Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme somessa #apottirekrytoi !

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • TIEDOLLA JOHTAMISEN PÄÄLLIKKÖ

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Oletko datan hyödyntämisestä innostuva tiedolla johtamisen osaaja? Etsimme joukkomme vahvistukseksi ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua tiedolla johtamisen päällikköä!

   Tehtävässä pääset luotsaamaan juuri perustettua tiedolla johtamisen tiimiä. Tiimin tavoitteena ovat laadukkaat ja vaikuttavat tiedolla johtamisen ratkaisut haastavassa ja alati kehittyvässä sote-ympäristössä. Pääset aitopaikalle työskentelemään aidosti vaikuttavien asioiden parissa ja näkemään oman työsi jäljen. Työlläsi on merkitys suureen joukkoon suomalaisia ja tiimisi kanssa tuotetuilla ratkaisuilla on mahdollista vaikuttaa välillisesti terveyteen, talouteen ja ammattilaisten päivittäiseen työhön. Tehtävässä tulet toimimaan tiedolla johtamisen tiimin esihenkilönä ja luotsaamaan tiimiä tavoitteiden saavuttamisessa.

   Apotti-järjestelmän käyttäjiin kuuluvat Vantaan sosiaali- ja terveydenhuolto sekä valtaosa HUS:ia käytön laajentuessa muihin HUS-alueen kuntiin alkavana ja seuraavina vuosina.

   Teemme Apotissa kehitystä ja operointia nykyaikaisilla työkaluilla. Pestissäsi tulet luomaan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tiekarttaa edistyksellisen analytiikan ja tulevien hyvinvointialueiden tiedolla johtamisen ratkaisuille. Työsuhteesi alussa tulet saamaan osaamistasi tukevan ja täydentävän koulutuksen työtehtäviisi ja käyttämiimme työkaluteknologioihin.

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Roolissasi tulet toimimaan Product Ownerina tiimillesi.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän IT-alan, tietojenkäsittelytieteen, tilastotieteen korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista, lisäpisteitä saat sosiaali- tai terveydenhuoltoalan kokemuksesta. Lisäksi arvostamme osaamista koneoppimisesta ja näyttöä onnistuneista asiakasdata ja analytiikka -projekteista. Kansainvälisiä tuulia toimintaamme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

   Arvostamme kokemustasi ja osaamistasi seuraavien asioiden saralla:

   • Esihenkilötehtävät
   • Lisäarvon tuottaminen asiakasdatan ja -analytiikan avulla
   • Koneoppiminen
   • Tietokantaosaaminen ja tietoturva
   • Tilastotieteiden osaaminen
   • Kyky hahmottaa teknisten muutosten vaikutuksia toiminnalliseen kokonaisuuteen
   • Dokumentointiosaamista
   • Soveltavaa ITIL-tuntemusta
   • Dokumentointi- ja kommunikointitaidot

   Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi data-analytiikkaan on meille tärkeää ja olennainen osa onnistumistasi Apotissa.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden etätyöhön
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 10.3.2021 mennessä. Ole nopea - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä Yhteiset palvelut -yksikön johtaja Anselmi Leustuun, puh. +358401845866 ja sähköpostitse anselmi.leustu(a)apotti.fi.

   Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje