Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • KÄYTETTÄVYYSASIANTUNTIJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Tule meille tekemään sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmän käyttäjäkokemusta yhteistyössä satojen sote-ammattilaisten kanssa! Etsimme Apottiin joukkomme vahvistukseksi käytettävyysasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Käytettävyysasiantuntijana pääset ohjaamaan, tukemaan ja tekemään Apotti-järjestelmän käyttäjäkeskeistä suunnittelua osana käytettävyystiimiä. Työ perustuu luotettavilla menetelmillä kerättyyn ymmärrykseen käyttäjistä sekä käytettävyyssuunnittelun prosesseihin, menetelmiin ja periaatteisiin. Olemme siirtyneet Apotissa toimimaan SAFe-mallin mukaisesti vuoden 2020 aikana. Saat vastuullesi sosiaali- ja päihdehuollon sekä kotihoidon arvovirran käyttäjäkokemuksen kehittämisen. Tulet työskentelemään osana Laatu- ja innovaatiot -yksikön käytettävyystiimiä, mutta toimit myös aktiivisesti osana vastuullasi olevan SAFe-junan tuotehallintaa. Lisäksi tulet tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja järjestelmätoimittajamme asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu käyttäjätutkimusaktiviteettien, käytettävyys- ja käyttäjävaatimustyön sekä käytettävyysarvioinnin menetelmällistä suunnittelua, koordinointia, toteutusta ja seurantaa. Käytettävyysasiantuntijana luot myös käyttäjätarpeisiin ja toiminnan prosesseihin vastaavia ratkaisuehdotuksia yhdessä sovellustiimien kanssa. Lisäksi osallistut Apotin käyttäjäkeskeisen suunnittelun prosessin kehittämiseen.

   Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, eli ylempää korkeakoulututkintoa käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun liittyvältä alalta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta. Erityisesti ketterien UX-menetelmien ja/tai terveyden- ja sosiaalihuollon tietojärjestelmien kehityksen tuntemus on eduksi. Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaitoja. Kansainvälisiä tuulia toimistollemme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi edellytämme sinulta suomen kielen taidon lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Kehittämisorientoitunut asenteesi ja itseohjautuva työotteesi luovat oivat edellytykset tehtävässä menestymiselle.

   Laaja moniammatillinen asiantuntijaorganisaatio ja käytettävyyden tehotiimi tukee ja auttaa sinua menestymään työssäsi! Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen toimintatapoihimme sekä Apotti-järjestelmään, ja lisäksi suoritat sertifiointikoulutuksen Apotti-järjestelmän perustana olevan Epic-järjestelmän tehtävässä tarvittaviin moduuleihin.

   Mikäli sinulta löytyy osaamista, kokemusta ja kehittymishaluja seuraavien osa-alueiden saralla, saatat olla etsimämme käytettävyysasiantuntija:

   • Tietojärjestelmien käytettävyys ja käyttäjäkokemus (UX)
   • Monitahoisten työtietojärjestelmien kehittäminen
   • Sote-ammattilaisten työympäristön, tarpeiden ja tehtävien ymmärtäminen ja kommunikointi suunnittelun pohjana
   • SAFe (Scaled Agile Framework) ja Lean UX
   • Ratkaisuhakuinen asenne ja suurien kokonaisuuksien hahmottaminen
   • Muiden ammattilaisten valmentaminen ja ohjaus käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun
   • Uteliaisuus, avoimuus ja joustavuus uusia asioita kohtaan

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä sekä mahdollisuuden etätyöhön

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään maanantaihin 17.10.21 mennessä. Ole nopea - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Hakemusten perusteella valikoiduille hakijoille tehdään osana rekrytointiprosessia englanninkielinen soveltuvuustesti, jossa testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja ja englannin kielen osaamista. Testin läpäisseistä valitaan haastateltavat. Lopulliset valintapäätökset perustuvat kokonaisvaltaiseen arvioon sopivuudesta.

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä käytettävyyspäällikkö Mari Tylliseen, puh. 040 183 7278 (soittoaika 5.10. klo 10-11 ja klo 16-17) ja sähköpostitse mari.tyllinen(a)apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • SCRUM MASTER (2)

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme kahta ratkaisukeskeistä ja valmentavalla työskentelyotteella varustettua Scrum Masteria Apotin tiedolla johtamisen yksikköön. Toinen tehtävistä tulee keskittymään data- ja analytiikkapalveluiden tiimeihin ja toinen terveydenhuollon raportointipalvelut tiimiin.

   Toimimme Apotissa SAFe-viitekehyksen mukaisesti. Scrum Masterina fasilitoit ja valmennat tiimien työskentelyä ketterien menetelmien mukaisesti. Toimit yhteistyössä muiden Scrum Mastereiden kanssa Release Train Engineerin koordinoimana. Release Train Engineer fasilitoi ja valmentaa puolestaan koko junan työskentelyä. Scrum Master ei ole tiimin vetäjä tai pomo vaan luo puitteita, joissa työn tekeminen on mahdollista ja tehokasta. Scrum Master luo parhaat edellytyksen tiimin työskentelylle, kehittää tiimin toimintaa ja motivoi tiimiä saavuttamaan parhaansa. Scrum Masterin tehtävänä on poistaa ja eskaloida tiimin havaitsemia esteitä ja suojata tiimin työrauhaa ulkopuolisilta häiriöiltä. Valmentavalla työskentelyotteella Scrum Master fasilitoi ja seuraa tiimin edistymistä sprintin tavoitteita kohti.

   Toivomme, että olet kiinnostunut ketterän kehittämisen periaatteista ja niiden soveltamisesta. Olet ratkaisukeskeinen ja nautit ketterään kehittämiseen kuuluvien tapahtumien fasilitoinnista ja niiden kehittämisestä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvät ihmissuhde- ja tiimityöskentelytaidot, sekä systemaattisen ja tarkan työskentelyotteen. Et hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita ja pystyt kehittämään tiimin toimintaa niiden mukaisesti.

   Tehtävässä pääset toimimaan tiimihengen luojana, arjen sujuvoittajana ja hyvien käytäntöjen ylläpitäjänä. Scrum Masterin ei tarvitse olla kyseisen tiimin osaamisalueen substanssiosaaja, mutta kokemus ohjelmistoprojekteista, ryhmien fasilitoinnista tai kouluttamisesta katsotaan eduksi.

   Tärkeintä meille on innokkuutesi kehittyä SAFe-toimintamallin parissa!

   Scrum Masterin tehtävät:

   • Järjestää ja fasilitoi tiimin SAFe- tapahtumat sisältäen sprintin suunnittelutilaisuudet, päivittäiset tapaamiset (daily), demo- ja retrospektiivitilaisuudet sekä inkrementin suunnitteluun liittyvät tiimin tilaisuudet
   • Valmentaa tiimiä ketterän menetelmän noudattamisessa
   • Huolehtii, että sprintin backlog on päivitetty asianmukaisesti eikä sinne tuoda lisää työtä hallitsemattomasti
   • Edustaa tiimiä säännöllisissä synkronointitilaisuuksissa (Scrum of Scrums –palavereissa)
   • Valvoo retrospektiiveissä laadittujen parannustoimenpiteiden toteutusta
   • Koordinoi työsuunnitelmia ja riippuvuuksia muiden tiimien kanssa
   • Vastaa tiimin häiriö- ja palvelupyyntölistan jonomanageroinnista

   Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua Apotin tiedolla johtamisen junan kehittämiseen sekä rooliin liittyvän koulutuksen. Lisäksi saat valmennusta ja tukea päivittäisten tehtävien suorittamiseen, yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön ja muiden Scrum Mastereiden kollegiaalisen tuen.

   Hae mukaan!

   Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

   Täytäthän hakemuksen liitteineen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään sunnuntaihin 24.10. mennessä. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä:

   Jenni-Maria Jaakola, päällikkö, puh. 0406823060 (soittoajat: 14.10. klo 9.00 - 9.30 ja ma 18.10. klo 9.00 - 9.30)
   Mari Sormunen, tuotepäällikkö, puh. 0406594040 (soittoajat: 12.-14.10. klo 9-9.30 ja 18.10. klo 9-9.30, 20.10. klo 13-13.30 ja 22.10. klo 9-9.30)
   Panu Toiviainen, tuotepäällikkö, puh. 0453228381 (soittoajat: pe 15.10. klo 14 -15)

   Hae paikkaa
  • ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Innostutko lisäarvon tuottamisesta analytiikan avulla? Etsimme joukkomme vahvistukseksi ratkaisukeskeistä ja kehittämishaluista analytiikka-asiantuntijaa. Tehtävä sijoittuu terveydenhuollon raportoinnin tiimiin. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme analytiikka-asiantuntija?

   Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan raportointiratkaisuja asiakasorganisaatioidemme tiedolla johtamisen tarpeisiin. Tiimi työskentelee monipuolisesti sekä perusterveydenhuollon, että erikoissairaanhoidon raportoinnin parissa. Tuleva tehtäväsi sisältää sekä asiakasyhteistyötä, että tiivistä yhteistyötä sovelluskehitystiimiemme kanssa.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tulevaan tiimiisi kuuluu analytiikka-asiantuntijoita, pääkouluttaja, Product Owner sekä Scrum Master.

   Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran työkokemusta analytiikasta tai raportoinnista. Kokemus tiedon mallintamisesta, mittareista, analysoinnista ja visualisoinnista on eduksi tehtävässä menestymisessä. Kansainvälisiä tuulia toimistollemme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi itseohjautuvuutta ja organisointikykyä sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Sopiva opintotausta tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai loppusuoralla olevat opinnot (esim. tilastotiede, tietojärjestelmätieteet, matematiikka). Tärkeintä meille on kuitenkin kehittämisorientoitunut asenteesi ja kiinnostuksesi raportointia ja tiedolla johtamista kohtaan!

   Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinun omaavan SQL/DW/ETL-osaamista (esim. Microsoft SSIS, SSAS) ja/tai sosiaali- tai terveydenhuollon kokemusta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan osaaja - tärkeintä meille on halusi kehittyä sote-alan raportoinnin ammattilaiseksi! Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen Epic-järjestelmän tietovarastoja raportointiratkaisuihin. Pandemia-aikana koulutus järjestetään etänä.

   Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet, uusimmat ohjelmistot sekä osaavan tiimisi tuen ja hyvän perehdytyksen.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä:

   Jenni-Maria Jaakola, päällikkö, puh. 0406823060 (soittoajat: 14.10. klo 9.00 - 9.30 ja ma 18.10. klo 9.00 - 9.30)
   Mari Sormunen, tuotepäällikkö, puh. 0406594040 (soittoajat: 12.-14.10. klo 9-9.30 ja 18.10. klo 9-9.30, 20.10. klo 13-13.30 ja 22.10. klo 9-9.30)

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaihin 24.10 mennessä. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyämme. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valikoituvat testin läpäisseiden joukosta.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • TUOTEOMISTAJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Käyttöönottojen myötä Apotti-järjestelmässä olevan tiedon määrä kasvaa kovaa vauhtia, samoin Apotin asiakkaiden ja tulevien hyvinvointialueiden tarve hyödyntää järjestelmän tietoja entistä tehokkaammin. Apotti jatkaa tiedolla johtamisen kyvykkyyksien kehittämistä uudistamalla organisaatiotaan.

   Haemme Apotin uuteen Tiedolla johtamisen yksikköön hyvät kommunikaatio- ja ryhmätyötaidot omaavaa tuoteomistajaa (Product Owner) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä tulee sijoittumaan sosiaali- ja päihdehuollon sekä kotihoidon raportointipalveluiden tiimeihin.

   Tuoteomistajana pääset vastaamaan tiimisi kehitysjonosta ja käyttäjätarinoista sekä osallistut Apotin SAFe-toimintamallin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavaa osaamista, saatat olla etsimämme tuoteomistaja:

   • Sinulla on analytiikan, raportoinnin, tietovarastoinnin tai niihin liittyvän tietojärjestelmäkehityksen alalta aikaisempaa työkokemusta tai pohjakoulutusta. Apotti-järjestelmän ja sote-alan substanssiosaaminen katsotaan eduksi.
   • Tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä omassa työssäsi. Käytännön kokemus SAFe-mallista ja tuoteomistajan tehtävistä on vahva etu.
   • Osaat määritellä käyttäjätarinoita sekä niiden hyväksyntäkriteereitä
   • Sinulla on teknistä määrittelyosaamista
   • Olet sinnikäs, määrätietoinen ja itseohjautuva tiimityöntekijä

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä sekä joustavat etätyömahdollisuudet
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä
   • Mahdollisuuden sertifioitua SAFe- ja Epic-osaajaksi

   Tule mukaan joukkoomme!

   Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta liitteineen viimeistään sunnuntaina 24.10.. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä:
   Jenni-Maria Jaakola, päällikkö, puh. 0406823060 (soittoajat: 14.10. klo 9.00 - 9.30 ja ma 18.10. klo 9.00 - 9.30)
   Mari Sormunen, tuotepäällikkö, puh. 0406594040 (soittoajat: 12.-14.10. klo 9-9.30 ja 18.10. klo 9-9.30, 20.10. klo 13-13.30 ja 22.10. klo 9-9.30)

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJIÄ, terveydenhuollon avopalvelut

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme kolmea hyvät kommunikaatio- ja tiimitaidot omaavaa sovelluskehittäjää avopalvelut PTH- ja avopalvelut ESH-tiimiin!

   Perusterveydenhuollon (PTH) avopalvelut -tiimiin vastuisiin kuuluu perusterveydenhuollon sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon avopalveluiden työnkulkujen ja sisällön kehittäminen ja ylläpito Apotti-järjestelmässä. Vastuualueisiin kuuluvat myös sähköiset reseptit ja rokotusklinikka. Tuleva tehtävä sisältää tiivistä yhteistyötä toisten Apotti-tiimien ja tuotehallinnan sekä järjestelmätoimittajan kanssa, ja asioimme myös englanniksi.

   Erikoissairaanhoidon (ESH) avopalvelut -tiimin vastuisiin kuuluu erikoissaraanhoidon avopalvelujen työnkulkujen ja sisältäen sekä terveydenhuollon (PTH ja ESH) lähetteiden kehitys ja ylläpito Apotti-järjestelmässä. Käytössä olevat prosessit, tekniset ympäristöt, yhteistyömuodot ja perehdytyskoulutus ovat PTH- ja ESH-tiimissä yhteneväiset.

   Sovelluskehittäjänä Apotissa pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa vastaamaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Apotti-järjestelmä on jo käytössä HUSissa, Vantaalla, Helsingissä, Keravalla ja Kauniaisissa. Tuotannon tuen häiriönhallinnan ja palvelupyyntöjen lisäksi vauhtia arkeen tuovat tulevien käyttöönottojen valmistelut. Lisäksi pääset työskentelemään oman vastuualueesi jatko- ja pienkehityksen parissa. Tiimit vastaavat myös Apotti-järjestelmän ajantasaisista koulutusmateriaaleista, ohjeista ja koulutusympäristöjen ylläpidosta.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaisesti ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Itseohjautuvat tiimimme koostuvat tuoteomistajasta (Product Owner), Scrum Masterista, sovelluskehittäjistä ja pääkouluttajista.

   Toivomme sinulta sitoutumista tiimin yhdessä laatimiin tavoitteisiin ja edistävän aktiivisesti ja itseohjautuvasti niiden toteutumista. Tehtävässä on hyödyksi terveydenhoitoalan tutkinto tai ICT-alan koulutus (esim. terveysteknologia, hyvinvointiteknologia, tietojenkäsittelytiede) tai aiempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisusta tai Apotti-järjestelmän käytöstä. Myös ajanvarauksiin, lähetteisiin, integraatioihin, ostopalveluihin, potilastiedon arkistoon (Kanta, Omakanta) koodistoihin tai raportointiin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

   Tarjoamme sinulle:

   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Mahdollisuuden oppia lisää ketteristä käytännöistä ja SAFe-toimintamallista
   • Lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedut sekä kannustavan palkitsemisen mallin
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön tulevaisuudessakin

   Hae pian mukaan joukkoomme!

   Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaina 17.10.2021. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitse lomakkeelta, minkä tiimin sovelluskehittäjän tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

   Täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Englanninkieliset koulutukset järjestetään etäkoulutuksina USA:sta käsin iltaisin Suomen aikaa.

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä!

   Henna Brandt, tuoteomistaja, avopalvelut PTH, puh. +358 40 659 4057 ma 4.10. klo 12-13 ja ti 12.10. klo 14:30-15:30

   Susanna Vainionpää, tuoteomistaja, avopalvelut STH + 358 40 676 5908 maanantaina 4.10. ja tiistaina 12.10. klo 15-16

   Vilma Vainikainen, Päällikkö, Terveydenhuollon avopalvelut, Järjestelmäkehitys ja -tuki, puh. +358 40 758 3174

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, terveydenhuollon laskutus

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme ratkaisuhakuisella työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää terveydenhuollon laskutustiimiin. Tavoitteena on hioa Apotti-järjestelmän laskutussovellus huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme (Apotti-kunnat ja HUS) kanssa. Olisitko sinä etsimämme sovelluskehittäjä?

   Meillä pääset yhdessä rennon, mutta rautaisen ammattitaitoisen tiimisi kanssa kehittämään Apotin terveydenhuollon laskutussovellusta. Tiimin keskeisiin tehtäviin kuuluu ohjelmiston mukauttaminen, testaus ja tuotannon tuki. Tehtävä sisältää tiivistä yhteistyötä muiden tiimiemme kanssa.

   Toimintamme on organisoitu ketterän SAFe-viitekehityksen mukaan ja sovellamme tiimitasolla scrumin periaatteita. Tiimiimme koostuu tällä hetkellä tuoteomistajasta, scrum masterista sekä yhdeksästä sovelluskehittäjästä.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän joko sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tai IT-alan tutkinto, tai vaihtoehtoisesti työkokemusta kyseisiltä aloilta. Eduksesi katsomme työkokemuksen sosiaali- tai terveydenhuollon tietojärjestelmien tai digitaalisten palveluiden parissa. Erityisesti kokemus liittymien ja/tai laskutuksen järjestelmien parissa työskentelystä on eduksi. Hakemamme kehittäjä on ratkaisukeskeinen, itseohjautuva, tarkka ja järjestelmällinen.

   Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän kanssa työskentelyyn.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Intoa ja paloa kehittää laskutukseen liittyviä palveluita
   • Joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta
   • Valmiutta reagoida muutoksiin ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja joustavan mahdollisuuden etätyöhön

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 17.10. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta. Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Ole nopea - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä joko tuoteomistaja Heidi Isoniemi (p. 050-557 2032 / heidi.isoniemi@apotti.fi) torstaina 7.10. kello 1430-15.30, tai Päällikkö Jouni Jalamo (p. 040 151 3711 / jouni.jalamo@apotti.fi) tiistaina 12.10. kello 9-10.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje