Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • VIESTINTÄSUUNNITTELIJA

   Tule meille viestintäsuunnittelijaksi!

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   No, minkälainen homma?

   Etsimme joukkomme vahvistukseksi tarkkaa ja itseohjautuvaa tekijää! Viestintäsuunnittelijana saat vastuullesi asiakkaillemme suunnattujen Apotti tiedottaa -tiedotteiden koostamisen ja prosessin kehittämisen. Lisäksi pääset työskentelemään asiakasviestinnän ja sen kehittämisen, tapahtumajärjestelyjen sekä muiden viestinnän tehtävien parissa.

   Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, johon sisältyy viestinnän opintoja. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta viestinnän parissa työskentelystä. Olet etsimämme osaaja, jos sytyt hyvän asiakaskokemuksen luomisesta, osaat kääntää monimutkaiset asiat selkeälle ja ymmärrettävälle kielelle ja olet tottunut kehittämään viestintää tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Kirjoitus- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja olet kotonasi nopeatempoisessa työympäristössä. Lisäpisteitä saat sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksesta.

   Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet, uusimmat ohjelmistot sekä tietenkin osaavan tiimimme tuen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä hyvän perehdytyksen. Teemme töitä ripeällä, mutta rennolla otteella!

   Entäs me sitten?

   Sinua odottaa iloinen ja ketterä kuuden hengen tiimi, ja otamme sinut suurella sydämellä osaksi joukkoamme. Tiimissämme panostetaan avoimeen kulttuuriin ja yhteen hiileen puhaltamiseen. Toimimme luotettavina kumppaneina toisillemme arvojemme mukaisesti. Viihtyisä toimitilamme, eli kavereiden kesken Apottila, sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, mutta voit työskennellä joustavasti myös etänä.

   Suuntaa kohti hakulomaketta!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Tehtävän kuukausipalkka sijoittuu 3 000–3 800 € välille.

   Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytäthän hakemuksen liitteineen kuitenkin viimeistään tiistaina 20.6.2023.

   Voit kysyä lisää tehtävästä viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anna Karjalaiselta, puh. 040 617 6131 (pe 9.6. klo 9-10 tai ma 19.6. klo 14-15) ja sähköpostitse anna.karjalainen@apotti.fi.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, Ajanvaraustominnallisuudet

   SOVELLUSKEHITTÄJÄ, Ajanvaraustoiminnallisuudet

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme innokasta, itseohjautuvaa ja ratkaisuhakuista sovelluskehittäjää terveydenhuollon ajanvaraustoiminnallisuustiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Nautitko tiimityöskentelystä halliten myös itsenäisen työotteen? Ethän säikähdä ajoittaista pientä turbulenssia? Tavoitteemme on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan, asiakkaiden ja muiden Apotti-tiimien kanssa. Olisitko sinä etsimämme sovelluskehittäjä?

   Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa vastaamaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, ylläpidosta ja jatkokehittämisestä. Tulevassa pestissäsi erityisalueenasi ovat terveydenhuollon ajanvaraustoiminnallisuuksiin liittyvät järjestelmäratkaisut. Tulet työskentelemään yhteistyössä asiakasorganisaatioiden ja järjestelmätoimittajan asiantuntijoiden kanssa. Voit tutustua sovelluskehittäjän tehtävään lisää: https://www.youtube.com/watch?v=CcmJ-mdJlFI

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä Scrum Masterista. Kehitämme toimintojamme jatkuvasti. Odotamme sovelluskehittäjiltä kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä ja muutosvalmiutta tilanteissa, joissa teemme rakenteellisia toiminnan muutoksia.

   Toivomme sinulta löytyvän joko ICT- tai terveydenhuoltoalan koulutusta ja /tai työkokemusta. Tehtävässä on hyötyä terveys- tai hyvinvointiteknologian, terveydenhuollon digitalisaation, tietojenkäsittelytieteen tai vastaavien alojen opinnoista. Eduksi luetaan myös aiempi työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisujen tai Apotin parissa työskentelystä. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatio- ja muokkaustyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt. Sertifiointikurssit pidetään pääasiassa etänä USA:sta käsin. Järjestelmäkoulutuksen jälkeen tiimimme asiantuntijat perehdyttävät ja auttavat sinua menestymään työssäsi!

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Kiinnostusta terveydenhuollon hallinnollisiin toiminallisuuksiin
   • Yhteistyötaitoja ja valmiutta tiimityöhön
   • Huolellisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Omatoimisuutta ja aloitteellisuutta
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

   Tarjoamme sinulle:

   • yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme
   • työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä.
   • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme.
   • mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä.
   • lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja matkaedun sekä alle 10 v sairaan lapsen hoitopalvelun
   • kannustavan palkitsemisen mallin
   • viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

   Haasta itsesi ja ole nopea - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

   Täytäthän hakemuksen liitteineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 11.06.2023. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Mainitse hakemuksessa, jos olet jo suorittanut kyseisen Apotin soveltuvuustestin hyväksytysti.

   Turvallisuusselvitys

   Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä!

   Tuoteomistaja Nelli Pellinen nelli.pellinen(at)apotti.fi +358 40 186 6721 soittoaika 2.6. klo 12-15, 7.6. klo 8-9 ja 12-14

   Scrum Master Tuuli Oinonen tuuli.oinonen(at)apotti.fi +358 45 167 8000 soittoaika 5.6 klo 12-15 ja 6.6. klo 10-12.

   People Lead Vilma Vainikainen vilma.vainikainen(at)apotti.fi +358 40 758 3174 soittoaika 1.6. ja 8.6.klo 14-16

   Hae paikkaa
  • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, Leikkaus ja anestesia

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Etsimme leikkaus ja anestesia -tiimiin itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

   Meillä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tuleva työsi sisältää myös tiivistä yhteistyötä muiden kehitystiimiemme kanssa.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

   • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
   • Huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
   • Dokumentointiosaamista
   • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
   • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
   • kokemus järjestelmäkehityksen parista tai työstä terveydenhuollossa, erityisesti leikkausosastolla, on plussaa, mutta ei välttämätöntä

   Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista.

   Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatiotyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt koulutuksien avulla. Työkielinämme toimivat sekä suomi että englanti.

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Työn, jolla on merkitys yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
   • Meillä on mielekkäät työsuhde-edut kuten: työsuhdepolkupyrä, virike-, lounas- ja työmatkaedut sekä Hoivanet – sairaan lapsen hoitopalvelu
   • Mahdollisuuden työskennellä pääsääntöisesti etänä

   Hae mukaan joukkoomme!

   Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 8.6.2023. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

   Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

   Soveltuvuustesti

   Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta. Mikäli olet suorittanut hyväksytysti jo aiemmin soveltuvuustestin, niin mainitse siitä hakemuksessasi.

   Turvallisuuselvitys

   Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

   Lisätietoja

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit halutessasi olla yhteydessä sähköpostitse People Lead Heidi Koivukankaaseen (heidi.koivukangas(a)apotti) tai soittamalla 29.5.2023 klo 14-16 tai 6.6.2023 klo 14-16 numeroon 040 728 0934.

   Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje