Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • TUOTEPÄÄLLIKKÖ, terveydenhuollon avopalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme Apottiin tuotepäällikköä vastaamaan terveydenhuollon avopalveluiden kliinisen sisällön kehittämisestä. Tehtäväalue on vielä tarkentumassa, mutta tulee keskittymään erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon kliinisten sisältöjen hallinnointiin. Tuotepäällikkönä olet tärkeässä roolissa järjestelmän toiminnallisuuksien kuvaamisessa ja määrittämisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme tuotepäällikkö?

   Tuotepäällikkönä pääset kehittämään uusia digitaalisia sisältöjä sekä palveluita ja vastaamaan järjestelmän muutosten tarpeellisuuden arvioinnista sekä muutosten hyväksymisestä. Tehtävään kuuluu lisäksi omistamiesi toiminnallisuuksien tietoturvan vaatimuksista huolehtiminen sekä riskienhallintaan ja seurantaan liittyviä tehtäviä. Pääset työskentelemään tehtävässä tiiviissä yhteistyössä muiden apottilaisten ja asiakkaidemme kanssa, minkä vuoksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja innokkuutta asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

   Työskentelemme Apotissa ketterän SAFe-toimintamallin mukaisesti junamallissa. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Keskeisenä tehtävänäsi on vastata oman vastuualueesi tuotteista, niiden kehittämisestä sekä junien välisten riippuvuuksien ratkomisesta. Monipuolisessa tehtävässäsi pääset osallistumaan lisäksi SAFe-toimintamallin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

   Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta erikoissairaanhoidon tai perusterveydenhuollon palveluiden kehityksestä sekä terveydenhuollon prosesseista. Työotteeltasi olet innovatiivinen ”out of the box”-ajattelija, määrätietoinen ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee nopeasti saamaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Meille tärkeintä on halusi oppia ja haastaa itseäsi tuotehallinnan tehtävien parissa! Saat työskennellä moniammatillisessa ympäristössä huipputiimien ja -osaajien kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavaa osaamista, saatat olla etsimämme tuotepäällikkö:

   • sinulla on tietojärjestelmäkehitys- ja määrittelyosaamista, Apotti-järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi
   • sinulla on aito innostus kehittää avoterveydenhuollon palveluita ja tunnistat terveydenhuollon kehittyvät digitaaliset asiakastarpeet
   • sinulla on aiempaa työkokemusta avoterveydenhuollossa erikoissairaanhoidon ja/tai perusterveydenhuollon palveluista
   • aiempi kokemus tai osaaminen projektien vetämisestä katsotaan eduksi
   • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat esiintyä selkeästi ja vakuuttavasti
   • tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä omassa työssäsi
   • olet harjaantunut verkostojen johtaja ja saat ammattilaiset innostumaan yhteisestä tekemisestä

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Tule mukaan joukkoomme!

   Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta liitteineen viimeistään perjantaihin 31.5.2022 klo 16.00 mennessä. Haastattelut toteutetaan nopealla aikataululla osittain jo hakuajan aikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Tehtävä alkaa 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä tuotehallinnan päällikkö Sari Haavistoon sähköpostitse: sari.haavisto(a)apotti.fi

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • TUOTEOMISTAJA, sosiaalihuollon asumis- ja laitospalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme Apottiin tuoteomistajaa tiimille, joka vastaa sosiaalihuollon asumis- ja laitospalvelujen asiakastietojärjestelmän rakentamisesta Apotti-kuntien lapsiperheiden ja iäkkäiden palveluille sekä lastensuojelulle.

   Millaista työntekijää etsimme?

   Edellytämme sinulta hyviä kommunikaatio- ja ryhmätyötaitoja sekä sinnikkyyttä, määrätietoisuutta ja itseohjautuvuutta. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus ja substanssiosaaminen terveydenhuollosta tai sosiaalihuollosta. Työskentelemme Apotissa SAFe-viitekehyksen mukaisesti ja työssä hyödyksi on ketterän kehittämisen periaatteiden tuntemus ja taito soveltaa niitä omassa työssä. Arvostamme myös tietojärjestelmäkehitys- ja määrittelyosaamista sekä aiempaa kokemusta ohjelmistoprojekteista.

   Millaisen työtehtävän tarjoamme?

   Avoinna oleva tuoteomistajan tehtävä sijoittuu Apotissa sosiaalihuollon, päihdehuollon ja kotihoidon palveluihin. Tuoteomistaja on sekä em. palvelujen tuotehallinnan että oman tuotteensa eli asumis- ja laitospalvelujen kehitystiimin jäsen. Hän varmistaa yhdessä tuotepäällikön kanssa, että tietojärjestelmän kehittämistä koskeva asiakastarve on määritelty riittävän hyvin rakennustyöstä vastaavalle kehitystiimille. Tuoteomistaja pilkkoo asiakastarpeen pienemmiksi kokonaisuuksiksi ja esittelee ne kehitystiimille. Tarvittaessa hän kirjaa ja tiedottaa tiimin lisäkysymykset ja selvitystarpeet takaisin tuotepäällikölle tai muulle asiakastarpeen määrittelystä vastaavalle taholle. Kun kehitystiimi on tehnyt työnsä, vastaa tuoteomistaja sen hyväksymisestä ja viemisestä takaisin tuotepäällikölle.

   Tuoteomistaja toimii tiimin linkkinä tuotehallintaan ja huolehtii yhdessä Scrum Masterin kanssa siitä, että tiimillä on yksi priorisoitu työjono, joka on linjassa yrityksen tavoitteiden kanssa. Hänen vastuullaan on myös se, että tiimille on koko ajan riittävästi työtä tarjolla työjonossaan.

   Tuoteomistaja tekee laajasti yhteistyötä myös muiden kehitystiimien ja roolien kanssa Apotissa ja Apotin sidosryhmien kanssa. Järjestelmätoimittaja Epicin kanssa työskentely tapahtuu englanniksi.

   Tuoteomistajalla on rooli myös palvelutuotannon (ITIL) rooleissa. Hän vastaa tiiminsä häiriönhallinnan ja palvelupyyntöprosessin toimivuudesta ja tehokkuudesta. Hän saattaa toimia myös - mikäli kehitystiimin kanssa näin sovitaan - häiriötikettien ja palvelupyyntöjen läpikäynnissä jonokoordinaatorina ja vastata ongelmanhallintaprosessin toimivuudesta ja tehokkuudesta.

   Millainen Apotti on työpaikkana?

   • Apotti on työyhteisö, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Apotti tarjoaa mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • meillä on modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Valimossa sekä joustavat etätyöskentelymahdollisuudet

   Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta 29.5.2022 mennessä. Haastattelut tullaan toteuttamaan nopealla aikataululla ja osa saatetaan toteuttaa jo hakuajan aikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä rekrytoivaan esihenkilöön: Päivi Männistö, tuotehallinnan päällikkö, paivi.mannisto(a)apotti.fi. Tiedustelut puhelimitse pe 20.5. klo 9-10 ja ti 24.5. klo 15-16: +358406492585.

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • KOULUTTAJA

   Hei koulutusosaaja! Oletko aiemmin työskennellyt Apotti-kouluttajana? Haluatko palata joukkoomme haastamaan ja kehittämään itseäsi? Tai oletko ehkäpä oman yksikkösi Apotti-guru ja tukihenkilö ja kiinnostunut kouluttamisesta?

   Haemme nyt Apotin koulutusyksikköön kahta kouluttajaa määräaikaisiin työsuhteisiin 22.8.2022 alkaen. Toinen työsuhde kestää vuoden 2023 loppuun saakka ja toinen päättyy kesäkuussa 2023.

   Etsimme kahta Apotti-kouluttajaa, joista toisella on sosiaalialan koulutus ja työkokemusta sosiaalihuollon kentältä ja toisella terveysalan koulutus ja työkokemusta perusterveydenhuollosta. Molempien osalta toiveena on, että osaaminen on yhdistetty vahvaan Apotti-järjestelmän käyttökokemukseen tai aiempaan kokemukseen Apotti-kouluttajan työstä.

