Information om kakor (”cookies”)

Användning av kakor i Apotti

Vi använder kakor (”cookies”) på våra sidor. Med hjälp av dem samlar vi in statistik om besökarna på vår webbplats och analyserar uppgifterna. Vårt mål är att utveckla webbplatsens innehåll och förbättra dess kvalitet på ett användarorienterat sätt.

En kaka är en liten textfil som sänds till användarens dator och sparas där. Kakorna skadar inte användarnas datorer eller filer. Kom ihåg att kakor kan behövas för att vissa tjänster ska fungera på rätt sätt.

Vi använder sessionsspecifika kakor och kartläggningskakor. Sessionsspecifika kakor sparas i minnet så länge webbläsaren är öppen men förstörs när den stängs. Det är endast kartläggningskakor som sparas och de används för att identifiera nya besökare och återvändande besökare. En kartläggningskaka sparas i 24 månader om du inte själv raderar den eller har ställt in din webbläsare så att kakorna automatiskt raderas tidigare.

Vi använder ett analysprogram (Google Analytics) som tillhandahålls av tredje part. Detta program installerar en kartläggningskaka på användarens dator. Då kan vi ta reda på om det är fråga om en återkommande användare. Du kan läsa mera om Googles kakor hör.

Användarens webbläsare meddelar om en kartläggningskaka redan används. Om det inte finns någon kartläggningskaka installeras en ny kaka i webbläsaren. De användaruppgifter vi får via kartläggningskakor går aldrig vidare till tredje part.

Följande uppgifter samlas in med hjälp av kakor:

  • användarens IP-adress
  • klockslag
  • besökta sidor
  • typ av webbläsare
  • webbadressen från vilken användaren kommit till webbplatsen Apotti.fi
  • servern från vilken användaren kommit till webbplatsen Apotti.fi
  • domännamnet från vilket användaren kommit till webbplatsen Apotti.fi

Hantera kakor via webbläsarens inställningar. Observera att du måste ställa in dina val separat i varje webbläsare du använder.

Beställ Apottis nyhetsbrev