Mieslääkäri tietokoneella 24.09.2020

HUSin kardiologi näkee Apotti-järjestelmässä paljon potentiaalia

HUSin kardiologi Mikko Parry on käyttänyt Apottia työvälineenään helmikuun alusta alkaen. Hän kertoo, että uusi järjestelmä on tuonut mukanaan hyötyjä, mutta myös joitakin haasteita käytettävyyden suhteen. Asiaan onkin kiinnitetty huomiota ja tilannetta on saatu parannettua.

Lue lisää »
Perhe syysmetsässä 16.09.2020

Maisa-asiakasportaali toi suurta helpotusta vantaalaisen perheen elämään

Vantaalla asuvalla Hanna Vainiolla on kolme lasta, joista yksi sairastaa vaikeaa diabetesta. Kun Vainioille tarjoutui mahdollisuus ottaa käyttöön sähköinen Maisa-asiakasportaali sosiaali- ja terveydenhuollon asiointiin, helpottui perheen arki merkittävästi.

Lue lisää »
25.08.2020

Potilasdatan analysointi tuottaa tietoa ammattilaisten käyttöön

Apotti-järjestelmän taustalla oleva Epic-järjestelmä on käytössä 20:ssä Yhdysvaltojen parhaaksi listatussa huippusairaalassa. Epic on nyt avannut yhdysvaltalaisissa sairaaloissa syntyvän satojen tuhansien, jopa miljoonien potilaiden massadatan Epic Health Research Network -sivustolle terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Lue lisää »
20.08.2020

Miten asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotti voi parantaa asiakas- ja potilasturvallisuutta?

Asiakas- ja potilasturvallisuus on kaiken asiakas- ja hoitotyön perusta, mutta miten sitä voidaan parantaa tietojärjestelmällä?

Lue lisää »
25.06.2020

Maisa-asiakasportaalin käytettävyyttä on kehitetty yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa

Apotti-järjestelmään luodun Maisa-asiakasportaalin käytettävyyttä on kehitetty yhteistyössä Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa. Noin parikymmentä opiskelijaa on harjoitustyönään tutkinut ja antanut palautetta asiakasportaalista.

Lue lisää »
17.06.2020

Digitalisaation kasvu näkyy myös Vantaan ennaltaehkäisevässä terveydenhuollossa ja terveysasemapalveluissa

Videovastaanottoja, sähköisiä ajanvarauksia, hoitopuheluita, etäryhmävastaanottoja, sähköistä hoidontarpeen arviointia – digitaaliset palvelut ovat entisestään vahvistaneet Vantaan ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja terveysasemapalveluiden tarjontaa.

Lue lisää »
Arkisto

Sosiaalinen media