   Pidempi haettava työsuhde sijoittuu sosiaalihuollon ja päihdehuollon koulutuspalveluiden shalamoiva-kotipesätiimiin ja lyhyempi määräaikaisuus terveydenhuollon vuodeosaston ja kotihoidon koulutuspalveluiden mainio-kotipesätiimiin. Koulutustyötä pääset Apotti-kouluttajana kuitenkin tekemään hyvin monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan useiden eri ammattiroolien koulutusten parissa.

   Apotin koulutusyksikkö tuottaa jatkuvaa koulutuspalvelua kaikille Apotin asiakasorganisaatioille. Yksikössämme työskentelee 20 vakituista kouluttajaa, kolme koulutussuunnittelijaa, koulutussihteeri sekä koulutuspäälliköitä. Työskentelemme kolmessa kotipesätiimissä. Teemme päivittäin paitsi kotipesätiimirajat ylittävää yhteistyötä myös tiivistä yhteistyötä järjestelmäkehitystiimien pääkouluttajien kanssa. Kouluttajan päätyötä on säännöllisten ja tilauskoulutusten vetäminen kouluttajaparin kanssa sekä erilaisten räätälöityjen koulutusten valmistelu ja vetäminen yhteistyössä pääkouluttajien kanssa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tämän lisäksi kouluttajat osallistuvat kouluttajan työn ja koulutusten kehittämiseen, tuottavat ja ylläpitävät koulutusmateriaaleja ja verkkokursseja yhteistyössä pääkouluttajien kanssa sekä huolehtivat yksikön päivittäisistä rutiineista kotipesätiimien yhteisesti sopimalla tavalla. Suunnittelemme työtehtäviämme SAFe-viitekehyksen mukaisesti.

   Toivomme sinulta:

   • joko sosiaalialan tai terveysalan koulutusta
   • työkokemusta sosiaalihuollon kentältä tai perusterveydenhuollosta
   • vahvaa Apotti-järjestelmän käyttökokemusta tai aiempaa kokemusta Apotti-kouluttajan työstä
   • ruotsin kielen osaamista ja kykyä kouluttaa ruotsiksi
   • erinomaisia yhteistyö- ja työyhteisötaitoja sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta
   • esiintymistaitoja ja -intoa
   • erinomaisia perus-IT-taitoja
   • ratkaisuhakuisuutta ja asioita edistävää asennetta
   • joustavuutta ja valmiutta työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
   • kykyä ja intoa opettaa muita
   • kokemus koulutustyöstä katsotaan eduksi
   • työskentely Apotti-tukihenkilönä katsotaan eduksi

   Kouluttajan työtehtävien hoitaminen saattaa vaatia jonkin verran työskentelyä iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Koulutustyö tapahtuu pääasiallisesti Apotti-toimistolla Pitäjänmäessä.

   Asiakkaidemme niin toivoessa koulutamme myös asiakasorganisaatioidemme tiloissa HUS-alueella. Koulutustyön lisäksi kouluttajan viikkoon kuuluu keskimäärin 1-2 toimistopäivää, joiden aikana etätyöskentely on mahdollista.

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme asiantuntevina, ammattitaitoisina ja luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmillemme että toisillemme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa asiakkailleen ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun sekä kannustavan palkitsemisen mallin
   • työn, jolla on merkitystä yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämässä

   Kouluttajan tehtävästä saatava palkka määräytyy koulutuksen ja tehtävään soveltuvan työkokemuksen perusteella 2800-3300 euron välille.

   Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksen liitteineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 23.5. Kerrothan hakemuksessasi ruotsin kielen taidostasi – kykenetkö kouluttamaan ruotsiksi? Haastattelut toteutetaan etänä viikoilla 22-23.

   Koulutuspäällikkö Minna Jantunen antaa mielellään lisätietoja kouluttajan tehtävästä. Voit olla Minnaan yhteydessä joko puhelimitse +358406495868 (soittoajat: ma 16.5. klo 10-11, ti 17.5. klo 12.30-13.30 ja pe 20.5. klo 11-12) tai sähköpostitse minna.jantunen(a)apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi . Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • CONTROLLER

   Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

   Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin noin 500 huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

   Haemme osaavaa ja kehittämishaluista controlleria.

   Keskeisenä tehtäväalueena on kehittää Oy Apotti Ab:n budjetointi- ja ennustekäytäntöjä sekä niihin liittyviä tietojärjestelmiä. Tehtäviin kuuluvat kustannusten ja laskutuksen seuranta sekä raportoinnin tuottaminen tukemaan yrityksen johtamista. Tuet yrityksen johtoa taloustiedon tuottamisessa ja analysoinnissa sekä tiedon oikeellisuuden ja laadun hallinnassa. Osana työnkuvaa ovat myös kuukausittaiset kauden sulun tehtävät ja prosessit. Controllerina tehtäviisi kuuluu niin ostoreskontran hallinta ja myyntilaskutus mutta myös vaativammat tehtävät kuten skenaariolaskelmien tekeminen ja maksuvalmiusseuranta. Olet oikea henkilö tiimiimme, jos olet valmis työskentelemään laaja-alaisesti toinen toistamme tukien ajoittain hektisessäkin toimintaympäristössä. Tehtävään on tarkoitus sisällyttää myös HR-controller tehtäviä, liittyen mm. henkilöstösuunnittelun ja johtamisen tukemiseen liittyvien mittareiden ja indikaattorien kehittämiseen ja tiedon tuottamiseen sekä niiden analysointiin.

   Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä sekä yrityksen johdon että asiakkaiden kanssa.

   Mitä tarvitset onnistumiseen:

   • halua ja kiinnostusta yrityksen ennusteprosessien kehittämiseen
   • vahvaa taloushallinnon tietojärjestelmien tuntemusta ja MS Excel osaamista
   • yrityksen ja tietojärjestelmähankkeiden taloushallintoasioiden osaamista
   • näkemystä ja kokemusta kustannusseurannasta
   • aitoa kiinnostusta HR-raportoinnin kehittämiseen ja analysointiin.
   • kyvykkyyttä tiedon ja ratkaisujen visualisointiin
   • tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta
   • järjestelmällisyyttä, analyyttisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
   • hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisuhakuista työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä
   • suomen ja englannin kielen taitoa

   Hakemallamme henkilöllä on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto, aiempaa kokemusta työskentelystä dynaamisessa toimintaympäristössä sekä kehittämishaluista uudisraivaaja-asennetta.

   Tarjoamme mielenkiintoisen toimintaympäristön sekä muutoksessa olevan toimialan tarjoamat monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden työskennellä yhdessä muun taloushallinnon tiimimme kanssa maailman ensimmäisessä sosiaali- ja terveydenhuollon asiat yhdistävässä tietojärjestelmän käyttöönottohankkeessa.

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

   Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 26.5.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja kutsumme haastatteluun sopivaksi arvioituja henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa toimia nopeasti.

   Lisätietoja antaa hallinto- ja kehitysjohtaja Hannu Laitinen, puh. 050-574 1690.

   Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJIÄ, avoterveydenhuollon toiminnallisuudet

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme kolmea itseohjautuvalla ja ratkaisuhakuisella työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää vahvistamaan avoterveydenhuollon toiminnallisuuksien tiimejä. Olisitko sinä yksi heistä?

   Meillä pääset yhdessä rennon, yritteliään ja ammattitaitoisen porukan kanssa kehittämään Apotti-järjestelmää! Sovelluskehittäjänä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän kehittämisestä, mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Työskentelet oman vastuualueesi työnkulkujen parissa myös ylläpitoon liittyvissä tehtävissä ja tulevaisuuteen suuntaavien jatkokehityskohteiden parissa. Työ sisältää runsaasti yhteistyötä muiden Apotti- tiimien ja asiantuntijoiden esim. ajanvaraustoiminnallisuuksien ja Maisa-tiimin (kansalaisen palvelut) kanssa, integraatioasiantuntijoiden, tiedolla johtamisen ja käytettävyyden asiantuntijoiden kanssa. Toimintamme on organisoitu ketterän SAFe-viitekehityksen mukaisesti. Sovellamme juna- ja tiimitasolla scrumin periaatteita. Tiimimme koostuvat sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista. Järjestelmätoimittajan kanssa asioimme englanniksi.

   Toivomme sinulta löytyvän joko terveydenhuoltoalan tai IT-alan koulutusta tai työkokemusta kyseisiltä aloilta. Tehtävässä on hyödyksi terveys- tai hyvinvointiteknologian, terveydenhuollon digitalisaation, tietojenkäsittelytieteen tai vastaavan opinnot. Vaihtoehtoisesti eduksi luetaan aiempi työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisujen tai Apotin parissa työskentelystä. Arvostamme substanssiosaamista ja kliinistä työkokemusta kuvantamisen alaan kuuluvien toiminnallisuuksien kuten radiologian ja kliinisen fysiologian tutkimusten ja isotooppitutkimusten sekä kardiologisten tai fysiologisten tutkimusten parissa työskentelystä. Myös suun terveydenhuollon, silmätautien, KNK:n ja ylipäätään erikoissairaanhoidon polikliinisten palvelujen toiminnallisuuksien tuntemus on hyödyksi. Lisäksi potilastiedon arkistoon (Kanta, Omakanta) ja koodistoihin liittyvästä osaamisesta on etua tulevassa työssäsi.

   Hakemamme sovelluskehittäjät kommunikoivat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kehitämme toimintojamme jatkuvasti. Odotamme työntekijöiltämme kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä ja muutosvalmiutta myös tilanteissa, joissa teemme laajempia rakenteellisia toiminnan muutoksia.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Itseohjautuvuutta ja uudisraivaajahenkisyyttä.
   • Joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta.
   • Intoa ja paloa kehittää Apotti-järjestelmää mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi
   • Kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn, mutta myös valmiutta sopeuttaa työskentelyä nopeisiinkin muutoksiin tilanteen niin vaatiessa.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme.
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä.
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme.
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä.
   • Lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun sekä kannustavan palkitsemisen mallin.
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja joustavan mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

   Haasta itsesi ja ole nopea - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 29.5.2022. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Mainitse, jos olet jo aiemmin suorittanut Apotin soveltuvuustestin hyväksytysti. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Englanninkieliset koulutukset järjestetään Yhdysvalloista käsin iltaisin Suomen aikaa.

   Lisätietoja tehtävästä

   Vilma Vainikainen, Päällikkö, Järjestelmäkehitys ja – tuki

   040 758 3174

   Soittoaika mieluiten maanantaisin 9.5. ja 16.5. klo 14-16

   vilma.vainikainen(at)apotti.fi

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaation ja organisaation strategia- ja johtamisprosessien moniosaajaa vahvistamaan yhtiömme strategian valmistelua ja toimeenpanokykyä.

   Kehittämispäällikön tehtävä on uusi ja muovautuu osin valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Keskeisiä tehtäväalueita ovat sosiaali– ja terveydenhuollon digitalisaatioon ja tulevaisuuden kehitykseen liittyvän tiedon tuottaminen yhtiön johdolle, strategiaprosessiin liittyvien asioiden valmistelu, strategia – ja sen toimeenpanoprosessien draivaaminen sekä strategian toimeenpanon seuranta ja raportointi. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muut yhtiön toiminnan jatkuvaan parantamiseen liittyvät monipuoliset tehtävät tiiviissä yhteistyössä muiden osaajien kanssa.

   Odotamme sinulta vahvaa osaamista sote-järjestelmämaailmasta ja osaamista - tai ainakin erittäin suurta mielenkiintoa- organisaation johtamisen ja suorituskyvyn kehittämiseen. Hahmotat nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja kykenet kiteyttämään niistä olennaisen. Ymmärrät liiketoiminnan tarpeita ja osaat hyödyntää erilaisia työvälineitä liiketoiminnan kehittämisessä. Tunnet olosi kotoisaksi kun puhumme sotesta, agilesta ja organisaation johtamisprosesseista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä proaktiivista ja systemaattista, ratkaisuhakuista työskentelyotetta. Hakemallamme henkilöllä on tehtävään sopiva ylempi korkeakoulututkinto, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä dynaamiseen toimintaympäristöömme sopivaa uudisraivaaja-asennetta.

   Tarjoamme sinulle:

   • mahdollisuuden omalta osaltamme kehittää ja rakentaa uudistuvaa sote-toimialaa
   • mahdollisuuden kehittää muiden osaajiemme kanssa uudisraivaajahengessä yhtiömme suorituskykyä yhä paremmaksi sekä vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin
   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Valimossa sekä joustavat etätyöskentelymahdollisuudet

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

   Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 22.5.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja kutsumme haastatteluun sopivaksi arvioituja henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

   Lisätietoja antaa hallinto- ja kehitysjohtaja Hannu Laitinen, puh. 050-574 1690

   Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi . Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • TESTIAUTOMAATION ASIANTUNTIJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Parannamme ja kehitämme sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun.

   Haemme nyt joukkoomme vahvistukseksi testiautomaation asiantuntijaa.

   Tulet työskentelemään osana testaustiimiä, joka toimii SAFe-viitekehyksen mukaisesti ketteriä toimintatapoja hyödyntäen tiiviissä yhteistyössä sovelluskehittäjien, tukiorganisaation, järjestelmätoimittajien ja asiakkaidemme asiantuntijoiden kanssa. Automatisoit itse testitapauksia sekä koulutat muita asiantuntijoita automatisoimaan heidän osaamisalueensa testitapauksia, toimit heidän teknisenä tukenaan sekä ylläpidät testiautomaation infrastruktuuria. Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä, Apotti on oikea paikka sinulle!

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme henkilö:

   • aikaisempaa kokemusta testiautomaation parissa työskentelemisestä
   • osaamista Jenkins, Git ja Ranorex työkaluista tai vastaavista
   • hyvää ongelmaratkaisukykyä ja halua oppia uutta
   • itseohjautuvuutta
   • tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemuksen kautta hankittua vastaavaa tietotaitoa
   • hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
   • pitkäjänteisyyttä ja neuvottelutaitoja

   Eduksi katsotaan:

   • ohjelmointi-ymmärrys ja osaaminen esim. C#, batch script

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme asiantuntevina, ammattitaitoisina ja luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmillemme että toisillemme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa asiakkailleen ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun sekä kannustavan palkitsemisen mallin
   • työn, jolla on merkitystä yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämässä

   Ympärilläsi on joukko huippuammattilaisia, joiden mukana pääset osaksi uuden sukupolven sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmän kehittämistä. Tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian - viimeistään 31.5.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Lisätietoja tehtävästä: testaustiimin päällikkö Markku Kotila, puh. 040 553 8020 tai sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi.

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • JOHTAVA TEKNINEN ASIANTUNTIJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme Apottiin johtavaa teknistä asiantuntijaa työskentelemään ainutlaatuisen tietojärjestelmämme parissa. Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmä koostuu ydinjärjestelmästä sekä sitä täydentävistä erityisjärjestelmistä. Tärkeintä meille on, että loppukäyttäjälle jää kokemus yhdestä tehokkaasta kokonaisuudesta ja työkalusta.

   Neljäntoista hengen käyttöpalvelutiimimme vastaa yli neljänkymmenen Apotti-tietojärjestelmän eri ympäristön toiminnasta kahden konesalin ja tuhansien virtuaalipalvelimien ympäristössä. Tiimi tarvitsee henkilöä tekniikkaan liittyvien seikkojen johtamiseen. Johtaminen tapahtuu tiimin sisällä sekä sidosryhmien suuntaan. Vastuualue rajautuu tietojärjestelmän ajamiseen.

   Käyttöpalvelutiimin tehtävänä on varmistaa tietojärjestelmän saatavuus ja suorituskyky korkean käytettävyyden vaatimusten mukaisesti. Monesta syystä voidaankin sanoa, että työ Apotin käyttöpalvelutiimissä on aidosti vastuullista ja merkittävää. Osaava tiimisi tukee sinua tehtävässäsi ja auttaa perehtymään työhösi, mutta katsomme suureksi eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tiimissä ratkaistaan yhdessä ongelmatilanteet ja suunnitellaan uutta, minkä vuoksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja innokkuutta toimittajan kanssa työskentelyyn. Voit tutustua tulevan tiimiläisesi ja esihenkilösi elämään Apottilassa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=g0_25tdfKpc&t=1s

   Apotti-tietojärjestelmän ytimenä toimii maailmankuulu Epic-järjestelmä, joka on Suomessa käytössä vain Apotissa. Epic-tietojärjestelmä tulee tutuksi koulutuksissa, joihin liittyy itseopiskelu ja sertifiointikokeet. Tärkeintä meille on utelias mieli ja halusi kehittyä työtehtäviesi parissa!

   Työtehtäviisi kuuluu:

   • toimia yhteishenkilönä tekniikkaan liittyvissä asioissa, tehden yhteistyötä järjestelmätoimittajien, käyttöpalvelutoimittajan, asiakkaiden tekniikan sekä Apotin muiden tiimien kanssa
   • johtaa päätöksentekoa käyttöpalveluiden ylläpitämien ympäristöjen toteutustapoihin, arkkitehtuuriin ja tekniikkaan liittyen.
   • omistaa ja vetää tekniikka-/arkkitehtuuripalaverit
   • johtaa konesalien infrastruktuurin kapasiteetinhallintaa ja vastaa konesalien infrastruktuurin tarvittavan kapasiteetin ennustamisesta
   • vastata käyttöpalveluiden vastuualueen teknisestä tiekartasta
   • vastata teknisestä dokumentaatiosta
   • toimia tiimin sisäisenä koordinaattorina tekniikkaan liittyen
   • vastata omalta osaltasi käyttöpalveluiden kehitysprojekteista

   Toivomme sinulta:

   • käytännön työn kautta saatua monipuolista kokemusta käyttöpalveluista ja konesalien infrastruktuurista tuotannossa, esimerkiksi virtualisointi, levyjärjestelmät, verkot jne.
   • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
   • kykyä työskennellä eri teknisen osaamistason omaavien tahojen välissä
   • hyvää suullista ja kirjallista kommunikaatiota
   • kykyä työskennellä ja ottaa uusi työ haltuun työskennellen etänä

   Lisäksi arvostamme:

   • kokemusta toimittajahallinnasta
   • kokemusta julkispuolen hankintojen kilpailuttamisesta
   • kokemusta käyttöpalvelutoimittajan vaihtoprojekteista
   • ymmärrystä sosiaali- ja terveydenhuoltoalasta
   • ITIL osaamista soveltuvilta osin, käsitteet, häiriö- ongelma- ja muutoshallinta
   • kokemusta konfiguraatiohallintatietokannasta

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä sekä etätyöskentelymahdollisuuden
   • mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Tule mukaan joukkoomme!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme Avaintesia. Jätä hakemuksesi liitteineen viimeistään maanantaihin 23.5.2022 mennessä. Hakemusten perusteella valitaan henkilöt englanninkieliseen, tietokoneella tehtävään soveltuvuustestiin. Soveltuvuustestin läpäisseet kutsutaan haastatteluun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Valituille hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä käyttöpalvelupäällikkö Teemu Pääkköön, p. 040 7373791 (soittoajat to 13.5. klo 15:00 -16:00 ja to 19.5. klo 15:00 -16:00) tai sähköpostitse teemu.paakko(a)apotti.fi.

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje