Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • TUKIPISTEEN ASIANTUNTIJA

   Nautitko ongelmien ratkaisemisesta, asiakkaiden neuvomisesta ja työntekoasi koristaa iloinen ja huumorintajuinen asenne? Etsimme Apotin tukipisteeseen kahta napakkaa asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

   Työtä tukipisteessä tehdään kolmessa vuorossa, jonka vuoksi kolmivuorotyön tekemisen tulisi olla sinulle luontevaa ja ongelmatonta. Apotin tukipisteessä pääset työskentelemään osana kokeneiden asiatuntijoiden iloista tiimiä. Alkuun työhösi kuuluu perehtymisjaksolla tuen antaminen Apotin loppukäyttäjille ja häiriöhallintaan liittyvien tehtävien hoitaminen. Perehdyt ajan myötä myös muihin Tukipisteen työtehtäviin, jonka myötä työnkuvasi ja osaamisesi laajenee asteittain. Pyrimme järjestämään perehdytyksen mahdollisimman hallitusti ja kattavasti ja tämän lisäksi saat työhösi osaavan tiimisi täyden tuen joka päivä. Tukipisteessä et ole ikinä yksin! Jatkossa sinulla on myös mahdollisuus valita itsellesi sopivia vastuualueita ja kartuttaa osaamistasi omien tavoitteittesi ja kiinnostustesi mukaisesti.

   Toivomme, että sosiaali- ja terveydenhuollon kenttä ja terminologia ovat sinulle tuttuja, koska työssä tarjotaan tukea sote-kentän ammattilaisille. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus häiriönhallintatyöstä. Olet huumorintajuinen tiimipelaaja ja salapoliisin kyvyillä varustettu lahjakas ongelmanratkaisija, etkä pelkää tarttua puhelimeen asiakkaan kontaktoimiseksi. Selkeän suomenkielisen kirjallisen tekstin tuottaminen on sinulle helppoa ja luontevaa.

   Mikäli sinulta löytyy osaamista, intoa ja kehittymishalua seuraavien osa-alueiden saralla, saatat olla etsimämme asiantuntija:

   • Käyttäjien tukeminen Apotti-järjestelmän käytössä / Apotti-järjestelmän käyttö.
   • Häiriönhallinta
   • Asiakaspalvelu: yhteydenotto asiakkaaseen puhelimitse sekä etäyhteydellä on sinulle luontevaa ja vaivatonta
   • Hyvät tietotekniset taidot, osaamista ja kokemusta eri ohjelmien käytöstä
   • Hyvät yhteistyötaidot niin oman organisaation sisällä kuin asiakkaankin kanssa
   • Sosiaali- ja terveydenhuollon kenttä ja terminologia on sinulle tuttua

   Tarjoamme sinulle:

   • Huumoria pursuavan, avoimesti keskustelevan iloisen kirjavan tiimin, jossa jokainen saa olla oma itsensä
   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Työn, jolla on vaikutus yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaihin 28.8.2022 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä asiakastukipäällikkö Laura Vuorimieheen (laura.vuorimies(a)apotti.fi) tai puhelimitse 050 323 3331, soittoajat to 11.8. klo 14-16 ja to 18.8. klo 14-16.

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje