen perusteella 2800-3300 euron välille.

   Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksen liitteineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2022. Haastattelut toteutetaan nopealla aikataululla osittain jo hakuajan aikana. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

   Osaamisen kehittämisen päällikkö Karoliina Koskinen antaa mielellään lisätietoja kouluttajan tehtävästä. Voit olla Karoliinaan yhteydessä joko puhelimitse p. 040 563 1974 (soittoajat: pe 1.12. klo 13.30-14.30 ja ke 7.12. klo 15-16 ) tai sähköpostitse karoliina.koskinen(at)apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi . Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • TUOTEPÄÄLLIKKÖ, tiedolla johtaminen

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme Apottiin kahta tuotepäällikköä vastaamaan tiedolla johtamisen ja raportoinnin työkalujen kehittämisestä. Tuotepäällikkönä olet tärkeässä roolissa järjestelmän toiminnallisuuksien kuvaamisessa ja määrittämisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme tuotepäällikkö?

   Tuotepäällikkönä pääset kehittämään Apotti-järjestelmän tiedolla johtamisen sisältöjä sekä sovelluksia ja vastaamaan järjestelmän muutosten tarpeellisuuden arvioinnista sekä muutosten hyväksymisestä. Tehtävään kuuluu lisäksi omistamiesi toiminnallisuuksien tietoturvan vaatimuksista huolehtiminen sekä riskienhallintaan ja seurantaan liittyviä tehtäviä. Pääset työskentelemään tehtävässä tiiviissä yhteistyössä muiden apottilaisten ja asiakkaidemme kanssa, minkä vuoksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja innokkuutta asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

   Työskentelemme Apotissa ketterän SAFe-toimintamallin mukaisesti junamallissa. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Keskeisenä tehtävänäsi on vastata oman vastuualueesi tuotteista, niiden kehittämisestä sekä junien välisten riippuvuuksien ratkomisesta. Monipuolisessa tehtävässäsi pääset osallistumaan lisäksi SAFe-toimintamallin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

   Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta tiedolla johtamisen välineiden kehityksestä sekä osaamista joko sosiaali- tai terveydenhuollon prosesseista. Työotteeltasi olet innovatiivinen ”out of the box”-ajattelija, määrätietoinen ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee nopeasti saamaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Meille tärkeintä on halusi oppia ja haastaa itseäsi tuotehallinnan tehtävien parissa! Saat työskennellä moniammatillisessa ympäristössä huipputiimien ja -osaajien kanssa.


   Mikäli sinulta löytyy osaamista joiltakin seuraavista osa-alueista, saatat olla etsimämme tuotepäällikkö:

   • Sinulla on tietojärjestelmäkehitys- ja määrittelyosaamista, Apotti-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi
   • Sinulla on aito innostus kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon tiedolla johtamista ja tunnistaa siihen liittyviä asiakastarpeita
   • Sinulla on aiempaa osaamista tai työkokemusta tiedolla johtamisen sisältöjen ja työvälineiden kehittämisestä tai käyttämisestä
   • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat esiintyä selkeästi ja vakuuttavasti
   • Tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä omassa työssäsi
   • Olet harjaantunut verkostojen johtaja ja saat ammattilaiset innostumaan yhteisestä tekemisestä

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä


   Tule mukaan joukkoomme!

   Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta liitteineen viimeistään 9.12.2022 mennessä. Haastattelut toteutetaan nopealla aikataululla osittain jo hakuajan aikana. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä vastuutuotepäällikkö Mari Sormuseen sähköpostitse: mari.sormunen@apotti.fi tai soittoaikoina Ke 30.11. klo 9-9.30 ja ke 7.12. 9-9.30 ja vastuutuotepäällikkö Panu Toiviaiseen pe 2.12. klo 12-13 ja ke 7.12. klo 13-14.

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • SCRUM MASTER/PÄÄKOULUTTAJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme yhtä laaja-alaisella toimenkuvalla innokasta, yhteistyökykyistä ja ratkaisukeskeistä varustettua Scrum Master/pääkouluttajaa Sosiaali- ja päihdehuollon sekä kotihoidon raportointipalvelut-tiimiin. Olisitko sinä mahdollisesti uusi Scrum Master/pääkouluttajamme?

   Toimimme Apotissa SAFe-viitekehyksen mukaisesti. Scrum Masterina fasilitoit ja valmennat tiimien työskentelyä ketterien menetelmien mukaisesti. Toimit yhteistyössä muiden Scrum Mastereiden kanssa Release Train Engineerin koordinoimana. Release Train Engineer fasilitoi ja valmentaa puolestaan koko junan työskentelyä. Scrum Master ei ole tiimin vetäjä tai pomo vaan luo puitteita, joissa työn tekeminen on mahdollista ja tehokasta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvät ihmissuhde- ja tiimityöskentelytaidot, sekä systemaattisen ja tarkan työskentelyotteen. Et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita ja pystyt kehittämään tiimin toimintaa niiden mukaisesti.

   Toisena päävastuunasi on toimia pääkouluttajana ja pääset kehittymään sekä haastamaan itseäsi monipuolisten tehtävien parissa. Tulet vastaamaan vastuualueesi Apotti-järjestelmän loppukäyttäjien koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta, koulutusmateriaalin tuottamisesta, koulutusympäristön rakentamisesta ja kouluttajien kouluttamisesta. Ohjaat kouluttajien työskentelyä ja osallistut loppukäyttäjien kouluttamiseen ja tukemiseen.

   Tulet saamaan perehdytysjakson aikana kattavan koulutuksen Apotti-järjestelmään ja kouluttamiseen. Tehtävään sopiva koulutustausta on soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai riittävä kokemus ja osaaminen edellä mainituista tehtävistä.

   Scrum Masterin tehtävin kuuluu:

   • Luo ja ylläpitää parhaat edellytykset tiimin työskentelylle, motivoi tiimiä saavuttamaan parhaansa
   • Poistaa ja eskaloi tiimin havaitsemia esteitä sekä suojaa tiimiä ulkopuolisilta häiriöiltä
   • Järjestää ja fasilitoi tiimin SAFe- tapahtumat sisältäen sprintin suunnittelutilaisuudet, päivittäiset tapaamiset (daily), demo- ja retrospektiivitilaisuudet
   • Huolehtii, että sprintin backlog on päivitetty asianmukaisesti eikä sinne tuoda lisää työtä hallitsemattomasti
   • Edustaa tiimiä säännöllisissä synkronointitilaisuuksissa (Scrum of Scrums –palavereissa)
   • Valvoo retrospektiiveissä laadittujen parannustoimenpiteiden toteutusta
   • Koordinoi työsuunnitelmia ja riippuvuuksia muiden tiimien kanssa

   Pääkouluttajan tehtäviin kuuluu:

   • Kurssimateriaalien, verkkokurssien ja loppukäyttäjien ohjeiden tuottaminen ja muokkaaminen
   • Koulutusympäristön ylläpito ja koordinointi
   • Kouluttajien perehdytys, kouluttaminen ja tukeminen
   • Järjestelmän käyttöohjeiden ylläpito yhteistyössä kehitystiimien kanssa
   • Asiakkaiden tilaamien ohjaustuntien ja räätälöityjen koulutusten suunnittelu ja toteuttaminen
   • Toissijaisesti tuotannon tehtävät, kuten häiriönhallinta ja neuvonta

   Tehtävässä onnistumiseen tarvitset:

   • Sosiaali- tai terveydenhuollon kokemusta
   • Aiempaa kokemusta koulutustehtävistä, kokemus verkkopohjaisen materiaalin tuottamisesta katsotaan eduksi
   • Hyviä kommunikaatio-, esiintymis-, ihmissuhde- ja tiimityöskentelytaitoja
   • Halua ja kykyä opettaa muita, kiinnostusta suunnitella eri koulutusmuotoja ja kykyä ottaa huomioon erilaiset oppijat
   • Järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja itseohjautuvuutta
   • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi
   • Tunnet tietojärjestelmäkehityksen perusteet
   • Omaat positiivisen asenteen työhön

   Hae mukaan!

   Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Täytäthän hakemuksen liitteineen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään keskiviikon 14.12.2022 mennessä.

   Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastatteluun hakijat testin läpipäässeiden joukosta.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä:

   Jenni-Maria Jaakola, People Lead, jenni-maria.jaakola@apotti.fi

   Riikka Tiittanen, RTE, riikka.tiittanen@apotti.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • HENKILÖSTÖN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ

   Oletko kokenut HRD-moniosaaja ja kiinnostunut dynaamisesta toimintaympäristöstä? Etsimme joukkomme vahvistukseksi monipuolista HRD-kokemusta omaavaa HR-ammattilaista kehittämään työntekijäkokemustamme yhä paremmaksi uudisraivaajahenkisessä työyhteisössämme.

   Henkilöstön kehittämispäällikön keskeisimpiä lähitulevaisuuden tehtäväalueita ovat osaamisen johtamisen prosessien kehittäminen ja uudistusten toimeenpano. Tämän lisäksi pääset tehtävässä kehittämään peruspalkkausjärjestelmäämme yhteistyössä valitsemamme kumppanin kanssa. Myös kilpailukykymme kehittäminen koko ajan uudistuvilla työmarkkinoilla kuuluu tehtäväsi vastuualueisiin.

   Olet kokenut HRD-asioiden kehittäjä ja toimeenpanija. Positiivisella ja tavoitteellisella toimintaotteellasi haastat johtoa, esihenkilöitä sekä henkilöstöä löytämään ratkaisuhakuisesti organisaation kyvykkyyttä sekä työntekijäkokemusta edistäviä ratkaisuja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin johdon, esihenkilöiden, henkilöstön, HR-partnerin sekä muiden organisaation toimintaa kehittävien henkilöiden kanssa. Kyseessä on organisaatiossamme uusi asiantuntijatehtävä, joten pääset osin vaikuttamaan työnkuvaan. Tehtävään ei liity linjaesihenkilöroolia, mutta sinun tulee kokea omaksesi johtaa ja ohjata toimintaa prosessien ja yhteisten toimintamallien kautta. Tehtävässä raportoit hallintojohtajalle.

   Toivomme, että olet kerryttänyt monipuolista kokemusta työsuhteen elinkaaren toimintojen ja prosessien parissa sen lisäksi, että omaat kokemusta osaamisen johtamisen ja osaamisen kehittämisen parissa. Olemme käynnistämässä peruspalkkausjärjestelmän kehittämishankkeen, jossa sinulla tulee olemaan keskeinen rooli. Toivomme kokemusta myös palkkausjärjestelmien ja palkitsemisen tehtävissä. Keskeistä on kuitenkin, että koet palkitsemiseen liittyvät numerot ja analyysit kiinnostaviksi ja omaat hyvät valmiudet palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän systemaattiseen kehittämiseen.

   Työskentelemme Apotilla hybridimallissa ja käytössämme on liukuva työaika. Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet ja osaavat työkaverit.

   Toivomme sinulta:

   • Vähintään viiden vuoden laaja-alaista ja monipuolista HRD-kokemusta, erityisesti osaamisenjohtamisen ja kulttuurin kehittämisen osa-alueilta
   • Osaamista ja kokemusta palkitsemisjärjestelmien ja palkkauspolitiikan kehittämisestä
   • Hyviä analysointivalmiuksia niin osaamiseen kuin palkkaukseen liittyen
   • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista, määrätietoista ja ratkaisuhakuista työskentelyotetta
   • Suomen ja englannin kielen taitoa
   • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

   Tarjoamme sinulle:

   • Uudisraivaajahenkisen yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Valimossa ja joustavat mahdollisuudet etätyöhön
   • Mahdollisuuden kehittää toimintoja ja kulttuuria ketterän toimintamallin mukaisiksi
   • Monipuoliset henkilöstöedut ja kannustavan palkitsemisen mallin

   Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaihin 18.12. mennessä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja kutsumme haastatteluun sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan ripeästi.

   Lisätietoja antaa hallintojohtaja Hannu Laitinen, puh. 050- 574 1690 maanantaina 28.11. klo 11-12 tai keskiviikkona 30.11 klo 11-12 tai torstaina 8.12. klo 15-16. tai sähköpostitse hannu.laitinen(at)apotti.fi

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, laboratorio

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme laboratorio -tiimiin itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Meillä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tuleva työsi sisältää myös tiivistä yhteistyötä muiden kehitystiimiemme kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
   • Huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Dokumentointiosaamista
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   • kokemuksesta järjestelmäkehityksen parista tai työstä terveydenhuollossa, erityisesti laboratoriosta, on plussaa, mutta ei välttämätöntä

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatiotyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt koulutuksien avulla. Työkielinämme toimivat suomi ja englanti.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden etätyön tekemiseen

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 8.12.2022. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

   Soveltuvuustesti

   Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta.

   Turvallisuuselvitys

   Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Lisätietoja

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit halutessasi olla yhteydessä sähköpostitse people lead Heidi Koivukankaaseen (heidi.koivukangas(a)apotti) tai tuoteomistaja Anni Vilmuseen sähköpostitse (anni.vilmunen(a)apotti.fi) tai soittamalla hänelle 28.11.2022 klo 12-13 tai 30.11 klo 14-15 numeroon 040 671 2881.

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • TUOTEOMISTAJA, sosiaalihuollon asumispalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme Apottiin sosiaalihuollon asumis- ja laitospalvelujen tiimiin hyvät kommunikaatio- ja ryhmätyötaidot omaavaa tuoteomistajaa (Product Owner) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tiimin työkenttää ovat Apotti-kuntien työikäisten, vammaisten ja päihdehuollon asumispalvelut.

   Tarjolla on monipuolinen ja haastava tehtävä, jossa pääset osallistumaan Apotin SAFe-toimintamallin jatkuvaan kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tuoteomistajana vastaat tiimisi tehokkaasta kehitysjonon hallinnoinnista ja toiminnallisuuksien pilkkomisesta käyttäjätarinoiksi. Kehität ja ohjaat rohkeasti tukiryhmien toimintaa aina häiriöhallinnasta palvelupyyntöprossien toimivuuteen.

   Tiimi, johon tuoteomistajaa haetaan, on SAFe-työskentelyn kannalta ihanteellisen kokoinen. Tiimi on aikaansaava ja itseohjautuvuuteen kykeneväinen. Tiimillä on kokenut Scrum Master ja tiimin backlog on selkeä. Tiimillä on rinnakkaistiimi, jonka kanssa työ on yhteistä esimerkiksi häiriöhallinnan osalta ja tiimien tuoteomistajat tekevät yhteistyötä.

   Toivomme Sinulta innovatiivista ja määrätietoista työotetta. Olet itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee nopeasti ja rohkeasti saamaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Meille tärkeintä on halusi oppia ja haastaa itseäsi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Saat mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa ympäristössä huipputiimien ja -osaajien kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavaa osaamista, saatat olla etsimämme tuoteomistaja:

   • Tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä omassa työssäsi
   • Osaat määritellä käyttäjätarinoita sekä niiden hyväksyntäkriteereitä ja huomioida näissä sekä riippuvuudet että sosiaalihuollon asumispalvelujen tarpeet
   • Sinulla on aiempaa kokemusta tietojärjestelmäkehityksestä ja teknistä määrittelyosaamista ketterillä menetelmillä
   • Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja osaamista sosiaalihuollon asumispalveluista
   • Olet uudisraivaaja, joka ei pelästy haastavien riippuvuuksien hallinnointia
   • Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä


   Tule mukaan joukkoomme!

   Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta 16.12.2022 mennessä. Haastattelut tullaan toteuttamaan nopealla aikataululla ja osa saatetaan toteuttaa jo hakuajan aikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme, mieluiten viimeistään tammikuun alkupuolella.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä rekrytoivaan esihenkilöön: Päivi Männistö, johtaja, sosiaalihuollon ja kotihoidon palvelut, paivi.mannisto(a)apotti.fi tai tehtävän nykyiseen hoitajaan Tiina Savolaiseen, tiina.savolainen@apotti.fi.

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJIÄ, terveydenhuollon avopalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Olisitko sinä yksi meistä?

   Etsimme kolmea itseohjautuvaa ja ratkaisuhakuista sovelluskehittäjää vahvistamaan avoterveydenhuollon toiminnallisuuksien tiimejä. Yksi positioista on uusi, ja kaksi avataan kehittäjien siirtyessä urallaan eteenpäin talon sisällä. Ethän pelästy uudisraivaajarooliin ajoittain kuuluvaa pientä turbulenssia? Huumoriakin täällä on!

   Meillä pääset yhdessä rennon, yritteliään ja ammattitaitoisen porukan kanssa kehittämään Apotti-järjestelmää perusterveydenhuollon, ennaltaehkäisevä terveydenhuollon ja suunterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon polikliinisten palvelujen saralla. Yhdessä tiimisi kanssa kehität, mukautat, konfiguroit, testaat, validoit ja katselmoit Apotti-järjestelmää. Työskentelet oman vastuualueesi työnkulkujen ja toiminnallisuuksien parissa ylläpitoon ja häiriönhallintaan liittyvissä tehtävissä ja tulevaisuuteen suuntaavien jatkokehityskohteiden parissa.

   Työ sisältää runsaasti yhteistyötä muiden Apotti-tiimien ja asiantuntijoiden esim. ajanvaraustoiminnallisuuksien ja Maisa-tiimin (kansalaisen palvelut) kanssa sekä vaikkapa integraatioasiantuntijoiden, kuvantamisen, raportointi- ja analytiikka-asiantuntijoiden, laskutuksen ja käytettävyyden asiantuntijoiden kanssa. Toimintamme on organisoitu ketterän SAFe-viitekehityksen mukaisesti. Sovellamme juna- ja tiimitasolla scrumin periaatteita. Tiimimme koostuvat sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista. Järjestelmätoimittajan kanssa asioimme englanniksi.

   Toivomme sinulta löytyvän joko ICT- tai terveydenhuoltoalan koulutusta ja /tai työkokemusta kyseisiltä aloilta. Tehtävässä on hyödyksi terveys- tai hyvinvointiteknologian, terveydenhuollon digitalisaation, tietojenkäsittelytieteen tai vastaavan opinnot. Eduksi luetaan myös aiempi työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisujen tai Apotin parissa työskentelystä. Arvostamme myös erikoissairaanhoidon polikliinisten palvelujen, perusterveydenhuollon ja ennalta ehkäisevän terveydenhuollon tai suun terveydenhuollon palvelujen tuntemusta. Lisäksi integraatioihin, potilastiedon arkistoon (Kanta, Omakanta) ja koodistoihin liittyvästä osaamisesta olisi etua tulevassa työssäsi.

   Hakemamme sovelluskehittäjät kommunikoivat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kehitämme toimintojamme jatkuvasti. Odotamme työntekijöiltämme kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä ja muutosvalmiutta myös tilanteissa, joissa teemme rakenteellisia toiminnan muutoksia yksikössämme.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • itseohjautuvuutta ja uudisraivaajahenkisyyttä
   • joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta
   • intoa ja paloa kehittää Apotti-järjestelmää mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi
   • kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn, mutta myös valmiutta sopeuttaa työskentelyä nopeisiinkin muutoksiin tilanteen niin vaatiessa.

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme.
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä.
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme.
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä.
   • lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun sekä alle 10 v sairaan lapsen hoitopalvelun.
   • kannustavan palkitsemisen mallin
   • uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

   Haasta itsesi ja ole nopea – aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

   Täytä hakemus palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 4.12.2022. Positiot ovat toistaiseksi voimassa olevia. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Mainitse, jos olet jo aiemmin suorittanut Apotin soveltuvuustestin hyväksytysti. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Englanninkieliset koulutukset järjestetään etänä Yhdysvalloista käsin iltaisin Suomen aikaa.

   Lisätietoja tehtävästä

   Vilma Vainikainen, People Lead, Järjestelmäkehitys
   040 758 3174 Soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 15-17
   vilma.vainikainen(a)apotti.fi

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje