Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme somessa #apottirekrytoi !

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • JATKUVUUSPÄÄLLIKKÖ

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme Apotin Tuotanto- ja tietotekniikkapalvelut -yksikköön asiakaspalveluhenkistä ja ratkaisukeskeisellä työskentelyotteella varustettua jatkuvuuspäällikköä. Tehtävässä pääset vastaamaan Apotti- järjestelmäkokonaisuuteen liittyvistä tuotteista ja asiakkaidemme tarpeiden huomioimisesta sujuvassa yhteistyössä toimittajiemme kanssa. Pääset kehittämään jatkuvuudenhallintasuunnitelmia yhdessä asiakkaidemme sekä toimittajiemme kanssa. Tyytyväiset asiakkaat ovat tiimimme toiminnan kärki ja toimimme arvojemme mukaisesti luotettavana kumppaneina sekä toisillemme, että asiakkaillemme.

   Nautit asioiden organisoimisesta ja sinulla pysyy useat langat käsissäsi yhtä aikaa. Olet sujuvasanainen esiintyjä ja kerrot asiat selkeästi ja ymmärrettävästi saaden eri tahot toimimaan yhteen. Sydämesi sykkii asiakastyölle ja sitkeän analyyttisen työotteesi ansiosta jaksat työskennellä pitkäjänteisesti, olet ennakkoluuloton ja innostut uuden kehittämisestä. Olisitko sinä etsimämme uudisraivaaja?

   Jatkuvuuspäällikkönä autat tehtävässäsi asiakasorganisaatioita ylläpitämään jatkuvuustyöasemien valmiutta katselmoiden säännöllisesti asiakasorganisaatioiden yksiköiden kanssa käytössä olevien jatkuvuustyöasemien ja jatkuvuusraporttien ajantasaisuuden. Varmistat, että asiakkaiden ymmärrys ja osaaminen Apotti järjestelmäkokonaisuuteen liittyvistä tuotteista ovat ajan tasalla ja ne ovat osa heidän jatkuvuussuunnitelmiaan. Pidät toimittajamme tietoisena kentällä tapahtuvista asioista ja pyrit parantamaan palvelua hyvässä yhteistyössä kaikkien osapuolien kesken. Pidät samalla huolen tuotteiden ajantasaisuudesta sekä elinkaaresta ja vastaat uusien asiakkaiden käyttöönoton yhteydessä tuotteiden käyttöönottoprojekteista. Raportoit käytössä olevien ja vioittuneiden jatkuvuustyöasemien tilanteen asiakkaille heidän korjaavia toimenpiteitä varten. Lisäksi koordinoit konesalipalveluiden osalta jatkuvuussuunnittelun, jatkuvuustestauksen sekä säännölliset katselmoinnit.

   Toivomme sinulta löytyvän työkokemusta projekteista ja asiakastyöstä. Odotamme sinulta lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Pärjäät työssäsi hyvin, mikäli sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, viestinnällistä osaamista ja tehtävään soveltuva IT-alan koulutus. Työssäsi pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään asiantuntijana edelleen. Tärkeintä meille on kuitenkin iloinen asenteesi ja aito kiinnostuksesi tietojärjestelmien ja prosessien kehittämiseen!

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina, ketterinä kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka tuottaa ja jatkokehittää ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Roolin ja organisaation, jossa jatkuva osaamisen ja toiminnan kehittäminen ovat osa työtämme.
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuudet etätyöhön

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä: Palvelutuotantopäällikkö Kristiina Kiviniemi, puh. +358 50 5938092 (soittoajat torstaina 24.6. klo 13-14 ja tiistaina 29.6. klo 13-14) ja sähköpostitse kristiina.kiviniemi@apotti.fi

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään keskiviikkoon 30.6. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJIÄ, ajanvaraustoiminnallisuudet (4)

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme neljää innokasta ja omatoimisella työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää terveydenhuollon ajanvaraustoiminnallisuustiimiimme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme sovelluskehittäjä?

   Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa vastaamaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, ylläpidosta ja jatkokehittämisestä. Tulevassa pestissäsi erityisalueenasi ovat terveydenhuollon ajanvaraustoiminnallisuuksiin liittyvät järjestelmäratkaisut. Tulet työskentelemään yhteistyössä asiakasorganisaatioiden ja järjestelmätoimittajan asiantuntijoiden kanssa. Voit tutustua sovelluskehittäjän tehtävään lisää: https://www.youtube.com/watch?v=CcmJ-mdJlFI

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa!

   Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sovelluskehityksestä. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Pandemian aikana koulutus suoritetaan etänä. Järjestelmäkoulutuksen jälkeen tiimimme asiantuntijat perehdyttävät ja auttavat sinua menestymään työssäsi!

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Kiinnostusta terveydenhuollon hallinnollisiin toiminallisuuksiin
   • Yhteistyötaitoja ja valmiutta tiimityöhön
   • Huolellisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Omatoimisuutta ja aloitteellisuutta
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä Scrum Masterista.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaina 4.7.2021. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista.

   Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä 29.6. klo 9:00-11:00: Jouni Jalamo, päällikkö, Järjestelmäkehitys ja -tuki, puh. 040 151 3711 tai sähköpostitse: jouni.jalamo(at)apotti.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • JOHTAVA ASIANTUNTIJA (lääkäri/hoitaja)

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme näkemyksellistä ja ratkaisukeskeistä perusterveydenhuollon johtavaa asiantuntijaa Apotin asiakkuuksien hallinta -tiimiin. Tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaatioiden johdon ja ammattilaisten kanssa.

   Perusterveydenhuollon johtavana asiantuntijana tehtävänäsi on tukea asiakasorganisaatioita järjestelmän tarkoituksenmukaisessa käytössä sekä toiminnan ja tiedolla johtamisen kehittämisessä. Toimit asiakasrajapinnassa tunnistaen asiakastarpeita järjestelmän ja toiminnan jatkokehittämiseksi huomioiden järjestelmän yhtenäisyyden. Syvennät olemassa olevia asiakassuhteita, luot uusia ja varmistat asiakkaiden Apotista saamaa hyötyä omalla osaamisellasi.

   Toimit oman substanssialueesi erikoisasiantuntijana sekä asiakkaille, Apotissa että kansallisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Apotin tuotehallinnan eri roolien, asiakkuuspäälliköiden sekä Apotin johdon kanssa. Seuraat ja osallistut kansalliseen ja kansainväliseen asiakas- ja potilastietojärjestelemäkehitykseen ja keskusteluun omaan aihealueeseesi liittyen ja hyödynnät sitä omassa työssäsi. Tehtäväaluetta voidaan muokata oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Kannustamme sinua jatkamaan kliinistä työskentelyä ja käyttämään Apotti-järjestelmää työssäsi esim. 20% työajalla.

   Toivomme sinun omaavan joustavan ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen sekä valmiudet projektiluontoiseen työskentelyyn. Kykenet omaksumaan uusia aihealueita ja saamaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Tunnet terveydenhuoltojärjestelmän ja potilastyön prosessit. Apotin käyttö kliinisessä työssä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sujuvan suomen kielen taidon lisäksi riittävää englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme valmiuksia esiintymiseen ja kansallisena ajatusjohtajana ja tarvittaessa Apotin puhehenkilönä toimimiseen. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja pystyt myös tarvittaessa toimimaan asiantuntijoidemme esimiehenä.

   Työsuhteesi alussa saat kattavan perehdytyksen. Organisaatioistamme löytyy paljon osaavia asiantuntijoita, jotka perehdyttävät sinut sekä auttavat sinua menestymään työssäsi.

   Tehtävään sopiva koulutustausta on lääketieteen lisensiaatin tutkinto tai sairaanhoitajan tutkinto yhdistettynä soveltuvaan korkeakoulututkintoon. Apotti-hankkeen ja -järjestelmän tuntemus ovat välttämättömiä työssä onnistumiseksi.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina, ketterinä kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka tuottaa ja jatkokehittää ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Roolin ja organisaation, jossa jatkuva osaamisen ja toiminnan kehittäminen ovat osa työtämme.
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Pääset mukaan kehittämään entistä parempaa Apotti-järjestelmää ja terveydenhuollon toimintatapoja.

