Apotti-ekosysteemi on paikka kasvaa

Ajankohtaista  

 

Apotti-ekosysteemi auttaa kehittämään terveydenhuollon tarvitsemia tekoälyratkaisuja

Apotti-ekosysteemissä on jo mukana yrityksiä, jotka hyödyntävät tekoälyä ratkaisuissaan. Esimerkiksi Radfoxin kehittämän palvelun avulla voidaan vahvistaa lääkärin päätöstä, kun potilasta ollaan lähettämässä kuvantamistutkimukseen. Apotti talk -podcastissa tekoälystä keskustelevat Apotin teknologiajohtaja Jari Renko ja Apotin ekosysteemiasiantuntija Ilkka Tiainen.

Kuuntele podcast: Tekoälyä terveydenhuoltoon

 

Apotti-ekosysteemi avaa suomalaisille yrityksille ovia kansainvälisessä markkinassa

Apotti-ekosysteemin yhtenä tavoitteena on avata suomalaisille yrityksille ovia globaalissa markkinassa. Osallistuimme viime vuoden lopulla Export Finlandin “Finland Health”-ohjelman yhteydessä järjestetylle markkinakartoitus- ja myynninedistämismatkalle, joka suuntautui Yhdysvaltain itärannikolle. Apotin teknologiajohtaja Jari Renko kirjoitti blogin matkasta ja sen annista.

Lue blogi: Miten Apotti-ekosysteemi avaa suomalaisille yrityksille ovia kansainvälisessä markkinassa?

 

Apotti-ekosysteemi pähkinänkuoressa

 

Apotti-ekosysteemi tarjoaa uudenlaisia yhteistyömuotoja sote-IT-ekosysteemin palveluiden rakentamisessa. Haluamme edesauttaa niin ideointia, pilotointia kuin täysimittaista kaupallistamista. Apotti-ekosysteemissä palveluista voi tulla parempia uuden ja uudella tavalla hyödynnettävän, reaaliaikaisen tiedon avulla.

Haemme joukkoomme etenkin tietoa tuottavia ja uutta tietoa tarvitsevia toimijoita eHealth, eWellness ja sosiaalihuollon aloilta. Tavoitteenamme on luoda nopeaa ja iteratiivista kokeilukulttuuria.

Apotti-ekosysteemi yhdistää sosiaali- ja terveyspuolen aivan uudella tavalla. Apotti on maailman ensimmäinen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteinen tietojärjestelmä. Yhtä lailla Apotti-ekosysteemin toimijat voivat yhdistää voimansa ja luoda yhdessä uuden ajan sote-palveluita.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tavoittaa sekä asiakkaita että sote-ammattilaisia ainutlaatuisessa mittakaavassa – ensin Suomessa, sitten kansainvälisesti. Apotin ytimenä toimiva Epic-tietojärjestelmä on jo käytössä huippusairaaloissa eri puolilla maailmaa.

Apotin modulaarinen kokonaisuus tuo yhteen kansallisia palveluita, kuten Kanta ja KaPa, sekä muita laajalti Suomessa käytössä olevia järjestelmiä, ja muodostaa näin sujuvan toimintaverkoston. Toimimme vuorovaikutuksessa uusien palvelujentarjoajien kanssa: ekosysteemin palvelut kehittyvät tukemaan ja täydentämään toisiaan.

Hyvä, kiinnostava palvelu voi kasvaa täyteen potentiaaliinsa Apotti-ekosysteemissä.

 

Apotin ekosysteemi on paikka kasvaa

 

Ota rohkeasti yhteyttä!
ekosysteemi@apotti.fi