Sinustako apottilainen?

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät

Sen vuoksi työtehtävämme rakentuvatkin usein sekä haettavan tehtävän, että henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden ympärille. Työ on suuri osa identiteettiämme, joten on tärkeää saada tehdä itselle merkityksellisiä asioita ja muokata työstä itsensä näköinen.

Seuraa avoimia työpaikkojamme LinkedInissä #apottirekrytoi ! Samalla hashtagilla löydät avoimet työpaikkamme myös muista somekanavista.

Tarjoamme sinulle:

    Avoimet työpaikat

    • SOVELLUSKEHITTÄJÄ, vuodeosasto

      Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

      Etsimme Vuodeosaston kirjaaminen-tiimiin itseohjautuvalla työskentelyotteella varustettua sovelluskehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

      Meillä pääset yhdessä osaavan tiimisi kanssa huolehtimaan Apotti-järjestelmän mukauttamisesta, testauksesta, validoinnista ja katselmoinnista. Tuleva työsi sisältää myös tiivistä yhteistyötä muiden kehitystiimiemme kanssa.

      Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme sovelluskehittäjä:

      • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
      • Huolellisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
      • Kykyä toimia itseohjautuvasti
      • Dokumentointiosaamista
      • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
      • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
      • kokemus järjestelmäkehityksen parista tai työstä terveydenhuollossa, on plussaa, mutta ei välttämätöntä

      Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehyksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme scrumin periaatteita. Tiimi koostuu sovelluskehittäjistä, pääkouluttajasta, tuoteomistajasta sekä scrum masterista.

      Taustaltasi toivomme sinulta löytyvän terveydenhuollon tai tietotekniikan alaan liittyvä koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen parissa! Meillä Apotissa sovelluskehitys tarkoittaa järjestelmän konfiguraatiotyötä, johon koulutamme ja sertifioimme uudet henkilöt koulutuksien avulla. Työkielinämme ovat suomi ja englanti.

      Tarjoamme sinulle:

      • Työympäristön, jossa voi olla oma itsensä
      • Kulttuurin, jossa toimitaan luotettavana kumppanina toinen toisillemme
      • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen
      • Kasvuympäristön jatkuvalle oppimiselle ja kehittymiselle
      • Mahdollisuuden yhdistää työtä ja vapaa-aikaa joustavasti
      • Työn, jolla on vaikutus yli 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
      • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
      • Meillä on mielekkäät työsuhde-edut kuten: työsuhdepolkupyörä, virike-, lounas- ja työmatka ja hierontaetu sekä Hoivanet – sairaan lapsen hoitopalvelu
      • Mahdollisuuden työskennellä pääsääntöisesti etänä

      Hae mukaan joukkoomme!

      Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 4.4.2024. Ole nopea – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan hakijan löydyttyä!

      Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

      Soveltuvuustesti

      Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valitsemme soveltuvuustestin läpipäässeiden joukosta. Mikäli olet suorittanut hyväksytysti jo aiemmin soveltuvuustestin, niin mainitse siitä hakemuksessasi.

      Turvallisuuselvitys

      Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014). Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta.

      Lisätietoja

      Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit halutessasi olla yhteydessä sähköpostitse People Lead Heidi Koivukankaaseen (heidi.koivukangas(a)apotti) tai soittamalla 27.3.2024 klo 14-16 tai 3.4.2024 klo 13-15 numeroon 040 728 0934.

      Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

      Hae paikkaa
    • AVOIN HAKEMUS

      Mikäli et löydä avoimista työpaikoista sopivaa, jätäthän avoimen hakemuksesi!

      Hae paikkaa

Työnhaun vaiheet

1. Hae apottilaiseksi

Lähetä meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. Miksi olet kiinnostunut hakemastasi tehtävästä ja mikä on sinulle työssä tärkeää?

HR:n vinkit haastattelussa menestymiseen

Tilaa Apotin uutiskirje