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 9.7. mennessä. Ole nopea - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä asiakkuusjohtaja Ulla Kuukkaan 28.6.- 2.7. klo 12-14 välillä.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJIÄ (4 tehtävää)

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme neljää innokasta ja omatoimisella työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää laskutus- ja maksatustiimiimme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa vastaamaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, ylläpidosta ja jatkokehittämisestä. Tulevassa pestissäsi erityisalueenasi ovat laskutukseen ja maksatukseen liittyvät järjestelmäratkaisut. Tulet työskentelemään yhteistyössä asiakasorganisaatioiden ja järjestelmätoimittajan asiantuntijoiden kanssa. Voit tutustua sovelluskehittäjän tehtävään lisää: https://www.youtube.com/watch?v=CcmJ-mdJlFI

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän alaan liittyvä koulutus. Erityisesti kokemus liittymien tai laskutuksen/maksatuksen järjestelmien parissa työskentelystä on eduksi. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa!

   Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sovelluskehityksestä. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen järjestelmän parissa työskentelyyn. Pandemian aikana koulutus suoritetaan etänä. Tehokkaasta laskutus- ja maksatustiimistämme löytyy osaavia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua menestymään työssäsi!

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Kiinnostusta laskutuksen ja maksatuksen järjestelmäratkaisuja kohtaan
   • Yhteistyötaitoja ja valmiutta tiimityöhön
   • Huolellisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Omatoimisuutta ja aloitteellisuutta
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä Scrum Masterista.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaina 27.6.2021. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista.

   Ole nopea - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä: Kalle Kuusinen, päällikkö, Järjestelmäkehitys ja -tuki, puh. 050 372 4908 kalle.kuusinen(at)apotti.fi

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • VIESTINTÄSUUNNITTELIJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   No, minkälainen homma?

   Etsimme joukkomme vahvistukseksi tarkkaa ja itseohjautuvaa tekijää! Viestintäsuunnittelijana saat vastuullesi Apotti tiedottaa -tiedotteiden koostamisen yhteistyössä Apotin asiakaspäälliköiden, sovelluskehittäjien ja johtavien asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi pääset työskentelemään asiakasviestinnän ja sen kehittämisen parissa ja muissa viestinnän tehtävissä.

   Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy viestinnän opintoja. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta viestinnän parissa työskentelystä. Sytyt hyvän asiakaskokemuksen luomisesta ja osaat kääntää monimutkaiset asiat selkeälle ja ymmärrettävälle kielelle. Kirjoitus- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja olet kotonasi nopeatempoisessa työympäristössä. Kansainvälisiä tuulia toimintaamme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäpisteitä saat sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksesta.

   Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet, uusimmat ohjelmistot sekä tietenkin osaavan tiimimme tuen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä hyvän perehdytyksen. Teemme töitä ripeällä, mutta rennolla otteella!

   Entäs me sitten?

   Sinua odottaa iloinen ja ketterä kuuden hengen tiimi, ja otamme sinut suurella sydämellä osaksi joukkoamme. Lisäksi pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Asiakkuuksien hallinta -yksikön kanssa. Tiimissämme panostetaan avoimeen kulttuuriin ja yhteen hiileen puhaltamiseen. Toimimme luotettavina kumppaneina toisillemme arvojemme mukaisesti. Uudistetut ja viihtyisät toimitilamme, eli kavereiden kesken Apottila, sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta voit työskennellä myös etänä.

   Suuntaa kohti hakulomaketta!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Tehtävän kuukausipalkka sijoittuu 2400-3500€ välille. Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaihin 27.6. mennessä.

   Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyymisti. Apotin HR toimittaa anonymisoidut tiedot rekrytoivalle esihenkilölle täytettyjen avoimien kenttien pohjalta ja voit kirjautua omalla nimelläsi rekrytointijärjestelmään. Esihenkilö valitsee haastatteluun kutsuttavat henkilöt anonymisoitujen hakemusten pohjalta. Huomioithan, että et hakemuskirjeessäsikään mainitse tarkkoja henkilökohtaisia tietoja (ikä, sukupuoli, etnisyys). Toivomme, että täytät hakemuskirjeen tekstikenttään tiedoston lataamisen sijasta. Esihenkilö saa CV:n henkilön edetessä haastattelutilanteeseen, joten jätäthän CV:si järjestelmään. Anonymiteetti päättyy haastattelutilanteeseen.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Anoynymiteetin säilymiseksi lähetä kysymyksesi osoitteeseen hr@apotti.fi, jossa vastaamme esitettyihin kysymyksiin.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • LINUX-OSAAJA

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Haemme Linux-osaajaa käyttöpalvelutiimiimme ylläpitämään Apotti-tietojärjestelmän eri ympäristöjä. Apotti-tietojärjestelmä perustuu Epic-järjestelmään ja on Suomessa käytössä vain Apotissa. Järjestelmän ytimenä toimii Linuxin päällä ajettava InterSystems Caché-tietokanta. Muita komponentteja ajetaan Linuxin tai Windowsin päällä.

   Kymmenen hengen tiimimme vastaa yli neljänkymmenen Apotti-järjestelmän ympäristön toiminnasta. Tehtävänämme on varmistaa Apotti-järjestelmän saatavuus ja suorituskyky korkean käytettävyyden vaatimusten mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset Apotti-tietojärjestelmään kuuluvat hallinta-, kehitys- ja ylläpitotyöt, vianselvitys sekä projekteihin osallistuminen. Yhteistyö käyttöpalvelu- ja järjestelmätoimittajien kanssa on olennainen osa työtäsi.

   Osaava tiimisi tukee sinua tehtävässäsi ja auttaa perehtymään työhösi, mutta katsomme suureksi eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja kiperien poikkeustilanteiden käsittelystä. Apotissa ratkaistaan ongelmatilanteet ja suunnitellaan uutta yhdessä, minkä vuoksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja. Voit tutustua tulevan tiimiläisesi ja esihenkilösi elämään Apottilassa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=g0_25tdfKpc&t=1s

   Epic-tietojärjestelmä tulee tutuksi koulutuksissa, jotka järjestetään pandemia-aikana etänä. Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet, uusimmat ohjelmistot sekä tietenkin osaavan tiimisi tuen. Tärkeintä meille on mielenkiintosi ylläpitotehtäviä kohtaan ja halusi kehittyä roolissasi!

   Tehtävässä menestymiseksi tarvitset:

   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
   • Mahdollisuutta varallaoloon – käytössä on kiertävä hälytysrinki, jossa noin kerran 1,5 kuukaudessa olisi sinun vuorosi ottaa koppia pikaista korjausta vaativista tilanteista
   • Kykyä työskennellä etänä, sekä mahdollisuutta tehdä Apotti-tietojärjestelmän päivityksiä iltaisin, viikonloppuisin ja öisin.
   • Kykyä ymmärtää järjestelmäkokonaisuuksia sekä kykyä selvittää monimutkaisia ongelmia
   • Sujuvia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkisyyttä
   • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamista
   • Kykyä tuottaa dokumentaatiota järjestelmistä

   Toivomme sinulta osaamista joistakin seuraavista:

   • Käyttöjärjestelmät (Red Hat Enterprise Linux, Windows Server)
   • Automatisointi ja skriptaus (ansible, bash/ksh, awk, sed)
   • Tiedostojärjestelmät (lvm, ext4, nfs)
   • Tietoturva (firewalld, SELinux)
   • Konttiteknologiat (Docker)

   Lisäksi arvostamme kokemusta seuraavista:

   • Soveltuvaa koulutus ja/tai kokemusta vastaavista IT-alan tehtävistä (sysadmin).
   • Tietoliikenne (LAN, WLAN, NAT, palomuuri)
   • Microsoft-teknologiat (Esim. Active Directory)
   • Citrix-teknologiat
   • Palvelinympäristöjen valvontaratkaisut
   • Palvelinvirtualisointi (VMWare)
   • Varmistusratkaisut
   • Kapasiteettisuunnittelu
   • ITIL-tuntemus

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä sekä etätyöskentelymahdollisuuden

   Tule mukaan joukkoomme!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme Avaintesia. Jätä hakemuksesi liitteineen viimeistään sunnuntaihin 27.6.2020. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Soveltuvuustestin läpäisseet kutsutaan haastatteluun. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä käyttöpalvelupäällikkö Teemu Pääkköön, p. 040 7373791 (soittoajat: 11.6 klo 15-16, 16.6 klo 16-17 sekä 23.6 klo 16-17) tai sähköpostitse teemu.paakko(a)apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje