Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, terveydenhuollon laskutus

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme ratkaisuhakuisella työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää terveydenhuollon laskutustiimiin. Tavoitteena on hioa Apotti-järjestelmän laskutussovellus huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme (Apotti Hyvinvointialueet ja HUS) kanssa. Olisitko sinä etsimämme sovelluskehittäjä?

   Meillä pääset yhdessä rennon, auttavaisen, yritteliään ja rautaisen ammattitaitoisen huipputiimisi kanssa kehittämään Apotin terveydenhuollon laskutussovellusta. Tiimin keskeisiin tehtäviin kuuluu ohjelmiston mukauttaminen, testaus ja tuotannon tuki. Tehtävä sisältää tiivistä yhteistyötä muiden tiimiemme kanssa. Toimintamme on organisoitu ketterän SAFe-viitekehityksen mukaan ja sovellamme tiimitasolla scrumin periaatteita.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän joko sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tai IT-alan tutkinto, tai vaihtoehtoisesti työkokemusta kyseisiltä aloilta. Eduksesi katsomme työkokemuksen sosiaali- tai terveydenhuollon tietojärjestelmien tai digitaalisten palveluiden parissa. Erityisesti kokemus liittymien ja/tai laskutuksen järjestelmien parissa työskentelystä on eduksi. Hakemamme kehittäjä on ratkaisukeskeinen, itseohjautuva, tarkka ja järjestelmällinen.

   Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Intoa ja paloa kehittää laskutukseen liittyviä palveluita
   • Joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta
   • Valmiutta reagoida muutoksiin ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

   Tarjoamme sinulle:

   • Työympäristön, jossa voi olla oma itsensä
   • Kulttuurin, jossa toimitaan luotettavana kumppanina toinen toisillemme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen
   • Kasvuympäristön jatkuvalle oppimiselle ja kehittymiselle
   • Mahdollisuuden yhdistää työtä ja vapaa-aikaa joustavasti
   • Lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun sekä kannustavan palkitsemisen mallin.
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen viimeistään sunnuntaina 8.10.2023 Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Mainitse hakemuksessasi, jos olet jo aiemmin suorittanut Apotin soveltuvuustestin hyväksytysti. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta. Työhön liittyvän koulutusjakson aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn.

   Haastateltavat valikoituvat testin läpäisseiden joukosta, joten testiin kannattaa varata aika viipymättä kutsun saatuaan.

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Ole nopea - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävä on määräaikainen noin 9 kk:n sijaisuus ja tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

   Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä joko tuoteomistaja Mikko Pietilään p. 040 6201075 mieluiten pe 29.9. klo 9-10 tai mikko.pietila(a)apotti.fi tai ti 3.10. klo 9-10 People Lead Katja Paulaharjuun p. 040 635 8698 / katja.paulaharju(a)apotti.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi.

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje