Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme somessa #apottirekrytoi !

Tarjoamme sinulle:

  Avoimet työpaikat

  • TUOTEOMISTAJA (tiedolla johtamisen yksikköön)

   Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

   Käyttöönottojen myötä Apotti-järjestelmässä olevan tiedon määrä kasvaa kovaa vauhtia, samoin Apotin asiakkaiden ja tulevien hyvinvointialueiden tarve hyödyntää järjestelmän tietoja entistä tehokkaammin. Apotti jatkaa tiedolla johtamisen kyvykkyyksien kehittämistä uudistamalla organisaatiotaan.

   Haemme Apotin uuteen Tiedolla johtamisen yksikköön kahta hyvät kommunikaatio- ja ryhmätyötaidot omaavaa tuoteomistajaa (Product Owner) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

   Tuoteomistajana pääset vastaamaan tiimisi kehitysjonosta ja käyttäjätarinoista sekä osallistut Apotin SAFe-toimintamallin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

   Mikäli sinulta löytyy seuraavaa osaamista, saatat olla etsimämme tuoteomistaja:

   • Sinulla on analytiikan, raportoinnin, tietovarastoinnin tai niihin liittyvän tietojärjestelmäkehityksen alalta aikaisempaa työkokemusta tai pohjakoulutusta. Apotti-järjestelmän ja sote-alan substanssiosaaminen katsotaan eduksi.
   • Tunnet ketterän kehittämisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä omassa työssäsi. Käytännön kokemus SAFe-mallista ja tuoteomistajan tehtävistä on vahva etu.
   • Osaat määritellä käyttäjätarinoita sekä niiden hyväksyntäkriteereitä
   • Sinulla on teknistä määrittelyosaamista
   • Olet sinnikäs, määrätietoinen ja itseohjautuva tiimityöntekijä

   Tarjoamme sinulle:

   • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
   • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
   • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
   • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
   • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä sekä joustavat etätyömahdollisuudet
   • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä
   • Mahdollisuuden sertifioitua SAFe- ja Epic-osaajaksi

   Tule mukaan joukkoomme!

   Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta liitteineen viimeistään 8.8.2021. Tehtävä alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista.

   Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä tuotepäällikkö Ulla Voutilaiseen sähköpostitse: ulla.voutilainen(@)apotti.fi tai puhelimitse: 040 6495718 (keskiviikkoisin klo 15-16). Lisätietoja 26.7. jälkeen myös Tiedolla johtamisen päällikkö Panu Toiviaiselta: panu.toiviainen(@)apotti.fi tai 045 3228381.

   Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

   Hae paikkaa
  • AVOIN HAKEMUS

   Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

   Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje